STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Batibouw 2017

Batibouw 2017 is de grootste jaarlijkse bouwbeurs in BelgiŽ waar meer dan 1000 exposanten aanwezig zijn bij wij u terecht kan met al uw vragen met betrekking tot de bouw van uw toekomstige woning

Heeft u een bouwproject of bent u van plan uw woning te renoveren dan is Batibouw “the place to be”. Gaat uw voorkeur eerder naar een sleutel op de deur woning? Breng dan zeker een bezoek aan Woningen Compere op stand 335 in paleis 8. Hun ervaren bouwadviseurs geven u graag professioneel advies en staan graag ter uwe beschikking om u beter te kunnen begeleiden.

Batibouw 2017

Salon Batibouw 2017 : Een woning bouwen is een belangrijke stap die u in uw leven gaat nemen voor u en uw gezin

Verzamel daarom al uw ideeën tijdens Batibouw 2017 en laat u begeleiden door meer dan 1000 ervaren exposanten. Droomt u van een sleutel-op-de-deur Woning? Neem dan tijdens de Salon Batibouw 2017 een bezoek aan een ervaren bouwpartner zoals Woningen Compere en geniet van onze uitzonderlijke salonvoorwaarden gratis gevelstenen en dakpannen!

Een bouwproject is waarschijnlijk één van de belangrijkste beslissingen die u zal nemen in uw leven. Een woning moet niet enkel mooi zijn maar moet ook voldoen aan de behoeften van uw gezinsleven. Met behulp van ervaren exposanten die aanwezig zijn tijdens Batibouw 2017, kan u zich beter laten begeleiden. Geniet bovendien ook van de talrijke salonvoorwaarden die bouwbedrijven aanbieden tijdens het bouwsalon Batibouw. Tijdens de Salon Batibouw 2017 vindt u alle specialisten terug die actief zijn in de bouwsector en die  de laatste bouwtrends aanbieden. Tijdens deze bouwbeurs heeft u de gelegenheid de volledige bouwsector te ontdekken en te beleven. Breng zeker een bezoek aan de bouwfirma Woningen Compere en ontdek onze 228 berekende modelwoningen.

De gemiddelde prijs van onze woningen bedraagt 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW. De plannen van onze modelwoningen kunnen aangepast worden met behulp van uw architect. Woningen Compere bouwt uw woning gerealiseerd op maat en afgestemd op uw budget.  Vraag gratis onze catalogus met 306 bladzijden via het gratis nummer 0800/11 164 en laat u inspireren door één van onze modelwoningen om uw droomwoning op maat te laten realiseren.

Wenst u een bezoek te brengen aan Woningen Compere tijdens bouwbeurs Batibouw 2017

Dit is heel eenvoudig!  Afspraak tijdens bouwbeurs Batibouw 2017 van donderdag 16 februari 2017 tot en met zondag 26 februari 2017. Onze ervaren bouwadviseurs ontmoeten u met een verwelkomsglaasje en geven u verder graag professioneel advies. Geniet bovenop ook nog van onze onmisbare salonvoorwaarden gratis dakpannen en bakstenen tijdens de Salon Batibouw 2017.

Op zoek naar een ervaren bouwfirma voor de bouw van uw toekomstige droomwoning? Opteer dan voor Woningen Compere! Wij bouwen traditionele en energiezuinige woningen. In een eerste fase heeft u een administratieve ondersteuning door een gedreven en enthousiast team. Bij Woningen Compere heeft u één contactpersoon bij wie u terecht kan met al uw vragen. Ons gedetailleerd lastenboek beschrijft de methode en de gebruikte materialen voor de realisatie van uw woning. Voor elke prijsaanvraag ontvangt u een gedetailleerde meetstaat waarin alle prijzen per werkpost omschreven staan. Vervolgens wordt de bouwwerf gecoördineerd door een werfleider die alle werken in goede bannen leidt. Uw persoonlijke werfleider brengt regelmatig een bezoek aan de bouwwerf en houdt u regelmatig op de hoogte over de vordering van de werken. Een woning bouwen is een grote investering die met grote zorg moet voorbereid worden. Het is dus heel belangrijk om al uw ideeën op voorhand te verzamelen.

Batibouw 2017 is daarvoor de Belgische bouwbeurs bij uitstek. Aarzel niet om tijdens Batibouw 2017 op onze stand 335 in paleis 8 onze modelwoningen te ontdekken. Wij beschikken immers over 228 aanpasbare modelwoningen die naargelang uw persoonlijkheid kan aangepast worden. De gemiddelde prijs van onze woningen bedraagt gemiddeld 1064 euro inclusief BTW. Opgelet, deze prijzen zijn exclusief bouwgrond. Vooraleer u in dit grote avontuur stapt, is het noodzakelijk dat u vertrouwen heeft in uw bouwpartner. Daarom is het heel belangrijk dat u verschillende bouwfirma’s vergelijkt vooraleer u met een vaste partner in zee gaat. Het is ook aangeraden om een bezoek te brengen aan kijkwoningen van de bouwfirma zodat u zelf kan oordelen over de kwaliteit en de afwerking van de woning. Woningen Compere biedt u dankzij onze expertise een professionele ondersteuning tijdens de bouwprocedure. Dit vanaf de administratieve voorbereiding tot en met de oplevering van uw sleutel op de deur woning. Wenst u meer informatie over onze diensten en onze traditionele woningen? Breng ons dan een bezoek tijdens de jaarlijkse bouwbeurs, Batibouw 2017. U vindt ons terug in paleis 8, stand 335.

Op zoek naar de ideale bouwpartner voor de realisatie van uw toekomstige droomwoning? Bezoek Batibouw !

Ja, een bezoek Batibouw! Ga dan zeker naar de grootste Belgische bouwbeurs, Batibouw 2017. Breng een bezoek aan talrijke professionele exposanten die u helpen uw droom waar te maken en geniet bovenop nog van voordelige salonvoorwaarden.

Neem contact op met echte bouwspecialisten vooraleer u uw woning laat bouwen. Tijdens Batibouw 2017 vind u meer dan 1000 exposanten die volledig tot uw beschikking staan voor advies. De grootste troef van de Salon Batibouw 2017 is dat alle specialisten er aanwezig zijn. U vindt dus alle nodige nuttige informatie voor de bouw van uw toekomstige woning op één plaats. Bovendien kan u de producten die de firma’s in aanbieding hebben ook zien en voelen. Verzamel dus al uw ideeën en kom deze live testen of bekijken tijdens het bouwsalon Batibouw 2017. Plan vooraf uw bezoek bij Batibouw en maak een lijstje op met al uw vragen en de bedrijven die u wenst te bezoeken tijdens dit jaarlijks bouwevenement.

Wat kan een bouwfirma zoals Woningen Compere voor u betekenen tijdens Batibouw?

U vindt Woningen Compere terug tijdens Batibouw 2017 in paleis 8 op stand 335. Tijdens deze jaarlijkse bouwbeurs staan we graag tot uw dienst om u alle nodige informatie te bezorgen over onze werkwijze en onze woningen. Wij streven ernaar energiezuinige en traditionele woningen te bouwen die de tand des tijds doorstaan. Wie zijn wij? Woningen Compere is een Belgische familiale bouwfirma die alle concurrentie overtreft. Ons gedreven en ervaren team zorgt voor een persoonlijke aanpak tijdens de volledige bouwprocedure. Door steeds gebruik te maken van de nieuwste producten, kunnen wij onze kwaliteit garanderen en onze 10 jarige garantie verdubbelen naar 20 jaar. Woningen Compere streeft ernaar uw woning te realiseren afgestemd op uw budget. Uit onze 228 modelwoningen, heeft u een ruime keuze uit open bebouwingen, gesloten bebouwingen, kleine woningen, middelmatige of grote woningen. Er is voor ieder wat wils.

Wij hebben namelijk ook verschillende evolutieve woningen in aanbieding. Wat is een evolutieve woning?

Bij een evolutieve woning bevinden alle woonruimtes zich op de gelijkvloers en heeft u op de 1ste verdieping een in te richten verdieping. Op deze manier heeft u na loop der tijd en wanneer het budget het u toelaat, de mogelijkheid uw woning verder uit te breiden naargelang de behoeften van uw gezinsleven. De woning evolueert degelijk mee met u en uw gezin.

Waarom opteren voor een woningen tijdens Batibouw 2017?

Wanneer u voor dit concept kiest weet u op voorhand de uitvoeringstermijn van uw toekomstige woning. U kan zich zorgeloos focussen op het leuke gedeelte zoals de inrichting van u toekomstige woning en op voorhand de verhuis voorbereiden. Dankzij dit concept wordt u niet geconfronteerd met de administratieve romploop hetgeen een groot bouwcomfort biedt. Alle werken die voorzien zijn voor de realisatie van uw woning worden in een contract opgenomen zodat u tijdens het bouwproces niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een andere grote troef van een sleutel op de deur woning is de bouwtijd. Deze bedraagt vanaf de eerste spadesteek ongeveer 6 tot 7 maanden.

Hoe kiest u de juiste bouwfirma voor de realisatie van uw toekomstige woning?

Kijk en vergelijk is de boodschap ! Batibouw 2017 is de ideale plaats waar u alle bouwbedrijven terugvindt en waar u deze met elkaar kan vergelijken. Verzamel tijdens de bouwbeurs Batibouw 2017 zo veel mogelijk informatie bij verschillende exposanten en vraag naar referenties. Bent u op zoek naar de ideale bouwfirma? Breng zeker een bezoek aan het bouwbedrijf Woningen Compere en geniet van onze voordelige salonvoorwaarden gratis dakpannen en gevelstenen. U vindt ons terug in paleis 8, stand 335.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons CompŤre - Persoonlijke levenssfeer