STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Sleutel op deur

Bij sleutel op deur bouwen kies je ervoor om het hele bouwproces aan één firma uit te besteden dat er voor zorgt dat jou droomhuis instapklaar is.

Jij hoeft enkel voor de bouwgrond te zorgen. Geen aannemers zoeken of offertes vergelijken. Ook de coördinatie van je bouw wordt volledig voor u gedaan. Is sleutel op deur bouwen nu niet gemakkelijk ?

Maar wat kost nu sleutel op deur bouwen?

Bij het bouwen van een sleutel op deur woning zijn er toch belangrijke factoren waar we rekening mee moeten houden wanneer we ons budget willen bepalen. Wij zullen ze even voor u op een rijtje zetten.

sleutel op deur

Wanneer we ons budget willen bepalen voor onze sleutel op deur woning kunnen we best op voorhand effe nadenken over onze grootste kosten met name : de bouwgrond, het ontwerp, de hernieuwbare technieken en uiteraard de afwerking van je woning. Het vinden van een stuk bouwgrond voor je sleutel op deur woning is niet zo simpel daar de bouwgronden steeds schaarser zijn en dus ook duurder. Zo dienen we vooral te letten op de locatie, of er een school in de buurt is voor onze kinderen, of er kortbij een bushalte is of er in de buurt een winkel is; de toestand van de bouwgrond zelf, ligt er nog veel puin op of staan er nog bomen op die gekapt moeten worden; de stedenbouwkundige voorschriften, mogen we onze droom sleutel op deur woning wel bouwen zoals wij ze in gedachten hebben of moeten we ons aan bepaalde voorschriften houden; het bodemattest, of de grond niet te fel vervuild is of we niet onnodig moeten saneren; en uiteraard ook de prijs van de bouwgrond, een perceel bouwgrond in of rond een stad is steeds duurder dan op het platteland of is ook in prijs verschillend van provincie tot provincie en van gewest tot gewest. Neem daarom rustig de tijd om je ideale stukje bouwgrond te vinden.

Dan kunnen we beginnen met het ontwerp van onze sleutel op deur woning. Wanneer we bij het ontwerp aan ons budget dienen te denken kunnen we best zo simpel mogelijk bouwen. Een woning met 2 identieke verdiepingen boven elkaar is hiervoor het meest geschikt. En dan heb je ook nog de keuze van het dak. Uiteraard is een plat dak goedkoper dan een zadeldak, maar je verliest dan wel de zolderruimte. Bij je sleutel op deur woning is deze wel niet afgewerkt en kan je dit nadien nog doen. Een volgende factor die uiteraard meespeelt zijn de hernieuwbare technieken. Bij een sleutel op deur woning zijn deze uiteraard al inbegrepen in de prijs maar het staat u altijd vrij om andere te kiezen. En dan hebben we tenslotte nog de afwerking. Zo kan je beslissen om je sleutel op deur woning eenvoudig af te werken, maar heb je ook de keuze voor een luxueuze afwerking . Indien je kiest voor een sleutel op deur woning met veel details of met specifieke materialen, hiervoor dien je uiteraard ook wat extra te betalen.

Ook wil ik je nog duidelijk maken dat je een sleutel op deur woning ook enkel wind- en waterdicht kan laten bouwen. Misschien is er een loodgieter of een elektricien in de familie of vriendenkring, of ben je misschien zelf een handige Harry, geen enkel probleem. Uw sleutel op deur woningprijs wordt steeds op maar berekend.

Sleutel op deur met Woningen Compere

Uiteraard zijn er veel sleutel op deur bouwbedrijven in België. Sommige bouwbedrijven zijn slechts regio gebonden. Indien u een goed sleutel op deur bouwbedrijf wilt kiezen, kies dan voor Woningen Compere. Zij zetten voor u sleutel op deur woningen in gans België, dit zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

Uiteraard heb je al heel wat op internet gekeken en tijdschriften over bouwen doorbladerd, of links en rechts al eens bij familie en vrienden gehoord naar hun ervaringen met bouwen. Wanneer je dan uiteindelijk ervoor kiest om je droomwoning sleutel op deur te laten bouwen is Woningen Compere voor u de ideale bouwfirma. Ze bouwen sleutel op deur woningen via de traditionele manier daar zij volledig achter deze betrouwbare bouwtechniek staan evenals het merendeel van de Belgen, en dit zijn toch de mensen waarvoor Woningen Compere bouwt. Zo hebt u bij Woningen Compere de keuze uit 228 modelwoningen met plan. U dient niet uit één van deze modellen te kiezen, deze dienen enkel en alleen als inspiratie. U kan perfect een modelwoning kiezen en deze aanpassen aan uw persoonlijke noden en wensen tot uw droom sleutel op deur woning. Indien je ervoor kiest om zelf een architect te nemen die een grondplan voor u maakt, is dat uiteraard geen enkel probleem. Bij een eerste bespreking met Woningen Compere zal dan uw plan met u en uw architect overlopen worden of uw ontwerp mogelijk is. Zo staat er ook bij Woningen Compere een volledig ervaren team ter uwe beschikking.

Indien je voor hun kiest kies je automatisch ook voor kwaliteit. En om dit laatste nog extra te benadrukken verhogen ze de normale 10-jarige garantie voor u tot 20 jaar. Zo is er ook de mogelijkheid om evolutie sleutel op deur woningen voor u te bouwen. Dit zijn woningen die door de jaren heen met u mee kunnen evolueren en met uw huidig of toekomstig gezin. Met deze manier van bouwen kan je ook zelf kiezen om de afwerking te doen, of nog wachten met de afwerking van bepaalde ruimtes. Zo mag u er ook zeker van zijn dat uw sleutel op deur woning gebouwd wordt met het laagste energiegebruik van de markt en zal uw woning geïsoleerd zijn met isolatie van een hogere waarde dan door de Belgische Staat wordt aangeraden. Bij Woningen Compere mag u dan ook verwachten dat u een sleutel op deur woning bouwt tegen een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter, wat toch ook nog eens lager is dan het gemiddelde voor een nieuwbouwwoning wat 1300 euro per vierkante meter bedraagt. Zo krijgt u bij Woningen Compere 1 contract, hierin staat dan ook de vaste prijs van uw sleutel op deur woning, en een gedetailleerd lastenboek, met de vermelding van alle onderdelen en hoeveel elk onderdeel kost. Indien u nadien zelf geen veranderingen meer aanbrengt, zoals een extra raam of zo, zal deze prijs ook niet meer veranderen. Hierdoor wordt het ook gemakkelijker om uw budget op te stellen, want bij Woningen Compere weet u de prijs van uw sleutel op deur woning voor u aan de bouwwerken begint.

Sleutel op deur woning met of zonder architect?


 
Zoals U eerder uitgelegd kan u bij Woningen Compere kiezen of u zelf een plan maakt van uw sleutel op deur woning met een architect, maar dat dat uiteraard niet noodzakelijk is daar Woningen Compere reeds beschikt over 228 modelwoningen voor u.

Via de site kan u al onmiddellijk naar de lijst van 228 sleutel op deur modelwoningen met plan gaan. Wanneer je dus beslist om niet met een architect te werken kan je hier dan ook heel wat inspiratie opdoen. Uiteraard kan elke sleutel op deur modelwoning worden aangepast naar uw wensen. Hiervoor kan u uiteraard beroep doen op één van onze ervaren bouwadviseurs. U zal ook zien dat u de keuze hebt zowel uit klassieke als moderne woningen, woningen met plat dak of hellend dak, woningen zonder garage of met garage geïntegreerd in de woning of vast of los aan de woning zelf, of met een carport.

Tevens zal je ook merken dat sommige woningen zich ook uitstekend lenen voor zowel open, halfopen of gesloten woning. En dat er bij de meeste woningen al 2 prijzen staan vermeld van MODEL A en MODEL B. Wanneer we dan op de woning klikken zal je ook zien dat er vaak een verschil is in totale oppervlakte en prijs per vierkante meter. Onder de foto ziet u dan ook de plannen van MODEL A en MODEL B en kan u zien waar het verschil in prijs juist zit. Vergeet niet, deze prijzen zijn alleen exclusief BTW en het ereloon van de architect dat ongeveer 5 % is op basis van het lastenboek. Uiteraard beschikken wij ook over een gratis catalogus die u vrijblijvend bij ons kan bestellen via de site waarin u deze modelwoningen ook terugvindt samen met de hele uitleg hoe Woningen Compere werkt en waarvoor te staan. Neem alvast ook al contact op met Woningen Compere via het gratis nummer 0800/11 164. Een medewerker zal u dan al in verbinding brengen met een bouwheer die, indien u kiest om uw sleutel op deur woning te laten bouwen door Woningen Compere, u ook gedurende gans het bouwproces zal bijstaan.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer