STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Salon Batibouw

In 2018 zal er voor de 59ste keer salon Batibouw georganiseerd worden in Brussels Expo op de Heizel te Brussel.

Heb je bouwplannen, breng dan zeker een bezoek aan het grootste bouwsalon van het land. Van donderdag 22 februari 2018 tot en met zondag 04 maart 2018 vormen de 12 Paleizen van Brussels Expo opnieuw het decor van het salon Batibouw. Gedurende 11 achtereenvolgende dagen zullen alle belangrijke spelers gespecialiseerd in bouw, renovatie en interieur er aanwezig zijn. Je kan er ook kennis maken met ons sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere. Wij bouwen voor u sleutel op de deur woningen in gans België behalve binnen de Brusselse Ring. Wanneer je meer informatie wenst over sleutel op de deur bouwen, kom dan gerust bij ons lang in Paleis 8, stand 8318.

Op het salon Batibouw zullen er zo’n 1000 exposanten aanwezig zijn die de veertien sectoren vertegenwoordigen over 12 Paleizen. Dit maakt dat het salon Batibouw de grootste en belangrijkste bouwbeurs van het land is. De eerste twee dagen zijn gereserveerd voor de professionelen, vanaf 24 februari 2018 gaat de beurs eigenlijk pas open voor het grote publiek. Op 1 maart 2018 is het Nocturne en zullen de deuren van het salon Baribouw geopend zijn tot 23u00. Zo heeft iedereen de gelegenheid om het salon Batibouw te komen bezoeken.

De drie thema’s van het salon Batibouw 2018

Zoals elk jaar draait het salon Batibouw rond bepaalde thema’s. Dit zal voor 2018 dus ook het geval zijn. Zo zijn de thema’s voor 2018 “Beleef Batibouw”, “Connectiviteit” en “Project your home”. We geven je er wat meer uitleg rond.

salon batibouw

“Beleef Batibouw” is het eerste thema en meteen ook de rode draad van het salon Batibouw 2018. Het salon Batibouw is de plaats waar alle specialisten in de bouw, renovatie en interieur zich verzamelen om aan de bezoekers hun nieuwste producten en diensten aan te bieden. Het grote voordeel aan de beurs is dat de bezoekers er alles kunnen ontdekken met hun vijf zintuigen. Zo zal je wandeling doorheen de paleizen dus een echte beleving zijn. Zo kan je er de resonantie en de stevigheid van een muur testen, ervaar de geluidsdichtheid van goed geïsoleerde ramen, voel de kracht van een douchestraal, raak bakstenen aan en vergelijk het gevoel met andere types van gevelstenen, loop met blote voeten over verschillende vloeren en doe inspiratie op voor jouw ideale droomwoning. Ideeën gezien op internet of in magazines, op het salon Batibouw ken je ze allen live ervaren.

De wereld staat niet stil, wij maken in ons dagelijks leven continu veranderingen mee. De dag van vandaag willen we continu en overal in verbinding staan. Zowel op professioneel vlak als in ons sociaal leven is connectiviteit dan ook niet meer weg te denken. Ook in onze woningen is connectiviteit dus niet meer weg te denken. Dankzij een domoticasysteem kunnen we via een gewone swipe op onze smartphone de verwarming laten opspringen en in één weg de rolluiken naar beneden laten gaan. Of van onderweg naar huis de buitenverlichting van je oprit laten opspringen en je eventueel je oven opzetten zodat je vlees gebakken is als je thuiskomt. Dus dankzij één systeem zijn alle technische voorzieningen in je huis met elkaar verbonden, nl je verlichting, verwarming, videofonie, inbraak- en brandbeveiliging, zonwering, rolluiken, de garagepoort, camerabewaking, muziek, enzovoorts. Al deze mogelijkheden die ons het leven vergemakkelijken kun je allemaal op het salon Batibouw ontdekken.

Het derde thema van de beurs is “Project your home”. Wat de reden van je bezoek ook is aan het salon Batibouw, elk project groot of klein kan er gerealiseerd worden, want op het salon Batibouw dan zijn 14 beurzen onder 1 dak. Elke sector van de bouw is er vertegenwoordigd, van ruwbouw over badkamers, naar technische systemen tot zelfs een deurbel kiezen. Ook voor de buitenprojecten kan je er terecht in de Garden Room, die dit jaar een nieuw jasje zal krijgen. Wat de reden van je bezoek ook is, dankzij de checklist zal iedereen zijn bezoek tot een goed einde kunnen brengen.

Ook zal er aan het salon Batibouw 2018 heel veel aandacht geschonken worden aan zorgeloos wonen. Wie bouwt wil vooral zo comfortabel en zorgeloos mogelijk wonen met extra aandacht voor een zuinige, gezonde en veilige woning.

Salon Batibouw 2018 Paleis 8.

Alle belangrijke bouw- en renovatiebedrijven zijn dit jaar terug te vinden in Paleis 8 van het salon Batibouw in Brussels Expo. Niet alleen voor de particuliere bouwers, maar ook voor de projectontwikkelaars met bouwplannen is Paleis 8 “the place to be”.

Denkt u er reeds enkele tijd aan om een huis of meerdere huizen te bouwen en u weet niet met welke bouwonderneming u in zee wilt gaan? Geen paniek! Op het salon Batibouw kan je alle belangrijke bouwondernemingen in Paleis 8 onder één dak terugvinden. Voor zowel particuliere bouwers als projectontwikkelaars is het belangrijk om je goed te laten begeleiden, en informatie in te winnen bij verschillende bedrijven. Dat kan nergens beter dan bij de bouw- en renovatiebedrijven in Paleis 8 van het salon Batibouw.

In je zoektocht naar de ideale bouwonderneming om uw huis te bouwen zal je al wel gemerkt hebben dat je de dag van vandaag huizen kunt bouwen op verschillende manieren. Zo kunnen er huizen gebouwd worden uit hout, staal, stro, beton, baksteen… Je zult alvast wel al deze opties overlopen hebben, maar welke bouwtechniek past nu het best bij jou? Zo kan je ook kiezen om je huis zelf te bouwen of over te laten aan een sleutel op de deur bouwbedrijf. Een sleutel op de deur bouwbedrijf bouwt uw huis voor u dit vanaf een wit blad tot en met de overhandiging van de sleutel. Deze formule biedt enorm veel bouw comfort. Indien je benieuwd bent naar al deze verschillende mogelijkheden voor het bouwen van je huis of je nog bij verschillende bouwtechnieken twijfels of vragen hebt plan dan zeker je bezoek aan Paleis 8 van het salon Batibouw. Je vindt er alle verschillende soorten bouwbedrijven terug die elk jouw huis kunnen bouwen volgens hun eigen bouwmethode waarin ze zich gespecialiseerd hebben.

De Belg is met een baksteen in zijn maag geboren en kiest er daarom nog steeds voor hun huis te bouwen volgens de traditionele bouwmethode. Omdat deze bouwtechniek een traditie is in België, zorgt het voor een gevoel van zekerheid en duurzaamheid. Ook bij de banken zal je veel sneller de goedkeuring van je lening krijgen bij deze bouwmethode. Achteraf wanneer je je woning wenst te verkopen zal je een traditionele gebouwde woning ook sneller verkocht krijgen. Traditionele woningen worden gebouwd met die visie om minstens een eeuw mee te gaan. Daarom bouwt onze bouwonderneming Woningen Compere sleutel op de deur woningen voor u volgens de traditionele bouwmethode.

Salon Batibouw en Woningen Compere.

Daar salon Batibouw de grootste bouwbeurs van het land is voor wat bouwen en renoveren betreft, zal onze bouwonderneming Woningen Compere er ook aanwezig zijn. U vindt ons terug in Paleis 8 stand 8318. Wij staan er klaar om u te ontvangen en te adviseren.

Hebt u zin om een sleutel op de deur woning te laten bouwen volgens de traditionele bouwwijze, dit aan de hand van een eigen plan of via een modelwoning uit de catalogus, breng dan een bezoek aan het bedrijf Woningen Compere op het salon Batibouw, stand 8318 Paleis 8. Wij helpen u te begeleiden in uw keuzes. Het grote voordeel om je sleutel op de deur woning te bouwen met Woningen Compere is dat je bij ons een enorme vrijheid hebt. Zo kan je kiezen om je woning te laten bouwen volgens je eigen plan samen en met je eigen architect of volgens één van onze modelwoningen in onze catalogus die je volgens eigen noden en wensen kan laten aanpassen. Zo kom je bij ons ook zelden twee dezelfde woningen tegen. Bij ons begin je dus vanaf een wit blad en kunnen we samen de ganse weg afleggen tot bij de oplevering van je woning. Indien je zelf handig bent in de bouw, kan je bij ons ook kiezen om bepaalde afwerkingen voor je eigen rekening te nemen of enkel wind- en waterdicht te bouwen.

Wens je op voorhand al wat meer informatie over onze sleutel op de deur bouwonderneming, breng dan alvast een bezoek aan onze website. Indien je surft naar ons gedetailleerd lastenboek kom je al heel wat te weten over de bouwmethode en materialen die Woningen Compere gebruikt voor de realisatie van zijn sleutel op de deur woningen. U kan er ook alvast ons gratis catalogus bestellen waarin u tal van sleutel op de deur modelwoningen met plan en prijs terugvindt die je als inspiratie voor jouw sleutel op de deur woning kan gebruiken. Zo ben je al goed voorbereid voor uw bezoek aan onze stand op het salon Batibouw en kunnen onze professionele vaklui u verder te woord staan. Bovendien biedt Woningen Compere u op het salon Batibouw u gratis gevelstenen en dakpannen aan, een echte boost om uw bouwproject een goed start te geven.
 
© 2019 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer