STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  
  GARANTIES EN DIENSTEN
ONZE GARANTIES

A) Het kwaliteitswerk dat geleverd wordt door onze onderneming stelt ons in staat de tienjarige garantie te verlengen tot 20 jaar. Enerzijds vormt dit voor u een kwaliteitsgarantie en anderzijds betekent dit een blijk van vertrouwen in onze werknemers die dit ervaren als een beloning voor hun uitstekend werk.

B) De gemiddelde prijs per vierkante meter van alle modellen in onze documentatie bedraagt 1136 € / m² incl. BTW.

Met deze prijs, vergezeld van een compleet lastenboek, verzekeren wij u de beste prijs-kwaliteit voor eengezinswoningen in België.

C) De zekerheid van een vaste prijs dankzij een gedetailleerde meetstaat, dewelke u in de beginfase zal ontvangen.


 

Deze offerte, gebaseerd op het lastenboek, omschrijft gedetailleerd hetgeen voorzien is. U ontvangt tevens de eenheidsprijs van elk onderdeel van uw woning hetgeen u toelaat om nauwkeurig de prijswijziging te berekenen voor de aanpassingen die u zou willen doorvoeren tijdens het verloop van de werken. Indien u bijvoorbeeld een deur of raam zou willen weglaten, kan u op basis van de gedetailleerde meetstaat eenvoudig de correcte prijs berekenen.

D) Al onze gebouwen bieden een kwalitatief hoogstaande isolatieniveau 12 cm polyurethaan in de chape, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, super isolerende dubbele beglazing Ug(K)1.0, 24 cm minerale wol in het dak en een geïsoleerde sectionaalpoort van 40 mm polyurethaan. 

E) Ons geregistreerd en algemeen erkend bouwbedrijf garandeert u de ondertekening van één enkel contract conform de wet Breyne (vaste uitvoeringstermijn, waarborg, enz.). Er zal u geen enkel voorschot gevraagd worden bij de ondertekening van het contract en de betalingen zullen slechts gevraagd worden na voltooiing van elke schijf.

F) Wij garanderen, bovenop het zorgvuldig toezicht van de werfleider, dat ook één van onze bestuurders op regelmatige basis de werf zal bezoeken om het goede verloop na te gaan. De alomtegenwoordigheid van een verantwoordelijke op de werf laat toe steeds snelle en gepaste beslissingen te nemen.ONZE DIENSTEN

Aangezien onze onderneming om u bezorgd is, willen wij u ondersteunen en begeleiden in uw levensproject door u een hypothecaire dienst aan te bieden.
 

Onze hypothecaire dienstverlening verbindt er zich toe u enerzijds een zeer concurrentiële interestvoet aan te bieden en u anderzijds op zeer korte termijn hierover te informeren. Een aantal van onze afbetalingsplannen zijn aanpasbaar ; deze laten u toe het bedrag van de maandelijkse afbetalingen na vijf jaar te herzien en eventueel aan te passen aan uw gewijzigd inkomen. Tenslotte moet er genoteerd worden dat onze twintigjarige garantie, dewelke meestal overeenkomt met de looptijd van de lening, de banken geruststelt en u derhalve voordelen biedt bij de aanvaarding van uw dossier.
 


 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer