STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Huis bouwen prijs

Een prijs voor het bouwen van een huis die alle energieprestaties omvat dankzij het ISO+ pack.

Woningen Compere mag dan wel een mooie kostprijs voor het bouwen van een huis van gemiddeld € 1070/m² incl. btw voorstellen, het vergeet niet om zijn woningen met een ISO+ pack uit te rusten om uitstekende energieprestaties te verzekeren. Dit ISO+ pack omvat 12 centimeter polyurethaan in de dekvloer, evenals 10 centimeter polyurethaan in de buitenmuren. Het dak wordt geïsoleerd met 24 centimeter minerale wol en de sectionale garagepoorten met 40 mm k 0.5. Op die manier levert de investering voor het bouwen van uw huis u in de toekomst een besparing op.

Huis bouwen prijs

U bent in uw leven al meerdere malen verhuisd. Meestal was dat voor uw opleiding of voor uw werk. Nu hebt u vast werk gevonden of wenst u een gezin te stichten zodat u toe bent aan een woning waar u nog heel lang kunt wonen en die u eventueel kunt overlaten aan uw kinderen. Daar u weet dat u geen passende woning in het woonaanbod zult vinden, wenst u hoogstwaarschijnlijk een nieuwbouw woning te bouwen. Iets waar we dan als bouwer het meest benieuwd naar zijn is toch de huis bouwen prijs van onze droomwoning.

huis bouwen prijs
 
Maar wanneer u zelf niet zo handig bent of weinig tijd hebt, bent u misschien ook benieuwd naar de huis bouwen prijs van een sleutel op de deur woning? Dan informeert het sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere u alvast graag met enkele prijsvoorbeelden op de website of in de gratis catalogus. Bij Woningen Compere kan u rekenen op een onberispelijke uitvoering, een uniek ontwerp en een persoonlijke aanpak. Vraag daarom de gratis catalogus aan via de site die u weldra in uw bus mag ontvangen. Wilt u meer informatie, Woningen Compere is ook steeds telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800/11 164. Vervolgens zal een medewerkster u in verbinding brengen met een bouwadviseur bij u in de buurt bij wie u terecht kan met al uw vragen.

Hoe bouw ik mijn woning met een voordelige huis bouwen prijs?

Al even op zoek naar een nieuwe woning, maar nog steeds niets gevonden! Na een tijdje wordt u dit toch wel beu. Elke woning mankeert in uw ogen toch wel iets. Uiteindelijk beslist u toch van een huis te bouwen tegen een huis bouwen prijs die voordelig is. Dan doet u er goed aan zich op voorhad goed te informeren naar de verschillende mogelijkheden.

Alle Belgen bouwen het liefst hun eigen huisje tegen een voordelige huis bouwen prijs.

Men zegt niet voor niks de Belg is geboren met een baksteen in de maag. Dit zegt spreekwoord zeg tevens ook nog iets over de manier waarop de Belg het liefst bouwt en waarmee hij dan ook het meest vertrouwd is.

Traditioneel bouwen tegen een voordelige huis bouwen prijs zit bij de Belg in de genen.  Kijk maar eens goed rond, de meeste huizen in ons straatbeeld zijn opgetrokken uit baksteen. Dit ook al omdat onze overgrootouders reeds volgens deze bouwmethode hun woningen bouwden en we er dus het meest vertrouwd mee zijn. Traditioneel bouwen geeft u ook de mogelijkheid tot veel eigen inbreng met betrekking tot de grootte, de indeling, de stijl en de planning. Dit is allemaal mogelijk omdat een traditionele woning stap voor stap op de werf zelf gebouwd wordt, dit vanaf de fundering tot en met de allerlaatste afwerking. Het voordeel bij deze bouwmethode is ook dat u tijdens de bouw ervan nog aanpassingen kan laten uitvoeren. Een traditionele bouw wordt gebouwd vanuit het oogpunt van een levensduur van 100 jaar, en het gebouw is quasi onverwoestbaar bij storm, brand en andere rampen. Renovaties of een aanbouw aan de woning zijn later ook eenvoudig uit te voeren. De waarde van de woning bij herverkoop ligt bij deze bouwmethode hoger dan bij andere. De woning zal bij deze warme temperaturen ook niet zo vlug opwarmen als bij lichte bouwtechnieken. Bij traditioneel bouwen zijn er maar heel weinig nadelen. Daar deze bouwtechniek vakmanschap is die op de werf zelf plaatsvindt en daardoor dus weersgebonden is,  duurt het wat langer voor het huis er staat. Bij traditioneel bouwen zijn er ook heel wat mogelijkheden om de prijs te drukken zodat u kan bouwen tegen een voordelige huis bouwen prijs.  Eén ervan is doe zoveel mogelijk zelf. Wanneer u zelf van aanpakken weet en een beetje handig bent, kan u heel wat besparen op werkuren door sommige klussen zelf uit te voeren. Indien u toch niet zo handig bent kan u altijd helpen met het ruimen van puin. Daar de Belg nog steeds rasechte metselaars zijn, vindt u nog heel wat aannemers die deze techniek van blokken stapelen met mortel onder de knie hebben. Door de grote beschikbaarheid aan aannemers, kan u heel wat verschillende huis bouwen prijzen opvragen, dus er is heel wat plaats voor onderhandelingen waardoor er wel prijsvoordeel te halen valt ten opzichte van ander bouwmethodes. Nagenoeg iedere architect is vertrouwd met de traditionele bouwmethode en weet dan ook hoe hij er creatief mee kan omspringen.

Voor u uw bouwplannen concreet maakt, wilt u uiteraard een zich hebben op de gangbare huis bouwen prijs van een nieuwbouwwoning.

Dit is evenwel niet zo voor de hand liggend, daar de huis bouwen prijs onderhavig is aan allerlei invloeden.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de huis bouwen prijs, kunt u best rekenen met een prijs per vierkante meter. De gemiddelde richtprijs voor het bouwen van een woning is 1.300 euro per vierkante meter. Dit bedrag hangt uiteraard af van het soort bebouwing dat u kiest, open, halfopen of gesloten. De concreetste manier om uw huis bouwen prijs te kennen is door het vragen van een offerte. Hou het niet met één, vraag gerust verschillende offertes op bij bouwbedrijven zodat u ze naderhand kan vergelijken. Hou er rekening mee dat wanneer u uw offertes vergelijkt dat u geen appelen met peren gaat vergelijken. Vraag eventueel bijstand aan uw architect of iemand uit uw familie of kennissenkring die toch wat kennis heeft met bouwen.

Elk onderdeel in uw woning, iedere keuze die u maakt heeft een invloed op uw eindfactuur. Er zijn wel heel wat factoren waarmee u kan ingrijpen om de prijs te sturen. Het woningtype is een eerste factor. We dromen allemaal wel van een vrijstaande woning, maar deze droom is heel wat duurder dan deze van een halfopen of gesloten bebouwing. Dit geldt ook voor een woning met een opmerkelijke vorm. U kist best voor een rechttoe rechtaan gevels. Hoe groter uw woning, hoe meer materiaal u zal moeten kopen en hoe meer werkuren u zal moeten betalen om deze materialen te verwerken. Probeer daarom het aantal vierkante meters te beperken om een voordelige huis bouwen prijs te bekomen. Tevens de keuze van uw materialen hebben een invloed op de huis bouwen prijs. Dit geldt eveneens voor de afwerking van uw woning. Hoe meer luxe en hoe meer gesofisticeerde technieken u kiest voor uw nieuwbouwwoning, des te hoger uw huis bouwen prijs zal zijn. Kies daarom eerder voor een keramische tegel dan voor een natuursteen en voor een condensatieketel dan voor een warmtepomp. Of kies voor voorlopige oplossingen, het afwerkingsniveau kunt u na verloop van tijd nog verbeteren.

Bouw op maat van uw budget.

Bouw daarom niet op maat van uw dromen, maar op maat van uw financiële verwachtingen. Woningen Compere kan u helpen uw droomwoning te bouwen tegen een heel voordelige huis bouwen prijs zonder dat u zelf nog veel moet doen.


Het bouwbedrijf Woningen Compere houdt rekening met al uw wensen voor de bouw van uw sleutel op de deur woning. En minstens even belangrijk, wij bouwen voor u uw droomhuis dat past binnen uw budget. Zo nemen wij de volledige realisatie van uw woning voor onze rekening en tegen een bouwperiode die korter is dan wanneer u uw woning zelf bouwt.

Wanneer u naar de site van Woningen Compere surft zal u merken dat de gemiddelde huis bouwen prijs een stuk lager ligt dan wanneer u zelf uw woning bouwt. Bij Woningen Compere hebt u heel wat mogelijkheden. Zo kan er voor u een moderne woning gebouwd worden, maar evenzeer een traditionele, een eigentijdse of een bungalow. Woningen Compere is thuis in alle bouwstijlen. Tevens hebt u de keuze één van onze modelwoningen aan te passen naargelang uw persoonlijkheid en levensstijl, of u kan samen met een architect een eigen plan bijbrengen.  Bij het concept sleutel op de deur bouwen wordt uw woning tot in de kleinste details verzorgd en leveren we uw woning geheel afgewerkt op. Een andere mogelijkheid is een winddichte ruwbouw. Bij deze methode richten wij ons enkel op de ruwbouw dat die goed is, waarna u zichzelf bezighoudt met de afwerking ervan. Al deze woningen worden bij Woningen Compere gebouwd volgens de traditionele bouwmethode. Om de kwaliteit van onze woningen te garanderen hebben wij zelfs onze 10-jarige garantie van onze sleutel op de deur woningen uitgebreid tot 20 jaar. Huizen bouwen met een voordelige huis bouwen prijs staat bij Woningen Compere voor bouwen in vertrouwen met een gerust hart. Het ervaren team van Woningen Compere staat graag tot uw dienst om uw droomproject van A tot Z voor u uit te werken. Breng ook een bezoek aan één van onze kijkwoningen en ontmoet er één van onze bouwadviseurs om uw bouwdroom vrijblijvend te bespreken. Via onze site kan u ons gratis catalogus met tal van modelwoningen aanvragen. Hierin vindt u heel wat informatie en inspiratie in terug. U kan Woningen Compere ook steeds telefonisch bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.
 


 
© 2019 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer