STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Prijzen huizen sleutel op de deur

Zo zien we de laatste jaren enkele verandering in het bouwen. Zo zijn niet alleen de prijzen huizen sleutel op de deur erg veranderd, maar gaat men de laatste jaren ook kleiner bouwen en moeten we ook energiezuiniger bouwen. Ook zijn er heel wat nieuwe bouwstijlen bijgekomen.


Prijzen huizen sleutel op de deur

Door al de veranderingen zoals kleiner wonen en de opgelegde voorschriften wil minder oppervlakte niet altijd zeggen dat je minder waar krijgt voor meer geld. Integendeel!! Zo kan Woningen Compere je helpen met je woning op de juiste manier te bouwen, door te zorgen voor een goede indeling van de ruimtes en door gebruik te maken van de laatste nieuwe mogelijkheden en technieken. Zo krijg je bij Woningen Compere nog een hele thuis voor je prijzen sleutel op de deur huizen (in henegouwen bij voobeeld).

prijzen huizen sleutel op de deur

Zo kom je bij Woningen Compere al prijzen huizen sleutel op de deur tegen vanaf zo’n 90.000 euro. Dit zijn wel prijzen exclusief BTW en ereloon architect dat neerkomt op ongeveer 5 % op basis van het lastenboek van Woningen Compere. Voor dit bedrag hebt je al een volledige woning met keuken, leefruimte, inkomhal en toilet op het gelijkvloers en 2 slaapkamers, wasplaats en badkamer op het verdiep. U dient er wel rekening mee te houden dat dit de prijzen zonder bouwgrond zijn.

Om uw woning te bouwen met Woningen Compere dient u reeds eigenaar te zijn van een stuk bouwgrond vergeet niet dat er ook nog notariskosten bijkomen. Indien je voor de prijzen huizen sleutel op de deur kiest spaar je niet alleen op de kosten maar ook heel wat op je kopzorgen. Zo kun je via de site of onze catalogus reeds een model kiezen dat je zelf of samen met onze architect kunt aanpassen naar uw ideale woning. Vervolgens wordt na uw goedkeuring de volledige administratie voor u door Woningen Compere gedaan zodat je je van heel de rompslomp niets meer moet aantrekken. Daarna kan de bouw van je huis van start gaan.

Tijdens de bouw van je woning wordt alles gecoördineerd door een ervaren werfleider die je regelmatig op de hoogte houdt van de werkzaamheden en zal een supervisor ook courant de werf bezoeken. Indien je zelf een beetje handig bent is er uiteraard de mogelijkheid om bepaalde dingen zelf te doen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf je vloeren leggen en de isolatie van je vloer. Je moet dan wel zelf de chape en de tegels leggen. Muur en dak isolatie mag je niet zelf doen, dit wordt door het bedrijf zelf gedaan daar dit hoort bij de ruwbouw. En als je heel handig bent kan je ook alleen een contract opmaken voor een ruwbouwwinddichte woning of een contract waarin staat vermeld dat je zelf zult instaan voor bepaalde posten.

Vergeet dan niet dat je zelf verantwoordelijk bent voor de opvolging en de aanstelling van derden, en wanneer er iets mis gaat ben je er ook zelf verantwoordelijk voor. Zo kan je de prijzen huizen sleutel op de deur nog extra drukken. Wanneer je nu onze site bezoekt of catalogus doorbladert zal je ook zien dat de woningen gerangschikt zijn op prijs. Zo zal je ook zien dat er niet enkel door Woningen Compere huizen gebouwd worden, maar dat je ook opbrengsteigendommen en luxewoningen kunt laten bouwen. Dus Woningen Compere bouwt voor iedereen. Zo wordt er dus voor elk budget naar de juiste oplossing en woning gezocht. Bestel dus nu al je gratis catalogus dan kun je alvast naar een woning zoeken die het dichst bij jouw droombeeld ligt.

Bij Woningen Compere krijg je nog heel wat waar voor je prijzen huizen sleutel op de deur.

Zo kun je alvast een voorbeeld terugvinden op de site van ons gedetailleerd lastenboek. Indien je hierover vragen hebt kan je deze steeds stellen via mail info@woningencompere.be en zal je snel een antwoord terug ontvangen.

In het gedetailleerd lastenboek van Woningen Compere zal u merken dat alle methoden en materialen die gebruikt worden om uw woningen te realiseren volledig beschreven worden. Zo zal Woningen Compere voor alle prijzen huizen sleutel op de deur aanvragen een persoonlijk en gedetailleerde meetstaat opmaken die voldoet aan ieders persoonlijke verwachtingen. Zo heeft de meetstaat voorrang op je lastenboek en je plannen.

U zal merken dat de volgende stappen uitgebreid toegelicht worden in het lastenboek, de ruwbouw, de daktimmerwerken, de dakwerken, het buitenschrijnwerk, de pleisterwerken, de chape en vloerwerken, het sanitair, de verwarming, de elektriciteit, de ventilatie, het binnenschrijnwerk, de in te richten verdieping en de lektest. Zo vind je er ook ons sterke punt terug zoals bijvoorbeeld ons ISO + PACK dat bestaat uit 12 cm polyurethaan in de chape, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, dubbele beglazing K1.1, 24 cm minerale wol in het dak en geïsoleerde sectionaalpoorten 40 mm k0.5. En ons groene energie-pack dat bestaat uit de installatie van 6 tot 28 fotovoltaïsche zonnepanelen, naargelang de oppervlakte van het gebouw en alle toebehoren en apparatuur dat nodig is voor de opwekking van deze groene energie. Ook zal er in je woning een condenserende gasketel type Vaillant Ecotec en een verluchtingssysteem Renson type C+ Evo Healthbox met SmartZone worden geplaatst. Zo worden alle muren uitgevoerd in snelbouwstenen en bepleisterd in de leefruimtes.

Zo heb je voor de gevelstenen bij ons keuze uit 62 verschillende stenen en wordt het buitenschrijnwerk uitgevoerd in PVC van het type Kömmerling. Dit zijn maar enkele voorbeelden van onze sterke punten. Zowel in onze catalogus als op onze site zal u er nog tal van andere terugvinden. En nog heel belangrijk, daar Woningen Compere slechts gebruik maakt van materialen die voldoen aan een zeer sterke criteria om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun realisaties te garanderen, verlengen zij de tienjarige garantie tot een twintigjarige garantie. En dit allemaal tegen een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter. Bekijk ook onze voorbeelden van bouwwerven.

Zo liggen de prijzen huizen sleutel op de deur woningen lager dan deze wanneer we zelf een woning bouwen en dan nog met het grote voordeel dat we zelf niks moeten doen, alles wordt voor voor ons gedaan.

Wij moeten enkel nog aan de verhuis denken.

Het klinkt misschien raar, maar toch is het zo. De prijzen huizen sleutel op de deur woningen liggen zeer laag. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat je bij ons geen architect nodig hebt daar wij werken met een reeks van modelwoningen met plan die naar jouw persoonlijke wensen aangepast kunnen worden. Maar ook omdat de meeste sleutel op de deur bouwbedrijven werken met vaste leveranciers waardoor ze materialen goedkoper aan u kunnen aanbieden daar er door de bouwfirma toch grote hoeveelheden worden afgenomen.

Zo worden de prijzen huizen sleutel op de deur woningen ook nog voor de aanvang van de bouw vastgelegd in een contract waar enkel nog van afgeweken kan worden tenzij u een wijziging aan het vooropgestelde plan aanbrengt. Tevens wordt u ook nog extra beschermd door de Wet van Breyne waaraan een sleutel op de deur bouwfirma zich dient te houden. Naast de prijzen huizen sleutel op de deur heb je nog een groot voordeel, nl tijdswinst. Zo wordt uw woning ook sneller gebouwd dan dat je het zelf zou doen dankzij de goede coördinatie van de aannemers, en dien je ondertussen ook heel wat minder huur te betalen voor je huidige verblijfplaats.

En dan nog maar te zwijgen of de stress die wegvalt, vooral bij de coördinatie van de aannemers die elkaar toch niet altijd even gemakkelijk opvolgen. Indien je nu nog niet overtuigd bent van onze prijzen huizen sleutel op de deur, kom dan gerust een bezoekje brengen aan een van onze kijkwoningen bij u in de buurt. U vindt alvast een lijst ervan op onze site. Nu alle twijfels weg zijn kan je een van onze medewerkers contacteren via ons gratis nummer 0800/11 164 die u in verbinding zal brengen met één van onze bouwheren bij u in de buurt. Deze persoon zal u dan ook gedurende gans de bouwfase bijstaan en kan u steeds contacteren met vragen of inlichtingen. Op deze manier garanderen we u een continue, persoonlijke klantenopvolging. Woningen Compere is tevens een familiebedrijf waarbij de noden en wensen van de klant centraal staan en dat samen met een ervaren team ervoor zorgt dat uw droomproject van A tot Z volledig en goed wordt uitgewerkt.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer