STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Huizen sleutel op de deur

Doe beroep op Woningen Compere voor de realisatie en het volledige beheer van uw toekomstig bouwproject. Woningen Compere is een familiaal bouwbedrijf die huizen sleutel op de deur bouwt volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw budget.

Er komt heel wat bij kijken om een sleutel op de deur woning te bouwen. Om niet voor onaangename verrassingen komen te staan is het aangeraden om eerst en vooral een budgetanalyse uit te voeren. Op deze manier heeft u al een idee tot welke prijscategorie van sleutel op de deur woningen u zich kan richten. Door de strenge bouwnormen is het handig beroep te doen op één bouwpartner die u de administratieve voorbereiding volledig uit handen neemt t.e.m. de definitieve oplevering. Bij de sleutel-op-de-deur bouwfirma Woningen Compere heeft u één enkele gesprekspartner gedurende het volledige bouwproject. Woningen Compere is vooral gespecialiseerd in de realisatie van huizen sleutel op de deur.
Uw voordelen met Woningen Compere

Onze bouwexperts begeleiden en ondersteunen u graag tijdens de volledige bouwprocedure. Steeds op de hoogte van de laatste bouwtechnieken geven ze u advies over de keuze van de materialen van uw sleutel op de deur woning. Woningen Compere bouwt niet enkel huizen sleutel op de deur maar heeft respect voor de ideeën en wensen van hun klanten om op deze manier hun droomwoning op maat te realiseren. Onze bouwadviseurs houden rekening met de wens van hun klanten en begeleiden hen gedurende het volledige bouwproject.

Optimaliseer uw sleutel op de deur woning binnen uw budget.

Woningen Compere biedt u de mogelijkheid aan om een evolutieve woning te bouwen. Wat is een evolutieve woning ? Via dit concept evolueert uw woning mee met uw gezin. Wat is het voordeel van een evolutieve woning?


Bij een evolutieve woning heeft u het voordeel dat u de woning kan aanpassen aan uw gewijzigde levensomstandigheden. Neem bijvoorbeeld het geval bij een jong koppel. Om hun project te kunnen financieren laten ze in eerste instantie het gelijkvloers verbouwen. Naargelang hun gezinssituatie en wanneer ze het wensen, kunnen ze de bovenverdieping laten verbouwen om beter te beantwoorden aan de noden van een groter gezin. Laten we een virtueel bezoek brengen aan onze evolutieve woning WC112 om u een idee te geven. U heeft de mogelijkheid dit model te bouwen met of zonder garage. De modelwoning WC112 bevat een inkomhal, een leefruimte, een keuken, een badkamer en een slaapkamer. Dit model is verkrijgbaar met of zonder garage.
  • Het model zonder garage wordt u aangeboden vanaf 104 854 euro exclusief BTW (exclusief ereloon van de architect van ongeveer 5%). De totale oppervlakte bedraagt 132,01 vierkante meter. De prijs per vierkante meter is 794,29 euro exclusief BTW (exclusief ereloon van de architect van ongeveer 5%). De kroonhoogte van de woning bedraagt 3,30 meter met een dakhelling van 40 graden.
  • Het model met garage wordt u aangeboden vanaf 125 425 euro exclusief BTW (exclusief ereloon van de architect van ongeveer 5%). De totale oppervlakte bedraagt 155 vierkante meter en de prijs per vierkante meter is 809,19 euro exclusief BTW (exclusief ereloon van de architect van ongeveer 5%). De kroonhoogte van de woning bedraagt 3,30 meter met een dakhelling van 40 graden.
Graag wijzen wij u erop dat de bouwplannen van deze modelwoning volledig aanpasbaar zijn met behulp van uw architect. Graag maken we u erop attent dat de bouwgrond niet inbegrepen is in de prijs van onze huizen sleutel op de deur.

Bouwgrond kopen ? Hoe begin ik eraan? Waar moet ik op letten? Wat is de prijs?

Vooraleer u bouwgrond gaat kopen moet u rekening houden met enkele criteria die de kostprijs van prijzen huizen sleutel op de deur woningen kunnen beïnvloeden.

Hoe ga ik te werk?

U kan uw bouwgrond zoeken via lokale kranten, via het internet of via immobiliënkantoren. U kan ook raad vragen aan uw architect zodat hij de bouwmogelijkheden van het terrein kan bekijken. Vooraleer u een beslissing neemt, neem de bouwgrond onder de loep.
Bekijk of de nutsvoorzieningen aanwezig zijn. Is de bouwgrond gemakkelijk toegankelijk voor de vrachtwagens tijdens de bouwwerken. Zijn er niveauverschillen? Moet er nog een constructie afgebroken worden? Zo ja, let op de sloopvergunning die vereist is. Deze normen kunnen allemaal invloed hebben op de prijs van huizen sleutel op de deur.

Eénmaal u denkt de ideale plaats gevonden te hebben moet u ook nog rekening houden met de stedenbouwkundige vergunning. Deze kunnen heel verschillend zijn, gaande van de afstand die u moeten van de straat of van de buren tot de dakhelling en kleur van de gevelstenen of dakpannen. Alvorens u de bouwgrond wenst te kopen is het aangeraden de nodige informatie te nemen bij de gemeente waar de bouwgrond te koop staat. Misschien laat de bouwgrond het helemaal niet toe om uw droomwoning te bouwen.

Wat is de prijs van bouwgrond?

De prijs van de bouwgrond varieert van regio tot regio. Bovenop de prijs van de bouwgrond moet u nog rekening houden met de registratiekosten van de bouwgrond. Deze kosten worden berekend op basis van de verkoopprijs.

Wat is een grondsondering en waarom is deze hoofdzakelijk?

Een grondsondering is hoofdzakelijk om de kwaliteit van de aarde van uw bouwgrond vast te stellen. Deze is bepalend voor het funderingssysteem die gebruikt moet worden voor de bouw van uw woning. Om scheuren en barsten te vermijden in uw woning is het belangrijk te weten welk funderingssysteem ideaal is voor uw woning. Een juist funderingssysteem is een bepalende factor voor de duurzaamheid voor de realisatie van sleutel op de deur huizen (in Henegouwen bij voorbeeld).
De stevigheid van de grond wordt via een sondeermachine bepaald. Deze zal op 3 verschillende plaatsen de kracht van de grond testen. Aan de hand van het rapport van de sondering zal de architect bepalen of er een bijkomende ingenieursstudie vereist is.  

Aan de hand van de stabiliteitsstudie zal de ingenieur bepalen welke funderingen vereist zijn voor de bouw van uw toekomstige woning. Er bestaan verschillende soorten funderingen.

De meest voorkomende fundering is de strookfundering. Deze zijn 40 tot 80 cm breed en worden meestal onder de draagmuren geplaatst. Daarnaast heeft u de funderingsplaat. Deze fundering wordt gebruikt wanneer de bodem van minder goede kwaliteit is. Deze wordt geplaatst om het gewicht van de fundering beter te verdelen en wordt over de volledige oppervlakte van de woning gelegd. Wanneer de bodem echt van slechte kwaliteit is moeten er geavanceerde technieken gebruikt worden zoals funderingspalen. Om dit werk uit te voeren is een enorme machine nodig om de werken uit te voeren. Dit kan een extra kost van 25 tot 30 percent op uw woning geven.

huizen sleutel op de deur

Wat zijn de voor-en nadelen van huizen sleutel op de deur?

Meer en meer gezinnen opteren voor een sleutel-op-de-deur woning. Indien u beroep doet op een sleutel op de deur bouwfirma zal u bespaard worden van de stress die de bouw van een woning met zich kan meebrengen. Zo kan u zich volledig focussen op de afwerking en inrichting van uw woning. Via deze bouwmethode werkt u met één bouwfirma voor de realisatie van uw toekomstige woning. De bouwfirma neemt u al het administratieve werk uit de handen dit vanaf het voorontwerp tot de definitieve oplevering van de sleutels. Er komt heel wat bij kijken om een woning te bouwen. Daardoor is het aangeraden om een budgetanalyse te doen om onaangename verrassingen te vermijden.

Bij Woningen Compere heeft u vooraf al een beeld over de totaalprijs van uw woning waardoor u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Bij Woningen Compere kan u huizen sleutel op de deur laten bouwen vanaf 1015 euro per vierkante meter. Toch ervaren veel personen deze bouwmethode als nadeel aangezien ze weinig inbreng hebben en aangezien de basisplannen van een sleutel op de deur woning minder flexibel zijn. Bij Woningen Compere kunnen de basisplannen van de sleutel op de deur modelwoningen met behulp van uw architect volledig gewijzigd worden naar uw smaak en benodigdheden.

Wat is duurzaam bouwen en hoe bouw ik een duurzame woning?

Bouwen is een grote investering op financieel vlak maar ook voor het milieu. Om deze reden is het belangrijk om duurzaam te bouwen. Om een duurzame woning te bouwen moet u rekening houden met bepaalde factoren. De oriëntatie van de woning is een belangrijke factor. Op deze manier kan er maximaal gebruik gemaakt worden van zonne-energie. De leefruimtes voorziet u best in het zuiden terwijl de ruimte waar niet veel gebruik van wordt gemaakt best in het noorden plaatst. Haal zo veel mogelijk uit uw woning door compact te bouwen en vermijd hiervoor zo veel mogelijk buitenoppervlakte waardoor er minder energie verloren gaat. Hoe compacter de woning, hoe gemakkelijk het K-peil behaald kan worden. Met een rijwoning of halfopen bebouwing behaal je dus gemakkelijker een goed K-peil ten opzichte van open bebouwingen. Vensters zijn de zwakste schakel van een woning daar ze de slechtste isolatie bieden. Ramen met dubbelen beglazing isoleren 4 keer minder als een traditionele muur voorzien van 6cm isolatie.

Anderzijds zorgen vensters voor grote lichtinval en zonnewarmte. Voorzie dus raampartijen waar er veel daglicht is en beperk vensters aan de noordzijde van uw woning. Plaats bijvoorbeeld grote raampartijen in de living georiënteerd naar het zuiden. Op deze manier zal de ruimte op natuurlijke wijze verwarmd worden en geniet u van natuurlijk lichtinval met een mooi zicht op de tuin. Een logische ruimte indeling van uw woning :  Plaats uw keuken naar het westen, de eetplaats naar het zuiden en de zitplaats naar het westen.  Plaats de functionele ruimtes zoals garage, opbergruimte, toiletten in het noordelijke gedeelte van de woning. Dit laat u toe om te werken met kleine vensters. Bovendien vormt dit geen probleem indien de temperatuur lager is dan in de leefruimtes. Plaats indien mogelijk de badkamer centraal en de kamers in de hoeken van de woning. Ruimtes die namelijk in hoeken gelegen zijn hebben een groter warmteverlies. Als u van plan bent om in de toekomst zonnepannelen te plaatsen, denk aan de richting van het dak. Zorg voor genoeg dakoppervlakte en dat deze zuid gericht is. Een zadeldak is hiervoor aangeraden.

Isoleer uw woning met hoog presterend isolatiemateriaal. Om dit te realiseren zijn de huizen sleutel op de deur bij Woningen compere voorzien van een hoogrendementsketel en wordt er gebruik gemaakt van het ISO+ pack. Dit pack bestaat uit 12 cm polyurethaan in de chape, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, Dubbele beglazing K1.1, 24 cm minerale wol in het dak, geïsoleerde sectionaalpoorten 40 mm k 0.5.

Huizen sleutel op de deur met een laag energieverbruik.

Een investering die op lang termijn loont. De prijs van een energiezuinige woning is duurder ten opzichte van de gemiddelde prijs van een klassieke woning. De specifieke faciliteiten om het energie verbruik te verminderen hebben een prijs maar moet eerder beschouwd worden als een investering dan een grote uitgave. Het bedrag dat u investeert in uw lage energiewoning zal geleidelijk aan terugverdiend worden op uw energiefactuur. U moet het zien als een terugbetaling op lange termijn van uw basisinvestering. Door de voortdurende veranderingen in de energieprijzen zal u opgelucht zijn dat u de beslissing genomen hebt om uw energieverbruik te beperken. In ieder geval zal u eraan winnen door te opteren voor een energiezuinige woning.

Bent u van plan om te bouwen en wenst u meer info over onze energiezuinige sleutel op de deur woningen ? Ga naar onze website en bekijk onze 104 berekende huizen sleutel op de deur met plan en vraag gratis onze catalogus aan van 192 bladzijden. De catalogus geeft u een beeld  en inspiratie voor de bouw van uw toekomstige woning. U kan ons bereiken op het gratis nummer 0800/11 164. Wij staan u graag ter woord voor verdere inlichtingen en kunnen u in contact stellen met een bouwadviseur uit uw regio om u bij te staan bij de goede voorbereiding van uw bouwproject.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer