STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Huizen sleutel op de deur, wat is dat juist?

Huizen sleutel op deur bouwen wil zeggen dat je stressvrij kan bouwen zonder zelf veel te doen.

Zo zal een sleutel op de deur bouwbedrijf de woning van A tot Z volledig voor u realiseren. Indien je verkiest met je eigen architect te werken, is dat uiteraard geen probleem, maar Woningen Compere beschikt voor u al over 228 sleutel op de deur modelwoningen met plan waaraan u uiteraard uw eigen inbreng kan hebben. Zo ontvangt u ook een duidelijk lastenboek en weet je op voorhand wat jouw droomhuis je gaat kosten zonder dat je nadien nog voor verrassingen komt te staan. Huizen sleutel op de deur bouwen is dus de ideale oplossing voor jouw.

Huizen sleutel op de deur, goed idee of niet ?

huizen sleutel op deur
 
Huizen sleutel op deur bouwen is een ideaal bouwproject voor mensen die hun ideale droomwoning willen bouwen op een traditionele manier met hoge kwaliteitsmaterialen. Want Woningen Compere stelt zich niet tevreden met het bouwen van eenvoudige woningen, maar streeft ernaar gebouwen op te richten die de tand des tijds doorstaan. Woningen Compere bouwt dus huizen sleutel op deur die uw familiaal patrimonium verrijken en die hierdoor op lange termijn overgedragen kunnen worden aan uw kinderen.

U mag er dus zeker van zijn wanneer je kiest voor het bouwconcept huizen sleutel op deur je voor zekerheid kiest. Zo weet je al op voorhand wat je huizen sleutel op deur gaan kosten daar de prijs van je huis al vast staat in een contract. Zo ontvangt u ook een zeer gedetailleerd lastenboek dat volledig omschrijft welke voorzieningen en werken er in je huis worden uitgevoerd en welke materialen er zullen gebruikt worden om je huizen sleutel op deur te bouwen. Daar de materialen via een leverancier, verbonden aan het bouwbedrijf, besteld worden zijn deze vaak goedkoper daar het bouwbedrijf grote hoeveelheden afneemt en geniet u als klant dus van deze korting. Zo ligt ook al de opleveringstijd vast zodat je al weet wanneer je kunt gaan verhuizen. Deze is vaak een stuk korter dan wanneer je zelf je woning zou bouwen. Indien je met een vraag zit of advies nodig hebt is er ook steeds maar één contactpersoon bij wie je voor alles terecht kan. Om de kwaliteit van de huizen sleutel op de deur te garanderen heeft Woningen Compere de 10-jarige garantie zelfs opgetrokken tot 20 jaar. Op deze manier kan je je huizen sleutel op deur dus stressvrij bouwen, want alles wordt voor u gedaan, dit vanaf de administratieve rompslomp tot de oplevering. Gedurende gans de bouwprocedure wordt de woning gecoördineerd door één van onze werfleiders die op regelmatige basis langskomt om te zien of alles volgens plan verloopt. Ook kan u uw eigen architect nemen, dit is uiteraard niet verplicht, daar een sleutel op de deur bouwbedrijf reeds beschikt over eigen modelwoningen die je kan laten aanpassen . Toch zijn er ook nadelen verbonden aan huizen sleutel op deur. Door de kortere bouwperiode zal u ook de facturen veel vlugger ontvangen zodat deze dan ook sneller betaald dienen te worden waardoor het financiële aspect zwaarder lijkt. Naar gelang de sleutel op de deur bouwfirma kan u beperkt zijn wat de materiaalkeuze betreft doordat de firma’s werken met bepaalde vaste leveranciers. Zo zijn de stopcontacten, lichtpunten en schakelaars vaak beperkt tot een minimum aantal, zodat als je er extra wilt hebben je hiervoor zal moeten bijbetalen.

Prijzen huizen sleutel op deur

Huizen sleutel op de deur bouwen kost toch ook wel wat geld, maar hoeveel juist? Indien we een huis bouwen via een sleutel op de deur bouwbedrijf zoals Woningen Compere zit in de prijs van de woning uiteraard geen bouwgrond. U dient reeds eigenaar te zijn van een stuk bouwgrond waarop Woningen Compere achteraf een woning kan zetten.

Wanneer we beslissen van huizen sleutel op deur te gaan bouwen kunnen we op zoek gaan naar een stuk bouwgrond. Deze aankoop is al een heel stuk uit ons budget want de prijzen van een stuk grond zijn de laatste jaren fors gestegen. Zo verschilt de prijs per vierkante meter van gewest tot gewest enorm alsook afhankelijk van de regio waar je wilt bouwen. Ook kunnen we er best rekening mee houden van niet te kort bij de stadkern te gaan bouwen want daar durven ze nogal wat euro’s vragen voor een klein stukje grond. Hou er ook nog rekening mee dat er bovenop de prijs van je stuk bouwgrond nog notariskosten en registratiekosten bijkomen. Bovenop de locatie en de prijs dienen we best ook rekening te houden met de toestand van de bouwgrond zelf. Ligt er nog veel puin op, staat er misschien nog een gebouw op dat afgebroken moet worden, is er veel begroeiing, zijn er niveauverschillen,… Het zijn allemaal dingen die extra kosten met zich kunnen meebrengen. Probeer dus zoveel mogelijk zelf op te ruimen of af te breken om de kosten te drukken. Probeer ook je huis zo compact mogelijk te houden en niet te bouwen met veel hoekjes en kantjes, want dit zijn allemaal weer extra kosten. Je hebt niet alleen extra materiaal ervoor nodig, maar je dient meer uurloon te betalen om het te bouwen. Kies ook voor duurzame materialen. Deze kunnen bij de aankoop misschien iets duurder zijn, maar ze gaan langer mee. Zo doe je er ook een voordeel mee van je huis te bouwen met grote gevelstenen daar deze goedkoper zijn dan kleine. Bij een eenvoudige dakconstructie kan je ook al heel wat besparen en nog meer indien we bouwen met een plat dak, maar dan hebben we wel minder ruimte want de woning beschikt dan niet over een zolder. Een laatste element is dan ook nog welke technieken gaan we gebruiken, warmtepomp, zonnepanelen, … Wat we ook kiezen, deze technieken kosten heel wat bij de aankoop ervan, maar zullen op langere termijn energie besparen. Bij Woningen Compere kunnen wij huizen sleutel op deur bouwen tegen een gemiddelde prijs van 1064 € per vierkante meter inclusief BTW. In deze prijs zijn de architectkosten (+/- 5 %) en de bouwgrond niet inbegrepen.

Huizen sleutel op deur bouwen met Woningen Compere


 
Huizen sleutel op deur bouwen met Woningen Compere staat voor bouwen met een vaste prijs, één contactpersoon, korte afleveringstijd, gedetailleerd lastenboek, opvolging van de laatste nieuwe trends en afleveren van een kwaliteitswoning. Wie wilt niet zo zorgeloos bouwen.

Woningen Compere bouwt huizen sleutel op de deur 100 % op de traditionele bouwwijze in heel België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. De voorkeur van deze bouwwijze is vooral te danken aan de vele voordelen die er eigen aan zijn. Zo zijn we er vast van overtuigd dat bouwen op de traditionele manier de meeste garantie biedt, de beste prijs-kwaliteit garandeert, een laag energieverbruik oplevert en een verzekerde duurzaamheid biedt. Dit is dan ook de reden waarom Woningen Compere de garantie verdubbelt tot 20 jaar. Uiteraard kan je bij Woningen Compere huizen sleutel op deur bouwen in verschillende stijlen. Wanneer je onze modelwoningen met plan bekijkt op onze site zal je merken dat er zowel voorbeelden van klassieke woningen, landelijke woningen, pastorijwoningen als moderne woningen zijn. Uiteraard is hangt de keuze die je kiest volledig af van uw smaak. Al de modelwoningen kunnen uiteraard aangepast worden naar uw wensen. Tevens zal u merken dat bijna iedere woning een MODEL A en MODEL B heeft waar er reeds waar aanpassingen aan zijn, zoals de oppervlakte, niet afgewerkte ruimtes, … of woningen met of zonder garage. Uiteraard hangt er dan voor dezelfde woning een ander prijskaartje aan. Ook kan u uw evolutieve huizen sleutel op deur (in Henegouwen) bouwen met Woningen Compere. U hebt misschien de ruimtes in het begin niet nodig, maar later wanneer er bijvoorbeeld kinderen komen of wanneer we wat extra hebben kunnen sparen. Ook kan u kiezen of uw woning ruwbouw winddicht of volledig afgewerkt wordt. Indien je wat meer wenst te weten over onze bouwwijze en stijlen of hoe Woningen Compere juist te werk gaat, breng dan alvast een bezoek aan onze kijkwoningen en ontmoet er één van onze bouwadviseurs waar je met al je vragen terecht kan en met wie je je bouwwensen kan bespreken. Via onze site kan u hierover wat meer informatie terugvinden. Zo kan u dan ook onmiddellijk onze gratis catalogus aanvragen via het inlichtingsformulier. Wij kijken er alvast naar uit u weldra te mogen ontmoeten.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer