STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Batibouw

Batibouw, de grootste bouw-, renovatie- en decoratiebeurs van België, kan je in 2018 bezoeken van donderdag 22 februari 2018 tot en met 04 maart 2018.

De eerste editie van Batibouw dateert reeds van 1959 en wordt nu in 2018 voor de 59ste keer georganiseerd door Fisa die voortdurend zijn aanbod aanpast om in te spelen op de evoluerende behoeften van de consumenten voor wie de digitale wereld een steeds belangrijke rol speelt. Op dit topevenement van meer dan 120.000 m², dat elke jaar heel wat bezoekers over de vloer krijgt, zullen alle belangrijke spelers uit de bouwsector aanwezig zijn. Zo zal ons sleutel op de deur bouwbedrijf er ook vertegenwoordigd zijn. Je komt ons tegen in Paleis 8, stand 8318. We informeren je er graag over onze sleutel op de deur woningen die volgens de traditionele bouwmethode gebouwd worden en die de tand des tijds doorstaan.

batibouw

Batibouw, de grootste bouw-, renovatie- en decoratiebeurs van België, kan je in 2018 bezoeken van donderdag 22 februari 2018 tot en met 04 maart 2018. De eerste twee dagen zijn voorbehouden voor de professionelen, maar vanaf 24 februari 2018 zal de beurs geopend zijn voor het grote publiek en dit telkens van 10u00 tot 18u30 en op 01 maart 2018 vindt de nocturne plaats en zal de beurs toegankelijk zijn tot 23u00. Zo krijgt iedereen een kans om een bezoekje te brengen aan Batibouw. Zo kan je ook reeds op voorhand je tickets online bestellen alsook de Batibouw catalogus.

Ligging, bereikbaarheid en tickets Batibouw.

Hier wat meer praktische informatie voor je bezoek aan Batibouw. Hoe kan je Batibouw bereiken, waar is het juist gelegen en hoeveel kosten de tickets?

Zoals elk jaar, gaat nu ook de 59ste editie van Batibouw door in de 12 Paleizen van Brussels Expo aan de Heizel, Belgiëplein 1 te 1020 Brussel. U hebt de keuze uit 2 ingangen : Paleis 1, Astridhal, naast het Atomium en de metro, via de passerelle van parking C en Paleis 12 via parking Esplanade.

Je kan Brussels Expo heel gemakkelijk bereiken met de wagen of de motor, maar ook met het openbaar vervoer en het vliegtuig. Met de wagen en de motor is Batibouw vanuit alle hoeken van het land bereikbaar. Op de Brusselse Ring neem je best afrit 7a en volg je vervolgens de bordjes EXPO. Brussels Expo beschikt over voldoende parkeergelegenheid op parking C. Deze parking is onmiddellijk bereikbaar vanaf afrit 7 en biedt plaats voor meer dan 10.000 voertuigen. Vanaf de parking is er een overdekte voetgangersbrug over de straat die ervoor zorgt dat je vanaf de parking rechtstreeks de 12 Paleizen binnenwandelt. Hou er rekening mee dat je voor je de parking oprijdt een ticket van 5 € dient te nemen.

Indien je met de trein wenst te komen neem dan de trein tot Brussel-Zuid, dit is tevens het aankomststation voor de Thalys met treinen vanuit Parijs, Amsterdam en Keulen en van de Eurostar uit Lille of Londen, vervolgens neem je de metrolijn 6 richting “Koning Boudewijs” met stopplaats

“Heizel”. Deze laatste trip duurt 15 minuten. Het voordeligst komt u met de trein door gebruik te maken van een B-Dagtrip. Dit ticket combineert de treinrit vanuit elk Belgisch station en geeft toegang tot het bouwsalon.

Batibouw is ook bereikbaar met de tram met halte “Heizel” voor Paleis. Lijnen 7, 3 en 51 hebben hier hun stopplaats, en met de buslijnen 84 en 88.

Ook voor mensen met een beperking of handicap is Batibouw goed toegankelijk. Zo zijn er gratis rolstoelen ter beschikking op het beurssecretariaat in de Astridhal of vooraan in Paleis 5. Op parking C, T, E, A en H zijn er heel wat parkeerplaatsen ter beschikking. Rolstoelgebruikers, blinden en doven mogen gratis 1 begeleider meebrengen, en dit uiteraard op vertoon van een medisch attest of bewijsformulier. Assistentiehonden zijn eveneens toegelaten op de bouwbeurs.

Voor wat de tickets betreft zijn er 2 verschillende soorten. Eerst en vooral voor de Professionele dagen kost het inkomstticket 40 €.

Voor de Publieksdagen heb je verschillende mogelijkheden en combinaties. Je kan je ticket aan de kassa bestellen voor 12,50 € of online aan 10,50 €. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 6 € en voor kinderen jonger dan 6 jaar is het gratis. Batibouw beschikt ook over een catalogus die je aan de kassa kan kopen voor 3,00 € of via een online combiticket voor volwassenen en catalogus Batibouw voor 13,00 €. 

De sectoren en Paleizen van Batibouw.

Alle Paleizen van Batibouw zullen gedurende 11 dagen gevuld zijn met zo’n 1000 exposanten die samen veertien sectoren vertegenwoordigen. Om jouw bezoek aan de beurs te vereenvoudigen maken we voor u een overzicht van alle paleizen.


Via www.batibouw.com kan je het plan van Batibouw bekijken zodat je op voorhand je bezoek aan de verschillende exposanten kan plannen. In de Astridhal bevinden zich het onthaal, Build-IT en Immovillage. Dit laatste concept brengt verschillende vastgoedsectoren samen om zo een uniek licht te werpen op de immomarkt. In deze hal bevindt zich dan ook een heus vastgoeddorp. Paleis P : is het adviespaleis met Light Avenue. Paleis 1 : buitenafwerking, tuinarchitecten en -aannemers staan hier klaar om u goede raad te geven voor uw tuin die alsmaar meer een verlengstuk van de woning wordt. Paleis 2 : meubelen. Paleis 3 : Binneninrichting, Eénmaal de zware bouwwerken achter de rug zijn, kan het fijnere werk beginnen. In dit paleis stellen de meeste diverse interieurzaken hun nieuwste producten voor. Paleis 4 : Buitenschrijnwerkerij, Hier tonen de fabrikanten hun nieuwste innovaties in aluminium, hout en pvc, inclusief super isolerende twee- of drievoudige beglazing. Paleis 5 : ruwbouwmaterialen, dit is de plek om ruwbouwelementen in al hun glorie te bewonderen, want je bouw staat of valt met de kwaliteit van de buitenschil. Paleis 6 : vloerbekleding en haarden. Paleis 7 : sanitair, voor wie zijn waterfactuur binnen de perken wilt houden is dit paleis zeker een must daar dit in het teken staat van de waterbesparing. Paleis 8 : bouw- en renovatiebedrijven, dit paleis biedt de bezoekers alle kansen om te informeren over wat er allemaal kan in de bouw. Dit is ook het paleis op Batibouw waar je ons sleutel op de deur bouwbedrijf zal tegenkomen. Je vindt er ons op stand 8318. Paleis 9 : Domotica en verlichting en de gereedschappen, Een goed vakman kan niet zonder goed gereedschap. Alleen met kwalitatief gereedschap en ervaren vakmannen kan je bouwproject tot een goed einde worden gebracht. Ook vind je er de intelligente connectiviteitsoplossingen en inspirerende lichttechnieken. Paleis 10 : hernieuwbare energie, Paleis 12 : Verwarming, koeling, ventilatie en energieleverancier : Tegen 2050 wil de Vlaamse Overheid af van het gebruik van fossiele brandstoffen. Als alternatief bieden ze hernieuwbare energie aan. Buiten zonne- en windenergie kom je hier nog heel wat meer mogelijkheden in schone energie tegen. Je kan hier dus kennis maken met de nieuwste innovaties. Paleis 11 : Keukens, je kan er niet alleen de laatste nieuwe trends voelen en zien, maar dankzij de chefs die de nieuwste toestellen demonstreren, kan je er ook je reuk- en smaakzin verwennen.

Haal het meeste uit uw bezoek aan Batibouw.

Of je nu bouwplannen hebt of alleen inspiratie wil opdoen, Batibouw heeft voor iedereen wat in petto. Om het meeste uit uw bezoek aan Batibouw te halen geven we u enkele tips mee voor een optimale batibouw-beleving

Ontmoet de experten en maak gebruik van uw 5 zintuigen om alles te beleven. Zo zijn er op Batibouw meer dan 10.000 professionelen aanwezig die u maar al te graag willen laten kennis maken met hun producten en diensten. Bereidt je bezoek goed voor met een checklist die door professionelen is opgesteld. Of je nu voor de eerste keer naar Batibouw gaat of je er al jaren vaste klant bent, dan kan je er best rekening mee houden dat een bezoek aan de 12 paleizen van Brussels Expo heel wat tijd in beslag neemt en je daarom best op voorhand een goed plan opstelt. Je kan hiervoor op voorhand online de catalogus van Batibouw bekijken. Zo kan je plannen welke standen je zeker wilt zien en met welke firma’s je een gesprek wenst te hebben. Heb je al bouwplannen, breng deze dan zeker mee zodat ze u op elke stand concrete en relevante raad en informatie kunnen geven. Ben je nog in de beginfase van je bouwproject, dan wens je uiteraard zoveel mogelijk standen te bezoeken. Maar het aantal exposanten en bezoekers ligt zo hoog dat je zeker de tijd niet hebt om aan elke stand informatie te vragen. Daarom kan je best op voorhand plannen welke standhouders je absoluut wenst te spreken en welke Paleizen je absoluut wenst te bezoeken en indien er tijd over is kan je nog altijd eens vlug door de andere wandelen.

Een bezoek aan Batibouw met bouwplannen op zak? Kom dan zeker langs bij onze stand van Woningen Compere. Je vindt ons sleutel op de deur bouwbedrijf in Paleis 8, stand 8318. De ervaring en kennis van Woningen Compere maakt dat je een betrouwbare partner aan uw zijde krijgt. U kan er op Batibouw een gesprek hebben met één van onze bouwadviseurs om uw bouwplannen te bespreken.
 
© 2019 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer