STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Moderne woning

Ben je op zoek naar inspiratie voor je moderne woning ?

Huizen kunnen in verschillende stijlen voorkomen. De stijl die u kiest is volledig afhankelijk van uw eigen smaak. Als je aan een woning denkt moet je niet alleen een beeld hebben van hoeveel slaapkamers wil ik hebben of hoe moet mijn keuken er uitzien, maar ook in welke stijl huis zie ik mij wonen. Gaat mijn voorkeur eerder uit naar een strake en moderne woning of ben ik eerder een klassieke type ? Woningen Compere kan je helpen kiezen met voorbeelden van de meest voorkomende bouwstijlen.

Wat is een moderne woning ?

Rechte lijnen, minimalistische detaillering, alternatieve materialen en een open indeling met ruimtes die in elkaar overlopen. Dat is hoe een moderne woningen bouwen prijzen eruit ziet. Gebruik makend van de laatste technieken ontwerpt Woningen Compere uw droom waarin duurzaamheid centraal staat. Zonder franjes, maar zeker niet saai. Integendeel de eenvoud creëert verrassend veel ruimte en diepte.

moderne woning

Bij een moderne woning dient er vooral gelet te worden op de grootte van de verschillende ruimtes, licht en het behoud van strakke lijnen aan de buitenzijde en het uitgekiend minimalisme. De kamers zijn ruim en open ingericht. Dank zij de grote glaspartijen, vaak verborgen van het zicht van de straatkant, kan er veel daglicht instromen dat voor een ruimtebeleving zorgt. Dankzij het zachte daglicht heb je overdag ook minder nood om de lichten te ontsteken en heb je steeds een volledig uitzicht over de buitenwereld. Zo heeft een modern huis een positief effect op het gemoed. Een modern huis laat zich dus niet in een vakje duwen. Het minimalisme van een moderne woning heeft dus niets te maken met de luxe of het comfort in een huis. Zo laat een moderne woning veel ruimte voor persoonlijke aanpassingen. De sobere vormgeving en strakke lijnen leggen weinig beperkingen op, maar geven je juist de vrijheid om je interieur zelf vorm te geven.

De gevel is vaak één massief vlak, niet of nauwelijks onderbroken door ramen, deuren, in- of uitsprongen en eventueel extra benadrukt met verlijmd metselwerk of homogeen gevelpleister. Verder zien we bij een moderne woning regelmatig een mix van materialen opduiken, zoals stukken gevel uit hout, zinken daken en kunststof schrijnwerk. Was een plat dak vroeger nogal saai en zonder inspiratie, dan kan je er de dag van vandaag heel wat leuks mee doen. Zo kan je er een heus groendak van maken dat er bijzonder knap uitziet en dat tevens een meerwaarde vormt voor de biodiversiteit. Maar ook een dak met grote leien kunnen het moderne uiterlijk van het huis in stand houden. Een zadeldak past ook goed bij een moderne woning. Indien u met vragen zit betreffende een moderne woning, neem gerust contact op met Woningen Compere op het gratis nummer 0800/11 164 en een van onze adviseurs zal u zeker verder helpen met zijn professionele kennis.

Niet alleen de vormgeving is belangrijk voor een moderne woning, maar ook het wooncomfort. Ook steeds meer mensen beginnen te denken aan domotica voor wat extra comfort te hebben in je woning. Deze twee zijn geen overbodige luxe meer in een moderne woning.

Zo wordt een moderne woning ook meestal uitgerust met de nieuwste technologie wat verwarming, elektriciteit, verlichting, ventilatie, water, sanitair en huishoudtoestellen betreft. Dan spreken we niet zomaar over kleine toestellen, maar over grote installaties die nodig zijn en die je wooncomfort aanzienlijk verbeteren. De bedoeling van deze toestellen samen is om een stabiele temperatuur, een gezond binnenklimaat, warm water en voldoende licht in onze moderne woning te hebben. Hiervoor dien je je allemaal geen zorgen te maken als je gaat voor een moderne woning bij ons sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere daar heeft voor U al de beste toestellen uitgekozen. Zo zal uw sleutel op de deur woning uitgerust zijn met een hoge rendementsketel, nl een condenserende gasketel type Vaillant Ecotec, en beschikt het over een ISO+ pack. Dit ISO+ pack bestaat uit 12 cm polyurethaan in chape, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, dubbele beglazing K1.1, 24 cm wonerale wol in het dak, geïsoleerde sectionalepoort 40 mm k 0.5. Zo wordt uw woning ook voorzien van een verluchtingssysteem Renson type C+ Evo Healthbox met SmartZone.

Indien gewenst, kunnen ook steeds andere types berekend en verrekend worden. Al deze technische snufjes kan u terugvinden in ons gedetailleerd lastenboek dat terug te vinden is op onze site www.woningencompere.be. Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen gebruikt voor de realisatie van onze bouwwerken voor de realisatie van uw moderne sleutel op de deur woning, die tot stand komen volgens de regels van de kunst. Daar er steeds nieuwe technieken op de markt komen, kunnen er steeds aanpassingen aan nieuwe methoden, producten en merken worden gedaan aan hetgeen beschreven staat in het lastenboek, uiteraard door dewelke minstens even goed zijn als diegenen die erin beschreven staan. Indien U ons gedetailleerd lastenboek doorgenomen hebt en nog met vragen zit, aarzel niet om contact op te nemen met onze firma Woningen Compere op het gratis nummer 0800/11 164. Ons professioneel team staat steeds voor u klaar om u met al deze technische gegevens te helpen zodat u niet steeds voor elke vraag contact dient op te nemen met een andere aannemer.

Moderne woning met een sleutel op de deur bouwfirma.

Waarom niet kiezen om uw moderne woning samen te bouwen met een sleutel op de deur bouwbedrijf. Aangezien Woningen Compere ook om u bezorgd is willen wij u ondersteunen en begeleiden in uw levensproject.

Misschien ben je wat geremd of ben je bang dat je niet genoeg inspraak zal hebben wanneer je ervoor kiest om je moderne woning door een sleutel op de deur bouwbedrijf te laten bouwen. Niets is minder waar! Heb je liever een moderne woning waarvan de buitengevel is opgetrokken uit 2 materialen en voorzien is van een plat dak. Jij kiest uiteraard hoe jouw moderne woning er gaat uitzien, die bij je budget en bij jou en je gezin past. Zo dien je vooreerst zelf je bouwgrond te kopen.


Dan dien je ook nog de richting van je moderne woning te kiezen. Zo hou je best rekening met de stand van de zon, dat er veel zonlicht kan binnenkomen zodat we niet veel licht dienen aan te doen en uiteraard ook onze stookkosten kunnen beperken en met de ligging, daar er meestal bij een moderne woning weinig vensters vooraan zijn en heel veel achteraan. Zo dienen we ook al rekening te houden met onze tuin. Of we graag buiten in de schaduw zitten of net veel zonlicht wensen. Het is jouw huis, alle mogelijkheden zijn beschikbaar. Wanneer je uw moderne woning door Woningen Compere laat bouwen zullen onze experts u hierin begeleiden en bijstaan zodat je de juiste beslissingen neemt voor uw moderne woning. Bij ons staat u er niet alleen voor. Vanaf het moment dat je via onze site of uit onze catalogus een model hebt gekozen, kunnen er steeds nog aanpassing aan worden gedaan zodat het jouw droom moderne woning wordt. Het is tenslotte jouw levenswerk en jij moet er nog jaren in doorbrengen.

Indien je via onze site naar de berekende modellen gaat zal je zien dat de meeste modellen in onze catalogus meerdere mogelijkheden hebben. Ik neem hier het voorbeeld van het model WC202. Model A heeft een totale oppervlakte van 137,20 m2. De prijs per vierkante meter bedraagt 1.033,27 euro per vierkante meter. Model B heeft een grotere oppervlakte nl 151,95 m2 en de prijs per vierkante meter bedraagt 980,75 euro. Beide modellen hebben hetzelfde aantal kamers, een wasruimte, badkamer, ruime keuken en living. Juist is er bij model B een extra bureau bijgekomen. Natuurlijk kan je zelf ook dingen laten aanpassen met de hulp van onze professionals.

Had je liever in de plaats van 2 kleinere slaapkamers één grote, voor je zoon of dochter. Of één kamer minder en een dressing in de plaats, want dan voorzien we daar best geen raam. Of had je misschien graag een garage aan je huis of een kelder waar manlief zich soms even kan terugtrekken in zijn mancave na zijn drukke job. Je kan hierin zo ver gaan als je zelf wil. Wij zorgen ervoor dat je alles mooi uitgetekend krijgt met een volledig gedetailleerd lastenboek erbij. Uiteraard mag U ook nog verwachten dat uw moderne woning op vrij korte termijn gebouwd wordt, gemiddeld na zo’n 6 a 7 maanden kan de sleutel van uw moderne woning reeds aan u overhandigd worden.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer