STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Batibouw

Ondanks de digitale tijden blijft Batibouw een echte must.

Zo kunnen de bewoners er een volledig aanbod aan producten en diensten ervaren met alle zintuigen. Ze kunnen ze dus niet alleen zien, maar ook voelen, ruiken, horen en proeven. Op Batibouw krijg je de mogelijkheid om je hand onder de doucheknop te houden om zo de kracht van de straal zelf te voelen, gevelstenen aan te raken en vergelijken, de geluidsisolatie van een venster te testen, op blote voeten het verschil voelen tussen een houten parketvloer en een tegelvloer met houtmotief, en nog veel meer.

Batibouw is ‘de’ unieke gelegenheid om te ontmoeten.

Batibouw is één beurs met twee verschillende type bezoekers, nl de professionals en de particulieren. De grote meerwaarde voor de bezoekers van Batibouw is de aanwezigheid van specialisten uit alle sectoren van de bouw onder één en hetzelfde dak.

batibouw

Heb je bouwplannen of wil je een woning renoveren? Verdoe dan je tijd niet langer door elke dag van de ene winkel naar de andere te lopen of van de ene aannemer naar de andere. Kom dan naar Batibouw waar je alle professionelen met kennis van zaken op één plaats op hetzelfde moment kan ontmoeten en die je graag met raad en daad zullen bijstaan. Heel wat exposanten, zoals Woningen Compere in paleis 8 stand 8318, stellen hun diensten aan u voor, maar ook architecten, advocaten, banken en immokantoren begeleiden hun bezoekers in hun zoektocht naar informatie. Profiteer van een directe ontmoeting met de leveranciers of de ondernemers voor uw grote bouwplannen. Zo krijgt u ook al dadelijk een duidelijk beeld van welke precieze diensten en producten echt iets voor jou zijn en kan je ze onmiddellijk met andere gelijkwaardige vergelijken. Ook belangrijk te ervaren is of er een klik is tussen jullie. Door je bezoek aan Batibouw kan je op één dag tijd toch heel wat voorbereidingswerk afhandelen waar je anders misschien weken over doet.

Daar Batibouw de grootste beurs van het land is die jaarlijks op 120.000 m², opgesplitst in 12 paleizen, zo’n 300.000 bezoekers lokt zullen er dus heel wat exposanten aanwezig zijn en kan je deze onmogelijk allemaal op één dag ontmoeten. Bereid je daarom goed op voorhand voor en maak een lijst van al de exposanten die je zeker en vast wilt ontmoeten en duid ze aan op een plan. Hiervoor kan je naar de site van Batibouw gaan en gratis het plan van de beurs afprinten.

Als je nog in de beginfase van uw bouwproject zit, wil je waarschijnlijk zo veel mogelijk standen bezoeken. Daar een volledig bouwproces ongeveer 2 jaar duurt, en om dan het meeste uit uw bezoek te halen, kan je best op voorhand een aantal exposanten in verschillende paleizen selecteren en bij deze een uitgebreid gesprek voeren. Denk hierbij vooral aan die exposanten die je weldra nodig hebt voor de fase van jouw bouw. Bij de anderen ga je dan best enkel langs om een folder op te pikken zodat je deze later telefonisch kan contacteren. Bij Batibouw kan je bij de exposanten meestal alleen maar algemene informatie opvragen en je laten doorverwijzen naar een lokale verdeler of vertegenwoordiger bij u in de buurt. Vergeet ook niet bij de verschillende standhouders je contactgegevens achter te laten zodat zij u ook altijd achteraf kunnen contacteren.

De verschillende concepten van Batibouw 2018.

Elk jaar werkt Batibouw rond verschillende concepten. De eerste is al dadelijk de rode draad van de beurs ‘Beleef Batibouw’. Dit concept is al uitgebreid besproken in ons vorig punt.

Het tweede concept is de ‘Connectiviteit’. In ons dagelijks leven hebben we voortdurend te maken met veranderingen. Waar we ons ook bevinden, we willen altijd en overal verbonden zijn en dit zowel op professioneel vlak als in ons sociaal leven. We kunnen de connectiviteit dan ook niet meer wegdenken. Zelfs in onze nieuwbouwwoningen blijft connectiviteit niet achter. Dankzij een domoticasysteem kan door een simpele swipe op je smartphone je de verwarming laten aanspringen terwijl de rolluiken naar beneden gaan. Of nog, van onderweg in je auto kan je de verlichting van je oprit bedienen en je oven laten opspringen. Onze nieuwbouwhuizen worden echt slimme huizen die ons het leven gemakkelijker maken, gevaar detecteren, gordijnen op en toe laten gaan, muziek die je doorheen de kamers in je huis volgt, … Op Batibouw kan je al deze mogelijkheden ontdekken.

‘Project your home’ is het derde laatste concept van de beurs. Ieders droomhuis, of dit nu klein of groot is, kan op Batibouw gerealiseerd worden, want Batibouw is een beurs waarop alle sectoren aanwezig zijn. Elke sector is er vertegenwoordigd, van grondwerken en ruwbouw over keukens en badkamers tot ventilatie, koeling en verwarming. Een nieuwe gevel updaten, nieuwe vloeren kiezen, je keuken renoveren of gewoon een andere verlichting kiezen, voor elke droom heeft Batibouw een antwoord. Ook voor je buitenproject kan je dit jaar weer terecht bij Batibouw. Zo is er de Garden Room, die dit jaar volledig vernieuwd is. Wat ook de reden van je bezoek aan Batibouw is, dankzij de Checklists breng je uw project tot een goed einde. Deze Checklist kan je terugvinden op de site van Batibouw en helpt je veilig en voorbereid van start te gaan met je bouw- of renovatieproject. Welke voorzieningen heb je bijvoorbeeld nodige in je nieuwe of te renoveren keuken? Water, gas, elektriciteit ? Welke elektrische apparaten? Hoeveel stopcontacten en lichtpunten? Een kookeiland of toch maar beter niet? Een afzuigkap in het plafond of ingebouwd in het vuur ? Batibouw kan je helpen om deze beslissingen te maken. Download daarom op voorhand de lijsten per onderwerp die je nodig hebt.

Zo zal er op het salon Batibouw 2018 ook heel wat aandacht geschonken worden aan zorgeloos wonen. Wie vandaag de dag bouwt of gaat bouwen, wil vooral zo comfortabel en zorgeloos mogelijk wonen met daarenboven aandacht voor gezonde, zuinige en veilige woning. Isolatiepakketten, verwarmingssystemen, verlichting, ventilatie en airco’s helpen je voor een ultiem comfort te creëren, zonder uiteraard de economische en ecologische normen over het hoofd te zien. Ook meubelontwerpers, interieurspecialisten en tuinarchitecten komen op de proppen met ergonomische, praktische, en esthetische antwoorden, een gezellig openhaard die zuinig is, de juiste voorzieningen voor thuiswerk of een spa in eigen tuin.

De verschillende promoties van Batibouw?

Uw bezoek aan Batibouw is niet enkel interessant voor het ontmoeten van alle exposanten onder één dak, je kunt er ook heel wat voordeel uithalen. Batibouw brengt elk jaar ook heel wat promoties met zich meer.


Wanneer je een bezoek brengt aan Batibouw ben je dus 2 maal winnaar. Al de exposanten brengen namelijk ook alleemaal hun eigen promoties mee. Deze promoties kunnen uw project dan ook financieel een handje helpen. De promoties kunnen gaan van vermindering van de rentevoet bij het afsluiten van een hypothecaire lening, bepaald procent kortingen op het ganse assortiment van goederen, bij aankoop van bijvoorbeeld een keuken bepaalde toestellen gratis, gratis plaatsingen, enzovoorts. Ook Woningen Compere komt naar de beurs met hun promotie, zo bieden wij u gratis gevelstenen en dakpannen aan, een echte boost om uw bouwproject optimaal te starten! Indien jullie bouwplannen hebben lijkt het mij toch interessant om deze dan nog heel even uit te stellen en eerst een bezoek aan Batibouw met al zijn promoties te brengen.

Batibouw is dus de ideale kans om te bezuinigen bij het bouwen of renoveren van je woning. Zo kan je dan ook het geld dat je uitspaart via de promoties misschien dan weer gebruiken om wat extra in je huis te investeren zoals bijvoorbeeld in vernieuwde technieken, of eerder kiezen voor meer luxe afwerkingen, of voor meer kwaliteitsproducten, enzovoorts. Uiteraard dient u de dag zelf op de beurs geen beslissing te nemen om toch te kunnen genieten van de promoties. De meeste exposanten houden nog gedurende een korte periode de promoties aan om u uiteraard de tijd te gunnen thuis alles nog eens op het gemak te bekijken. Vaak gaan de deals over heel wat kapitaal en wilt de bezoeker er toch nog even over nadenken. Maar wacht uiteraard niet te lang na Batibouw met je beslissing te nemen daar u anders de promoties misschien misloopt.

Praktische informatie over Batibouw 2018

Interesse in een sleutel op de deur woning? Breng dan een bezoek aan de stand van Woningen Compere op Batibouw in paleis 8 op stand 8318. 

Wanneer je een sleutel op de deur woning wenst te bouwen of wat meer informatie wenst, kan je best een bezoek brengen aan de grootste bouwbeurs van het land, namelijk Batibouw. Woningen Compere helpt je graag in paleis 8 op stand 8318 met het tot leven brengen van je droomhuis. Dit kan uiteraard volledig op maat en volgens eigen noden en wensen. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze bouwadviseurs op de beurs aanwezig worden uw mogelijkheden bekeken en of dit binnen uw vooropgesteld budget past.

Dankzij de jarenlange ervaring dat Woningen Compere heeft met het bouwen van sleutel op de deur woningen wordt u dankzij onze experts en zonder al te veel zorgen door uw bouwavontuur begeleid. Bereid alvast je bezoek aan onze stand op Batibouw voor door een kijkje te nemen op onze site en alvast ons gratis catalogus te betellen. Indien je op voorhand wat meer informatie wenst over ons sleutel op de deur bouwconcept kan je ons ook telefonisch contacteren op het gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers zal je in verbinding brengen met een bouwadviseur bij u in de buurt met wie je met al je vragen terecht kan. Uw bezoek aan onze stand zal zeker de moeite waard zijn daar u dan ook te horen krijgt wat onze Batibouw promoties zijn en wat die voor u persoonlijk kunnen opleveren.

Enkele praktische informatie over Batibouw 2018 :
Brussels Expo (Heizel)
Belgiëplein 1
1020 Laken-Brussel

Wie met de auto naar Batibouw komt kan je Brussel Expo bereiken via afrit 7bis of 8 op de ring rond Brussel. Er zijn voldoende parkeerterreinen bij Brussels Expo

Of kom voordelig met de trein en maak gebruik van een B-Dagtrip. Neem de trein tot BRUSSEL-ZUID en vervolgens de metro lijn 6 richting “Koning Boudewijn” stopplaats “Heizel” Deze laatste rit duurt 15 minuten

Profissionele dagen :

Donderdag 22 februari 2018 van 10u00 tot 18u30
Vrijdag 23 februari 2018 van 10u00 tot 21u00
Deze dagen zijn exclusief voorgehouden voor professionele bezoekers. Particulieren hebben dan geen toegang.

Publieksdagen :

Van zaterdag 24 februari tot en met zondag 04 maart 2018 van 10u00 tot 18u30
Op donderdag 01 maart 2018 is het Nocturne van 10u00 tot 23u00.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer