Huis bouwen

Een eigen huis bouwen is een financiële investering. Het totaalbudget van de bouw wordt uitgedrukt in m². Elke m² neemt in rekening : de materialen, de werktijd, de erelonen en de BTW. Uitleg.

Een huis bouwen houdt een zekere kost in. De tarieven zoals beschreven in de offerte, de catalogus of in de kostenraming, zijn meestal uitgedrukt per vierkante meter. Waar stemt deze prijs mee overeen ? Hij vervat de verschillende interventies die elkaar opvolgen tijdens de bouw van uw woning. Hij houdt rekening met de materialen, de werkuren, de erelonen van het bouwbedrijf of de architect en van de BTW. De prijs zal dus stijgen of dalen in functie van de gekozen  materialen, de gevraagde isolatietechnieken en  de aard van de te bouwen opties zoals garage of kelder. Daarom zal een constructie op een complex bouwterrein of een extravagant project duurder uitkomen dan en kleinschaliger project.
Frequent search : Huis bouwen Huis bouwen Huis bouwen – Wat kost een huis bouwenGratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus