STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  
  BEDRIJFSFILOSOFIE
Woningen Compere stelt zich niet tevreden met het bouwen van eenvoudige woningen, maar streeft ernaar gebouwen op te richten die de tand des tijds doorstaan. Onze duurzame gebouwen zullen uw familiaal patrimonium verrijken en kunnen hierdoor op lange termijn overgedragen worden aan uw kinderen.   Woningen Compere is vooreerst een familiebedrijf met aan het hoofd drie bestuursleden. Samen leiden ze het bedrijf en voorzien ze in een onderlinge verdeling van de taken conform hun sterkste competenties, teneinde hun klanten voortdurend een optimale service te kunnen bieden.

Onze familiale waarden leiden ons ertoe de tevredenheid van onze klanten als voornaamste taak te beschouwen. Om die reden staan wij erop iedere klant een persoonlijke contactpersoon toe te wijzen en dit vanaf de aanvang van de werken tot en met de overhandiging van de sleutels. Op deze manier garanderen we een continue, persoonlijke klantenopvolging.
  Bovenop het zorgvuldig toezicht van de werfleider, zal ook één van onze bestuurders op regelmatige basis de werf bezoeken om het goede verloop van de werken te controleren. Deze dubbele controle verzekert u een perfecte uitvoering van de verschillende bouwfasen van uw woning.

De flexibele structuur en de familiale aard van ons bedrijf vormen onze belangrijkste troeven. Het is een vaststaand feit dat onze beperkte omvang ons toelaat om enerzijds het beheer van alle aspecten van ons vak te bewaren (opvolging werven) en anderzijds u een prijs-kwaliteit aan te bieden die ongeëvenaard is op de Belgische markt. Kijk ook maisons compère


 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer