STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Belgisch bouwbedrijf

Een Belgisch bouwbedrijf vinden is niet zo moeilijk !! BelgiŽ beschikt namelijk over meer dan 10.000 Belgische bouwbedrijven, maar een goed Belgisch bouwbedrijf vinden is toch niet zo gemakkelijk.

Daarom is het zeer belangrijk dat je voldoende tijd steekt in je zoektocht naar een Belgisch Bouwbedrijf.

Goed Belgisch bouwbedrijf vinden, hoe pak ik dat aan?

Belgisch bouwbedrijf
 
Wanneer je via google naar een Belgisch bouwfirma begint te zoeken, dan krijg je om te beginnen al een hele lange lijst. Maar hoe begin je nu aan de selectie voor jou Belgisch bouwbedrijf te zoeken?

Wanneer je begint te zoeken naar een Belgisch bouwbedrijf begin je meestal via google, maar al zeer snel zal je merken dat deze lijst dan eindeloos lang is, en wie kies je dan? Uiteraard zijn er Belgische bouwbedrijven die woningen bouwen in gans het land, maar je hebt er ook die zich enkel op een bepaalde regio baseren, zoals per provincie. Zo kan je al een eerste selectie maken. Ook vind je de laatste tijd steeds meer Belgische bouwbedrijven met Poolse aannemers die tegen zeer voordelige prijzen werken, maar of deze ook goed werk afleveren? Dan heb je ook nog bouwbedrijven die enkel renovatiewerken doen of nieuwbouwwoningen.

En je hebt er ook nog die gespecialiseerd zijn in een bepaalde bouwmethode, zoals bijvoorbeeld een Belgisch bouwbedrijf dat enkel traditionele woningen bouwt, of woningen in houtskeletbouw, in vezelbeton of in massieve houtbouw. Dus voor je naar uw Belgisch bouwbedrijf begint te zoeken moet je toch weten welk soort woning je wilt bouwen en kan je misschien toch best eerst met je architect langsgaan zodat je al beschikt over een voorontwerp van je huis. Tevens kan je architect jou ook al een Belgisch bouwbedrijf adviseren waar hij regelmatig mee samenwerkt en waar hij goede ervaringen mee heeft. Je kan ook al via de weekkrant of speciale bouwmagazines een Belgisch bouwbedrijf tegenkomen. Maar de beste zijn nog diegenen die je verneemt via mond aan mond reclame. Zo kan je al dadelijk horen of er goede of slechte reacties worden verteld over het Belgisch bouwbedrijf. Daarom kan je best aan vrienden en kennissen of aan je buren eens vragen met welk Belgisch bouwbedrijf zij samen gewerkt hebben en wat hun ervaringen ermee zijn. Of indien je in je buurt een woning tegen komt die echt bij u in de smaak valt, stop gerust even en bel even aan.

Niemand zal er een probleem mee hebben als je hun vraagt met welk Belgisch bouwbedrijf zij samengewerkt hebben en of ze er tevreden over waren. Ook worden er in België enkele bouwbeurzen georganiseerd, waarvan er misschien eentje bij u in de buurt is, maar Batibouw in Brussel is wel de meest bekendste en uiteraard de grootste. Bij een bezoekje aan deze beurs zal je ook merken dat de meest belangrijkste Belgische bouwbedrijven er aanwezig zullen zijn. Zo kan je uiteraard al een eerste persoonlijk gesprek voeren met een medewerker van het Belgisch bouwbedrijf waardoor je toch al een bepaalde indruk kan opdoen over dit Belgisch bouwbedrijf en hoe zij werken, en of je er een goed gevoel bij hebt of niet. Je kan uiteraard ook al eens informeren of het Belgisch bouwbedrijf, wat bij u in de smaak gevallen is, of zij beschikken over één of meerdere kijkwoningen zodat je deze eens met je eigen ogen kan gaan bekijken. En of ze misschien bij u in de buurt aan een werf bezig zijn. Zo zal je ook ons Belgisch bouwbedrijf Woningen Compere tegenkomen. Via onze site www.woningencompere.be kan je alvast onze gratis catalogus van 306 pagina’s bestellen met 228 sleutel op de deur modelwoningen met plan die je als inspiratiebron kan gebruiken om jouw sleutel op de deur droomwoning te creëren.

Belgisch bouwbedrijf sleutel op de deur.

Wanneer we kiezen voor een Belgisch bouwbedrijf sleutel op de deur kiezen we voor bouwen met een gerust hart en zonder al te veel stress. Want een Belgisch bouwbedrijf sleutel op de deur bouwt voor u uw woning zonder dat je er zelf al te veel aan moet doen.

De meeste jonge bouwers zijn niet meer zo gewoon om zelf de handen uit de mouwen te steken en door al de nieuwe wetgevingen waaraan bouwers zich dienen te houden, is een huis bouwen via een Belgisch bouwbedrijf sleutel op de deur woningen de ideale oplossing. Ook valt het zelf bouwen soms moeilijk te combineren met je drukke job en/of eventueel gezinsleven. Want wanneer we zelf een huis bouwen dienen we er toch zelf veel tijd in te steken en moeten we zelf alles goed opvolgen, en niet veel bouwheren hebben er veel zin in om op hun werf te kamperen. Zo zorgt je Belgisch bouwbedrijf sleutel op de deur woningen dan ook voor u voor uw kant en klare woning.

Zij verzorgen voor u het volledige bouwproces, van plan tot ontwerp tot de volledige afgewerkte woning. Ook wordt het volledige papierwerk voor u gedaan, zoeken en coördineren zij de aannemers voor u en zal er een werfleider zijn de het bouwtraject opvolgt. En dan nog het allergrootste voordeel is het inzicht op timing en prijs dat je krijgt. Zo wordt de afleveringsperiode reeds op voorhand goed gepland daar de onderaannemers reeds op voorhand zijn ingehuurd en ingepland door het Belgisch bouwbedrijf. Ook krijg je op voorhand je totaalprijs in een contract aangeboden. Hier wordt zelden of nooit van afgeweken, tenzij onverwachte kosten uiteraard, maar dit wordt u dan wel op voorhand medegedeeld. Zo worden ook op voorhand in samenspraak met de klant de betalingsmethoden en betalingsperioden vastgelegd. Dit is ook gemakkelijk om uw budget op voorhand te bepalen om naar de bank te gaan voor je lening.

Zo weet je op voorhand ook al wat er wel en wat er niet in de totaalprijs is inbegrepen. Dit alles kan je terugvinden in een lastenboek. Lees dit zeer goed, want dit kan van Belgisch bouwbedrijf tot Belgisch bouwbedrijf verschillend zijn. Zo kan je alvast via de site van Woningen Compere naar een voorbeeld van ons gedetailleerd lastenboek gaan zien en kan je reeds nagaan welke methoden en materialen er door ons gebruikt worden voor de realisatie van uw sleutel op de deur woning, die tot stand komt volgens de regels van de kunst. Bij vragen kan u uiteraard contact opnemen via ons gratis nummer 0800-11 164 waarna een van onze medewerkers u in contact brengt met een van onze bouwadviseurs bij u in de buurt, want Woningen Compere beschikt over tal van bouwadviseurs in gans België daar wij een Belgisch bouwbedrijf zijn dat woningen over gans het land bouwt, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

Wat is er niet inbegrepen in de prijs van een Belgisch bouwbedrijf sleutel op de deur?

Uit het lastenboek van een Belgisch bouwbedrijf sleutel op de deur woningen merken we dus al dat er heel wat is inbegrepen in de op voorhand vastgestelde prijs. Uiteraard afhankelijk van Belgisch bouwbedrijf tot Belgische bouwbedrijf zijn er nog enkele punten waarvoor je zelf dient te zorgen of waarvoor je extra dient bij te betalen.

Wanneer je je droomwoning door het Belgisch bouwbedrijf Woningen Compere laat bouwen dien je reeds eigenaar te zijn van je eigen bouwgrond. Tevens dient je bouwgrond bouwrijp te zijn. Dit wil zeggen, dat wanneer er nog bomen of struiken op staan dat je deze dient te verwijderen, of wanneer er nog een gebouw of stal opstaat dat dit ook afgebroken dient te zijn.

Wanneer er nog grond dient aangevoerd te worden zal je dit ook voor je eigen rekening dienen te nemen. Heb je een stuk grond dat nogal in moerassig gebied ligt, zal je voor droogzuiging dienen te zorgen en je grond eventueel van drainage te voorzien. Indien er nog puin op je bouwgrond ligt zal je deze ook dienen zelf af te voeren evenals de grond die weg moet. Indien je bouwgrond nog niet voorzien is van enige stroom kan je best voor een verdeelkast zorgen, deze kan je gedurende de bouwprocedure huren en moet dus niet aangekocht worden. Zo dien je ook zelf de aansluiting van water, tv en elektriciteit zelf te regelen. In ieder van onze modelwoningen zijn stopcontacten, lichtknoppen en radiatoren voorzien, evenwel zijn deze meestal beperkt tot het minimum, wanneer je er extra bij wilt plaatsen komt dit wel bovenop de vooropgestelde prijs.

Je woning is wel volledig gevloerd, maar indien je voor een luxere vloer kiest komt er hiervoor ook een extra bij. Een badkamer is inbegrepen, maar voor een keuken moet nog zelf gezorgd worden, deze is niet in de totaalprijs inbegrepen. Indien je je woning door het Belgisch Bouwbedrijf Woningen Compere wenst te laten bouwen kom dan ook eens één van onze modelwoningen bezoeken. Er is er vast wel eentje bij u in de buurt en de meeste zijn iedere zondag te bezichtigen van 14u tot 18u of u kan tevens een afspraak maken. U vindt de nodige informatie terug via onze site bij ‘Kaart met kijkwoningen’. Zo ontmoet u alvast één van onze bouwadviseurs waarmee u uw bouwwensen vrijblijvend mee kan bespreken. Tot binnenkort.
 
© 2019 Woningen Compere- Maisons CompŤre - Persoonlijke levenssfeer