STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  
  100% TRADITIONEEL GEBOUWDE WONINGEN
Ons geregistreerd en algemeen erkend bouwbedrijf bouwt 100% traditionele woningen in heel België. Onze voorkeur voor de traditionele bouw vindt zijn oorsprong voornamelijk in de vele voordelen die eigen zijn aan deze bouwwijze. Wij blijven er dan ook van overtuigd dat traditionele bouw de meeste garantie, de beste prijs-kwaliteit verhouding, een laag energieverbruik en een verzekerde duurzaamheid biedt. Net daarom zijn wij in de mogelijkheid de tienjarige garantie te verdubbelen en ze op te trekken tot één van 20 jaar.

Woningen Compere beschikt over een eigen team van gepassioneerde vakmannen die allen een aangepaste opleiding genoten hebben. Dit laat Woningen Compere toe voordeel te halen uit hun deskundigheid, dewelke erkend wordt in de branche.
  We bieden u de mogelijkheid te kiezen uit meer dan 228 innovatieve en aanpasbare modelwoningen. Daarnaast stellen wij u tevens modellen voor die in fases kunnen afgewerkt worden, bijvoorbeeld een later in te richten verdieping of een optionele garage. We kunnen ook van nul beginnen en u gratis een gepersonaliseerd plan aanbieden, aangepast aan uw terrein. Al onze plannen worden berekend op basis van een duidelijk en compleet lastenboek.

Onze flexibiliteit laat de bouwheer toe bepaalde posten zelf uit te voeren of te laten uitvoeren door derden (binnenschrijnwerkerij, sanitaire installatie, vloerwerken, enz.). Het is ook mogelijk om enkel een ruwbouwwinddicht te laten uitvoeren (metselwerk, timmerwerk, dakwerk, buitenschrijnwerkerij).
  U heeft natuurlijk de mogelijkheid om zelf uw architect te kiezen. Deze zal uw werf op een totaal zelfstandige en onafhankelijke wijze controleren, en dit met de volledige steun van ons team.


 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer