Sleutel op de deur woningen

Traditionele sleutel op de deur woningen bouwen

Hier bij Woningen Compere bouwen wij voor u een unieke woning die volgens het sleutel op de deur principe wordt geconstrueerd. Deze wordt gerealiseerd volgens al uw benodigdheden en wensen. Voor uw comfort en veiligheid wordt er u sterk aangeraden om een ervaren bouwfirma te raadplegen voor de constructie van uw sleutel op de deur woningen. Mocht u vragen hebben rond een aanstaand bouwproject dan kan u altijd bij ons terecht op het gratis nummer 0800/11 164.

 

Sleutel op de deur woningen

 

Traditionele of moderne sleutel op de deur woningen

Bij al onze projecten houden wij zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke benodigdheden en de levensstijl van onze klant. Elk project realiseren wij op maat van al uw wensen. U heeft ook de mogelijkheid om enkele van onze sleutel op de deur woningen virtueel te ontdekken. Zo kan u zich wat baseren op deze woning om uw eigen bouwproject later te realiseren. U kan bijvoorbeeld onze WC110 modelwoning ontdekken. Deze woning is namelijk in 2 verschillende modellen beschikbaar: het model A en het model B. Het eerste model wordt ook wel de ‘evolutie’ woning genoemd. Wij zullen de mogelijkheden even met u bespreken.

Bij bepaalde modelwoningen van onze sleutel op de deur woningen zal u merken dat er tussen Model A en Model B een verschil in oppervlakte kan zitten waardoor de prijs uiteraard ook verandert. Meer oppervlakte wilt zegen meer materiaal en meer werkuren. Dus dit maakt de woning dan duurder.  Zo hebben we soms ook woningen met de prijs van de woning met of zonder garage of carport. Of woningen waarvan de zolderverdieping en/of de bovenverdieping nog niet ingericht is. Niet iedereen heeft dadelijk de zolderverdieping nodig zodat u die later nog kan afwerken. Of heeft u nog geen kinderen en bent u bij de bouw van uw woning wat krap met kas, dan kan u op het moment dat u de kamers nodig hebt, deze nog laten afwerken.

Zo zien we ook telkens onder elke plan de prijs van de woning sleutel op de deur staan, dit wil zeggen dat de woning helemaal afgewerkt is en instap klaar op het moment dat de sleutel wordt overhandigd, en anderzijds vinden we er ook de prijs terug wat diezelfde woning kost als winddichte ruwbouw.  Hieronder verstaan we dat het metselwerk volledig is afgewerkt, het dak op de woning staat en de ramen, deuren en eventueel garagepoort zijn geplaatst. Binnen is er dus nog niks afgewerkt.

 

Ontvang onze gratis catalogus

 

U kan de bouwplannen van elk van deze woning ook altijd downloaden. Bij de eerste confrontatie met de omgeving van onze sleutel op de deur woningen heeft u al een idee van de prettige sfeer die deze woningen met zich meebrengen. Een aangenaam comfort in een unieke omgeving waarin men zich automatisch goed voelt. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de woning zal ervoor zorgen dat u zich euforisch gaat voelen.

U kan dus virtueel onze sleutel op de deur woningen bezoeken, maar hoe doet u dat nu? U doet dit door op onze website naar “237 modelwoningen” te gaan en dan op “Virtueel bezoek van onze modellen” te klikken. Daar kan u een video van mogelijke modelwoningen die we ter beschikking hebben terugvinden. Zo kan u via de plannen de indeling van de ruimtes achterhalen. Deze plannen kunnen natuurlijk ook volledig aan uw wensen en behoeften worden aangepast. De video begint bij een volledig zicht op de buitenkant van de woning. Zo heeft u al een goed idee van hoe deze woning eruitziet in een bepaalde omgeving. Daarna kan u de grote leefruimte ontdekken. Door de grote raampartijen die u hier terugvindt is er ook veel lichtinval in de living. Daarna komen we in de keuken terecht. Deze beschikt over een ruime opbergplaats. De keuken is wel niet inbegrepen in de prijs van onze sleutel op de deur woningen en in ons lastenboek. Deze wordt alleen getoond zodat u al een idee heeft van uw toekomstige woning. U hoeft deze modellen natuurlijk niet strikt op te volgen, laat uw verbeelding los en bouw uw sleutel op de deur woningen die persoonlijk bij u passen.

Hoe een bouwfirma kiezen voor jouw sleutel op de deur woningen ?

De keuze van uw bouwfirma is uiterst belangrijk, daarom moet u ervoor zorgen dat u zeker de juiste firma kiest. Maar hoe begint u hieraan? Het is geen slecht idee om te beginnen met het opstellen van een lijstje met alle mogelijke kandidaat bouwfirma’s die sleutel op de deur woningen bouwen. U kan ook een bouwbeurs bezoeken zodat u de verschillende bouwfirma’s samen onder één dak aantreft. Ga op zoek naar wat ervaring bij uw vrienden, uw familie, enkele kennissen of vraag gewoon raad aan uw gekozen architect. Kijk ook na waar de bouwfirma’s hun diensten verlenen. Bepaalde bouwfirma’s bouwen slechts enkel in hun eigen regio op provincie. Wij bij Woningen Compere bouwen sleutel op de deur woningen overal in België. De enige plaats waar wij u niet kunnen helpen is binnen de Brusselse Ring.

Wat ook zeker handig is om te weten en misschien ook te vragen wanneer u dit met het bouwbedrijf bespreekt is of de firma flexibel is in haar bouwplannen of niet. Sommige firma’s zijn namelijk niet zo flexibel en bieden de mogelijkheid om de bouwplannen aan te passen niet aan. Bij ons is dat niet het geval, hier bij Woningen Compere heeft u de mogelijkheid om uw woning aan te passen hoe u het maar wilt. U kan bijvoorbeeld een kamer weglaten of bijbouwen, een muur weghalen, de ramen verplaatsen of vergroten etc. De woning moet uiteraard wel niet al te veel gaan afwijken van het model dat u hebt gekozen. Als u de kwaliteit van ons werk zelf eens wilt komen waarnemen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. U kan een bezoekje komen brengen aan één van onze kijkwoningen. Zo ziet u de kwaliteit van alle gebruikte materialen met uw eigen ogen. Op de site van Woningen Compere treft u de openingsdagen en uren hiervoor aan.

Het bouwen van sleutel op de deur woningen is toch wel een belangrijke stap in het leven. Deze moet goed voorbereid worden en kan ook niet aan de eerste de beste persoon worden toevertrouwd. Dit geldt zeker als u zelf nog geen of weinig ervaring heeft op dit vlak. Daarom zijn wij altijd bereid om u onze diensten aan te bieden indien u hulp of informatie wenst betreffende sleutel op de deur woningen bouwen.

 

Gratis catalogus

 

Wet van Breyne

Met deze wet moet elk sleutel op de deur bouwbedrijf rekening houden. Hij biedt uitgebreide bescherming aan de bouwheer op allemaal verschillende vlakken. Men moet deze wet verplicht naleven en er kan niet van worden afgeweken. Voor deze wet gaat men elk detail van de bouw opnemen in een contract waarin enkele punten worden vastgelegd. Een voorbeeld hiervan is de betalingsmodaliteit.

Als u vragen heeft over het bedrijf, bijvoorbeeld of deze wel betrouwbaar is of misschien wilt u weten of de bouwfirma een lid is van de bouw confederatie. Een antwoord op deze vragen kan u vinden door naar de website www.confederatiebouw.be te gaan. Hier zal u wat meer informatie vinden over het bouwbedrijf in kwestie en zijn situatie. Op de site kan u ook de reputatie van het bedrijf terugvinden. Wij hier bij woningen compere leven deze voorschriften nauwgezet na. Daarbij bieden wij u bovenop de 10 jarige garantie maar liefst 10 jaar garantie extra op uw sleutel op de deur woningen.

Waar wij nog graag de nadruk op leggen is dat de bouwgrond niet is inbegrepen in de prijs van de model sleutel op de deur woningen bij Woningen Compere. Uw bouwgrond moet u zelf apart kopen of al in uw bezit hebben. Als u deze nog moet kopen houdt u best rekening met enkele dingen. Een van deze zaken is de oriëntatie van de bouwgrond. Houd ook rekening met de rioleringen. Zijn deze aanwezig of niet? Geraakt u gemakkelijk tot bij uw bouwgrond? Al deze factoren zullen de prijs van uw woning en die van uw bouwproject beïnvloeden. U houdt ook best rekening met het budget dat u ter beschikking hebt, want aan zo’n aankoop zijn nog wat extra kosten verbonden zoals bijvoorbeeld de notariskosten.

Hoe dan ook is een bouwgrond kopen niet iets wat u zomaar kan doen. Iets wat heel belangrijk is is de ligging van deze bouwgrond. Woont u liever in de stad of heeft u eerder een voorkeur voor het platteland. Heeft u vervoer of wordt dit een obstakel voor u? Als u hier niet over beschikt, biedt de gekozen locatie een goede verbinding met uw werk, winkels, eventueel een school voor uw kinderen, etc. Dit zijn criteria waar u best wat op let zodat uw leven aangenaam verloopt.

 

Sleutel op de deur woningen

 

Rol van de architect bij uw sleutel op de deur woningen

Wat is de rol van de architect nu eigenlijk? De architect zorgt voor de juiste bekwaamheid wanneer het over bouwen of verbouwen gaat. Hij zorgt ervoor dat al uw noden en eisen voor het bouwen van uw toekomstige sleutel op de deur woningen omgezet worden in een presentabel plan en zal ook regelmatig de werf bezoeken om zeker te zijn dat de werken juist worden uitgevoerd. Hier bij ons kan u kiezen om een architect naar keuze aan te stellen, indien u er zelf geen weet te vinden kunnen wij u er altijd één aanraden. Als u voor geen van beide opties kiest kan u een lijst met architecten vinden op de website www.architect.be/.

Woningen Compere realiseert uw sleutel op de deur woning in België. De 91 modellen worden u voorgesteld door het bedrijf in een catalogus van 192 pagina’s. Op die manier kan u een blik werpen op de verschillende architecturale stijlen mogelijk binnen deze manier van bouwen.

De sleutel op de deur woning is een bouwstijl die zich richt op particulieren die een kwaliteitswoning willen bouwen op korte termijn. Het is een oplossing die zich richt op toekomstige, gehaaste eigenaars of eigenaars die zich niet willen inlaten met de rompslomp van het opvolgen van een bouwwerf.  De sleutel op de deur woning impliceert de deelname van slechts één bedrijf dat verantwoordelijk is voor de realisatie van het project van A tot Z. Woningen Compere is gespecialiseerd in het uitwerken van sleutel op de deur woningen. Dit Belgisch bedrijf stelt 91 verschillende soorten woningen voor in hun gratis te verkrijgen catalogus van 192 pagina’s. Om deze te verkrijgen hoeft u enkel het formulier in te vullen op hun website. Eens u hun catalogus hebt ontvangen kan u de verschillende voorgestelde ontwerpen bekijken, hun plannen, de prijs per m² en de mogelijke aan te passen opties.
Het bedrijf bouwt over heel België, behalve in de Ring rond Brussel.Gratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus