STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Bouwen sleutel op de deur

Bouwen sleutel op de deur, hoe werkt het?

Jouw nieuwbouwwoning moet voldoen aan strenge eisen op het vlak van isolatie, ventilatie en technieken en wordt er met de jaren niet beter op. Dat allemaal maakt bouwen complex en is niet voor iedereen weggelegd. Uiteraard kan je al de nodige informatie opzoeken en je gaan laten informeren, maar dan nog. Daarom is bouwen sleutel op de deur de perfecte match voor jou Een sleutel op de deur bouwbedrijf is op de hoogte van alle nieuwe wijzigingen op gebied van bouweisen en vernieuwde technieken.

Bouwen sleutel op de deur kan op verschillende manieren.

Zo kan je bouwen sleutel op de deur met verschillende bouwtechnieken en formules. Niet alle sleutel op de deur bouwbedrijven werken volgens dezelfde principes. Maar wat betekent nu bouwen sleutel op de deur juist?

Iedereen die aan bouwen denkt heeft al wel eens gehoord over bouwen sleutel op de deur. Hoewel deze bouwformule in zijn beginfase nogal bedenkelijk overkwam, behoort deze reputatie nu helemaal tot het verleden. Je zal ook merken dat er de laatste jaren heel wat sleutel op de deur bouwbedrijven zijn bijgekomen, en dit is dan toch het bewijs dat bouwen sleutel op de deur werkt en toch heel wat voordelen met zich meebrengt.

Zo neemt een sleutel op de deur bouwbedrijf het hele bouwproces voor zijn rekening, dit van het ontwerp, over de plannen, vergunningen en ruwbouw tot de afwerking en oplevering. U hoeft zelf geen architect en aannemers te zoeken, offertes te vergelijken of de coördinatie voor uw rekening te nemen. Natuurlijk mag jij als bouwheer ook nog je zegje doen. Zo kan je de type modelwoningen volledig laten aanpassen aan je eigen wensen en noden, of zelf samen met een door u gekozen architect een eigen ontwerp voorleggen.

bouwen sleutel op de deur

Ook de graad van afwerking bepaal je volledig zelf en de handige doe-het-zelver mag zelfs, indien hij dat wenst, voor bepaalde afwerkingswerken zelf de handen uit de mouw steken of bij sommige bouwbedrijven zelfs de volledige afwerking zelf doen. Uiteraard heeft ook ieder bouwbedrijf referenties van architecten voor de aanpassingen van de modelwoningen waardoor de kostprijs van bouwen sleutel op de deur voordeliger is. Deze architect is trouwens ook vertrouwd met het sleutel op de deur bouwbedrijf, wat alleen maar voordelen met zich meebrengt. Maar verkies je toch liever te werken met je eigen architect, dan kan dat uiteraard ook.

Bij een sleutel op de deur bouwbedrijf vindt u dus alles onder één dak. Zo wordt er een bouwadviseur aangesteld die u begeleidt naar de woning die het best bij u past. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid lastenboek waarin alle materialen en technieken staan opgesomd die gebruikt zullen worden om uw woning te realiseren. En na uw akkoord wordt de prijs van uw woning bouwen sleutel op de deur vastgelegd in een contract, waarna u geen onverwachtse meerkosten meer zult ontvangen. Uw werfleider houdt u op de hoogte tijdens de bouwfase en zorgt ervoor dat de werken elkaar mooi opvolgen.

Zo wordt er altijd gewerkt met een vaste groep van aannemers die op elkaar ingespeeld zijn en de planning perfect volgen. Dit zorgt uiteraard voor een korte bouwtermijn. Zo beschikken sommige sleutel op de deur bouwbedrijven over een eigen toonzaal met materialen en andere werken met vaste leveranciers waar de klant zelf zijn materialen kan gaan kiezen. Dit laatste heeft dan ook het grote voordeel dat bouwbedrijven grote hoeveelheden afnemen waardoor ze de prijs kunnen drukken.

Deze bouwfirma’s zijn dus dagelijks bezig met bouwtechnieken, trends en materialen. Ze kennen hun vak en kunnen je heel wat advies verlenen.

Bouwen sleutel op de deur, hoe kiest u tussen de verschillende bouwbedrijven?

Ben je nog niet overtuigd van bouwen sleutel op de deur? De meeste sleutel op de deur bouwbedrijven hebben modelwoningen, kijkwoningen of referenties.

Bouwen sleutel op de deur begint meestal met het bekijken van de verschillende modelwoningen waarover ieder sleutel op de deur bouwfirma beschikt. Zo kan je beginnen met het bestellen van een gratis catalogus waarin alle modelwoningen met plan staan of surfen naar de site. Let eerst en vooral op met deze modelwoningen of je enkel bouwen sleutel op de deur kan doen volgens deze modelwoningen en of je je eigen wensen en noden aan deze modelwoning mag toevoegen of een eigen ontwerp mag voorleggen. Dit wil niet zeggen dat alle sleutel op de deur woningen identieke kopieën van elkaar zijn.

Zo heb je toch al een duidelijk beeld welke mogelijkheden je hebt en het prijskaartje dat daaraan vasthangt. Indien je je eigen droomhuis nu al helemaal of gedeeltelijk voor je ziet, weet je waarschijnlijk ook al welke bouwmethode je prefereert, want niet ieder sleutel op de deur bouwbedrijf werkt volgens dezelfde bouwmethode. Zo zijn er sleutel op de deur bouwbedrijven die bouwen volgens de traditionele bouwmethode, anderen prefereren houtskeletbouw of passief- of lage-energiewoningen. Vervolgens zal je zien dat zo goed als ieder sleutel op de deur bouwbedrijf zijn eigen kijkwoningen heeft zodat je je zelf ter plaatse kunt gaan vergewissen hoe jouw droomhuis er kan gaan uitzien, hoe de afwerking van de woning is en welke technieken er gebruikt worden.

Tevens zal er een bouwadviseur ter plaatste zijn die je heel wat meer informatie kan verschaffen en bij wie je je woningdroom kwijt kan. Vergeet dan ook niet naar referenties te vragen zodat je ook nog ter plaatse naar één of meerdere woningen kan gaan kijken en eventueel aanbellen om te vragen hoe de samenwerking met het bouwbedrijf is verlopen en of ze tevreden zijn.

Bouwen sleutel op de deur is bouwen met vertrouwen en zonder al te veel zorgen. De prijs van bouwen sleutel op de deur is ongeveer hetzelfde als deze van traditioneel bouwen en dit met het grote voordeel dat je zelf niks moet doen. Zo heb je met bouwen sleutel op de deur ook onmiddellijk een idee van wat het totale project je gaat kosten. Vanzelfsprekend zal bouwen sleutel op de deur volgens een standaard plan goedkoper zijn dan een volledig gepersonaliseerde woning. Je doet er ook goed aan om op voorhand verschillende bouwbedrijven met elkaar te vergelijken. Welk bouwbedrijf je ook kiest, wanneer je beslist om te bouwen sleutel op de deur bent je altijd beschermt door de wet Breyne zodat je met een gerust hart kunt bouwen.

Bouwen sleutel op de deur met Woningen Compere, een goed idee?

Bouwen sleutel op de deur met Woningen Compere is bouwen van sleutel op de deur woningen volgens de traditionele bouwmethode die de tand des tijds doorstaan, die uw familiaal patrimonium verrijken en hierdoor op lange termijn overgedragen kunnen worden aan de kinderen.

Bouwen sleutel op de deur met Woningen Compere is bouwen met een gerust hart. Onze firma staat in voor de volledige realisatie van uw project, dit vanaf het ontwerp tot en met de overhandiging van de sleutels. Daar wij steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe bouwtechnieken kunnen wij u voortdurend een optimale service bieden. Dankzij ons gedetailleerd lastenboek heeft u steeds een overzicht van de werken die in het contract voorzien zijn.

Om u te verzekeren van onze kwaliteitswoningen heeft Woningen Compere zelfs de 10-jarige garantie opgetrokken naar 20 jaar. Bij ons bouwbedrijf hebt u zelfs de mogelijkheid om te bouwen sleutel op de deur winddicht of volledig afgewerkt. Tevens kan u bij Woningen Compere terecht voor het bouwen sleutel op de deur voor een evolutieve woning. Via dit concept evolueert uw woning mee met uw gezin. Ook investeerders en bouwpromotoren kunnen bij Woningen Compere terecht voor hun gekoppelde woningen of opbrengsteigendommen.

Het ervaren team van Woningen Compere staat graag tot uw dienst om uw droomproject van A tot Z uit te werken. Neem alvast telefonisch contact met ons op via ons gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers brengt je vervolgens in contact met een bouwadviseur bij U in de buurt met wie je terecht kan met al je vragen en die vrijblijvend bij u langs kan komen. Indien je reeds onze catalogus via de site besteld hebt, vindt je tevens in de rechterbovenhoek de gegevens van deze bouwadviseur. Aarzel niet en contacteer hem of haar alvast via het vermelde gsm-nummer.
 
© 2019 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer