STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Bouwfirma

Bouwen is kiezen. Waar wil je wonen? Welke stijl wil je bouwen? En vooral welke bouwfirma mag je huis realiseren?

U moet uw vertrouwen schenken aan een volstrekt vreemde persoon en dat om je levenswerk te realiseren. Daarom is bouwen met de sleutel op de deur bouwfirma Woningen Compere een goede oplossing voor U. Deze bouwfirma bouwt namelijk uw droomhuis niet met een 10-jarige garantie maar verhoogt deze naar 20 jaar enkel en alleen om uw vertrouwen in hun realisaties te garanderen.

Waar let ik best op in mijn zoektocht naar een goede bouwfirma

Omdat we de dag van vandaag niet veel zin meer hebben om zelf de handen uit de mouw te steken en omwille van tijdgebrek door onze drukke jobs laten we steeds meer en meer onze woning bouwen door een bouwfirma. Maar waar dien ik nu allemaal op te letten wanneer ik op zoek ga naar een goede bouwfirma voor de bouw van mijn droomhuis?
bouwfirma

In onze zoektocht naar de bouwfirma die het best bij ons past om onze woning te realiseren dienen we ons zelf eerst wat vragen te stellen. Wat is mijn budget? Wat wil ik bouwen? Hoeveel tijd kan ik er zelf in investeren (investeerder-ontwikkelaar)? Waar kan ik op besparen? Wat kan ik of iemand van de familie of vrienden zelf doen? … Want als we op zoek gaan komen we verschillende soorten bouwfirma’s tegen. Zo wordt er dus de laatste tijd steeds vaker gekozen voor een sleutel op de deur bouwfirma. Aangezien deze bouwfirma meestal het hele bouwtraject voor zijn rekening neemt, is jouw keuze van bouwonderneming zeer belangrijk. Uiteraard zijn er bouwfirma’s die werken volgens een specifieke methode.

De ene bouwfirma is gespecialiseerd in houtskeletbouw, de andere in het realiseren van traditionele woningen en nog een andere in betonbouw. Wanneer je nu al weet welke richting je op wilt gaan, dan kan je reeds nu al enkele bouwfirma’s van je lijstje schrappen. Best kiezen we ook voor een bouwfirma in de buurt. Je hebt wel bouwfirma’s die in gans het land bouwen, maar er zijn er ook die enkel binnen een bepaalde regio bouwen. Zo heb je dan ook bouwfirma’s die enkel werken met basisplannen en andere die werken met basisplannen louter als richtlijn zodat je je eigen persoonlijkheid aan de woning kan toevoegen zodat er ook geen identieke woningen bestaan.

Zo realiseert de ene bouwfirma enkel je woning tot en met de afwerking en bij de andere heb je de keuze volledig afgewerkt of wind- en waterdicht, zodat je zelf ook nog werken kan uitvoeren. Bij sommige bouwfirma’s mag je niet met een eigen architect werken en met anderen weer wel. Vraag dit dus goed op voorhand na. Ga ook goed na over welke attesten de bouwfirma beschikt. En of de firma nog gezond is en nergens geen schulden heeft. Hiervoor kan je altijd de economische balans van het bouwbedrijf opvragen bij de bank. En ben je bij de bouwfirma goed verzekerd, valt deze firma onder de Wet van Breyne? Allemaal kleinere zaken, maar toch ook wel belangrijk. Wanneer we op de site zien dat de bouwfirma beschikt over één of meerdere kijkwoningen, ga dan zeker en vast eens langs om een persoonlijk gesprek te hebben met één van de bouwheren en kan je alvast een duidelijk beeld krijgen over hoe deze woningen gebouwd en afgewerkt zijn. Tevens kan je ter plaatse dan vragen naar enkele werven waar ze aan bezig zijn of een lijst van woningen die reeds volledig door hun gerealiseerd zijn. Zo kan je dan ook vragen aan deze personen hoe hun samenwerking verliep met de bouwfirma tijdens gans de bouwprocedure.

Wat kost een bouwfirma sleutel op de deur woningen?

Veel mensen denken dat een huis laten bouwen door een bouwfirma duurder is dan zelf een woning laten bouwen. Klinkt raar, maar toch is het de waarheid.

Wanneer we ons huis laten bouwen mogen we tellen dat we er een gemiddelde prijs van 1300 euro per vierkante dienen voor te betalen, en wanneer we dezelfde woning laten bouwen door de sleutel op deur bouwfirma Woningen Compere kan dit al tegen een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter, inclusief BTW, met uiteraard nog het grote voordeel dat we zelf niks moeten doen en ons gedurende gans het bouwproces geen kopzorgen moeten maken. Maar dat is nog niet alles. Door te werken met onze sleutel op de deur bouwfirma zal tevens de bouwtijd van uw woning een stuk lager liggen zodat u normaal al na een 6 à 7 maanden uw woning kan betrekken wat ook wilt zeggen dat je minder lang huur dient te betalen voor je huidige woning.

En dan nog een groot voordeel is het feit dat je bij onze firma niet verplicht bent om een architect aan te nemen daar wij werken met modelwoningen als richtpunt die door onze specialisten aangepast kunnen worden naar uw wensen en noden. Deze dient u dan ook al niet te betalen. Dus bouwen met onze bouwaannemer is uiteraard een win win situatie. En als we dan naar onze sterke punten kijken kan je zien dat er tevens gewerkt wordt met materialen die voldoen aan zeer strikte criteria om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je woning te garanderen. En dat er tevens gebruik wordt gemaakt van de laatste nieuwe technieken.

Zo zal uw woning voorzien zijn van een condenserende gasketel type Vaillant Ecotec, een verluchtingssysteem Renson type C + Evo Healthbox met SmartZone en zal er voor de isolatie gewerkt worden met een ISO+PACK bestaande uit 12 cm polyurethaan in de chape, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, dubbele beglazing K1.1, 24 cm minerale wol in het dak en geïsoleerde sectionaalpoorten 40 mm k 0.5. Wie aarzelt er nu nog om zijn woning niet te laten bouwen door onze bouwfirma Woningen Compere? Bel gerust een van onze medewerkers op ons gratis nummer 0800-11 164 zodat zij u in verbinding kunnen brengen met één van onze bouwheren bij u in de buurt. Bestel ook alvast je gratis catalogus via de site zodat ja al deze punten eens rustig zelf kan nakijken en zo hebt u dan ook onze lijst met 228 sleutel op de deur modelwoningen met plan die dus enkel als richtlijn dienen.

De bouwfirma Woningen Compere

Wanneer je zorgeloos wilt bouwen en je het traject van het begin tot het einde wilt toevertrouwen aan een deskundige bouwfirma is een sleutel op de deur bouwfirma voor u de beste oplossing.

Uiteraard is er een zeer groot en divers aanbod in deze bouwfirma’s. Zo dient u bij uw keuze naar uw sleutel op de deur bouwfirma een onderscheid te maken tussen bouwfirma’s die behalve snel en zorgeloos bouwen ook een toegevoegde architecturale meerwaarde bieden en bouwen met bouwers die de markt bewerken met prijs en lage kosten als uitgangspunt.


Welke sleutel op de deur bouwfirma u ook kiest, voor ieder van hen geldt het dat het bouwen u uit handen wordt genomen en dat u zorgeloos het bouwtraject kan doorlopen voor uw sleutel op de deur woning. Zo bouwt de bouwpromotor Woningen Compere uw energiezuinige sleutel op de deur woning met een combinatie van traditioneel vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en een efficiënte organisatie. Voor het vakmanschap werkt Woningen Compere enkel samen met gepassioneerde medewerkers die allen een aangepaste opleiding genoten hebben, die zowel uw woning op papier zetten, die u helpen met de administratie, die uw woning bouwen, met werfleiders die er voor zorgen dat het bouwproces goed verloopt, … en niet vergeten uw bouwadviseur, die van het prille begin tot de oplevering van uw woning uw aanspreekpunt blijft waar u steeds terecht kan met al uw vragen en informatie. Daar wij enkel met kwaliteitsmaterialen werken verhogen wij zelfs onze 10-jarige garantie tot 20 jaar. En dankzij de efficiënte organisatie van al onze leveranciers en medewerkers kan u uw woning al binnen 6 à 7 maanden betrekken.

Nadat u onze catalogus hebt ontvangen of indien je naar onze site surft zie je reeds de lijst van onze sleutel op de deur modelwoningen en kan ja alvast beginnen met zoeken welke van deze modelwoningen hebt best bij u en uw (eventueel toekomstig) gezin past. Tevens stelt Woningen Compere u modellen voor die in fases kunnen afgewerkt worden, bijvoorbeeld een later in te richten verdiep of een optionele garage. Zo kan u bij ons ook kiezen om bepaalde posten zelf uit te voeren of bijvoorbeeld door iemand van de familie of uit je vriendenkring. Indien je ons schriftelijk wilt contacteren kan dit uiteraard ook via onze mail info|a|woningencompere.be. Bij vragen zal u uiteraard zeer snel een deskundig advies ontvangen.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer