Huis te koop

Het door Woningen Comperete koop aangeboden huis heeft een gegarandeerde vaste prijs. De gevraagde prijs is de prijs die de particulier uiteindelijk betaalt : het Belgische bedrijf Woningen Compere vraagt geen meerkost.

De kostprijs van een huis dat verkocht wordt door Woningen Compere is een vaste prijs. Het bedrijf vraagt geen enkele meerkost en factureert het bedrag dat in de offerte staat. Dit Belgisch bedrijf  hanteert een kwaliteitsvolle en exacte kostenraming, waarbij de prijs van elk element van het huis exact  beschreven staat. Deze politiek van prijstransparantie maakt dat de particulier geen slechte verrassing heeft op het ogenblik van de afrekening. De eenheidsprijs van de materialen, de deuren, de ramen of nog van de gekozen opties staan vermeld in het document. Als het totaalbudget te hoog dreigt te worden, kan de klant altijd elementen schrappen. Hij kan het totaal herberekenen door de meerkost te schrappen. De gemiddelde kostprijs per vierkante meter van de woningen gebouwd door het bedrijf, bedraagt 918 euro’s.
Frequent search : Sleutel op de deur woningen Het bouwen van de woning Huis te koop Belgisch bouwbedrijf Huis bouwen Een huis kopen Prefab woningbouw Bouwonderneming Bouwbedrijf Sleutel op de deur prijzen Een nieuwbouwhuis bouwen Nieuwbouw huis Nieuwbouwwoningen te koop Een nieuwe woning bouwen Sleutel op de deur sleutel-op-de-deur Sleutel op de deur woning in België Huis te bouwen Huis bouwen kostprijs Nieuw constructie Bouwfirma Batibouw Passiefhuis Investeerder-ontwikkelaar Bouwfirma's Passiefhuizen Investeerders-ontwikkelaars Bouwplan Kostprijs huis bouwen Bouwpromotor De Bouw Sleutel op de deur huizen in Henegouwen kijkwoningen Prijs van de bouw Goedkoop huis kopen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Goedkoop huis kopen Huis bouwen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Bouwfirma sleutel op de deur Sleutel op de deur bouwfirma Woningen sleutel op de deur Huis bouwen prijzen Huis bouwen prijs Prefab woning Sleutel op de deur prijs Eigen huis bouwen Sleutel op de deur limburg Sleutel op de deur woning Modern huizen Huizen modern Nieuwbouw huis bouwen Prefab woning prijzen Goedkoop huis bouwenGratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus