STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Huis bouwen kostprijs

Huis bouwen : wat is de kostprijs ?

Vergeet niet dat de prijs voor het bouwen van een huis afhangt van de opties die u aan uw woning wenst toe te voegen.

Huis bouwen kostprijs

De prijs voor het bouwen van een huis hangt uiteraard af van de opties die u kiest. Wat de prijs voor het bouwen van een huis betreft, is Woningen Compere een van de aantrekkelijkste aannemers in België met een gemiddelde prijs per vierkante meter van slechts € 918 incl. btw.

Hoe kies ik mijn huis bouwen via de berekende modellen van Woningen Compere?

Wanneer je nog geen concrete plannen hebt van hoe je je huis gaat bouwen, dan helpt een bezoekje aan onze site via lijst van 228 sleutel op de deur modelwoningen met plan je al een heel stukje verder. Hier kan je vast al wat inspiratie opdoen voor je toekomstig droomhuis. Zo vind je er voorbeelden terug van verschillende bouwstijlen: van klassiek en landelijk tot strak en modern, van een beknopte rijwoning tot een vrijstaande huis bouwen.

Indien je een eerste oog werpt op onze modelwoningen via de site zal je merken dat sommige woningen zoals bv WC115 een garage hebben en zal je ook zien dat er een prijs bijstaat van de woning zonder garage en met garage. Uiteraard is hiervoor een prijsverschil. Je zal zien dat deze zonder garage uiteraard beter koop is dan met garage, daar de totale oppervlakte minder is, maar dat de prijs per vierkante meter ook verschilt. Niets weerhoud je er ook van om deze woning te bouwen zonder garage en deze pas later bij te bouwen. Indien we woning WC113 nemen zien we dat deze perfect past als een vrijstaande woning, maar dat deze tevens kan doorgaan als driegevelwoning of als rijhuis.

Tevens zal je ook zien dat er een prijs Model A is en Model B. Het verschil bij deze woning is dat bij Model A enkel gelijkvloers en 1ste verdiep is afgewerkt en bij Model B vind je nog een in te richten verdiep op de 2de verdieping erbij. Dit zorgt uiteraard voor heel wat vierkante meters extra om af te werken zodat deze dan ook duurder is. Uiteraard moet dit niet onmiddellijk en kan U hiermee ook wachten totdat u deze ruimtes echt nodig hebt. Bij WC286 zal u merken dat de lengte en de breedte van het woonhuis verschillend zijn, maar ook dat bij Model A enkel de beneden verdieping helemaal ingericht is en bij Model B de 2 verdiepingen.

Daar er zowel een leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer op de gelijkvloers aanwezig zijn kan je om te beginnen perfect alleen maar beneden wonen. Zo kun je ook sommige woningen zoals WC110 en WC516 ook virtueel bezoeken zodat je je droomhuis niet alleen vanbuiten al levend kan voorstellen maar ook al ziet hoe het zou zijn om in je eigen droomhuis rond te lopen. Dus stop met dromen en begin nu je huis bouwen samen met Woningen Compere. Maak alvast een afspraak met één van onze bouwheren via het gratis nummer 0800/11 164 zodat uw droom binnen 6 à 7 maanden werkelijkheid is.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer