Een huis kopen

Is het voordeliger om een nieuwbouw huis te kopen of om een bestaande woning te renoveren? Is het interessanter om een huis te bouwen ? Een vergelijking van deze verschillende wijzen van aanschaf van een woning.

Belastingen, verbouwingskosten, budget, werken, tijd voorafgaand aan het kunnen betrekken van de woning…Zoveel verschillende factoren om in acht te nemen  bij het verwerven van een vastgoed. Of het om een nieuwe of oude woning gaat, een huis kopen, houdt heel wat in.
De aankoopprijs van een oude woning ligt vaak lager dan deze van een nieuwbouw woning. De kosten en de erelonen van de notaris liggen hier ook lager. Daarentegen zijn er meestal verbouwingswerken nodig en deze kosten kunnen vaak snel oplopen. Dankzij de 10 jaar garantie die de bouwonderneming u garandeert, weet u dat u de eerste tien jaar na het betrekken van uw woning, geen extra kosten zal hebben. U hebt recht op dit voordeel , zowel bij de aankoop van een nieuwbouw woning als bij het zelf bouwen van uw huis.
Frequent search : Een huis kopen Een huis kopen Een huis kopenGratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus