Huis te koop

Om eigenaar te worden verkiezen sommigen om een eigen unieke woning te bouwen, anderen verkiezen een bestaand gebouw aan te kopen. Dit is een zeer persoonlijke keuze.

De bouw van een nieuwe woning is een werk van lange adem en kost veel geld. Nieuwbouw houdt veel stappen in : vanaf de aankoop van een grond, keuze van de aannemers tot het opvolgen van de werf om te eindigen bij het verkrijgen van de sleutels. Dit is een proces dat jaren kan duren. Het bouwen van een nieuwe woning betekent dat je kan genieten van een unieke woonst, volledig naar eigen smaak ontworpen. Daartegenover staat dat je met een aangekocht huis de woonst bijna meteen ter beschikking hebt. Enkel de administratieve verplichtingen met betrekking tot het aanvragen van een lening en de wettelijke overdracht van het gebouw nemen tijd. Behalve in het geval dat er belangrijke verbouwingen vooraf gaan aan de intrede van uw woonst, kan u in dit geval meteen na het tekenen van de verkoopsakte in de woning intrekken.
Frequent search : Huis te koop Huis te koop Huis te koopGratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus