Een huis kopen

Een huis kopen: wat kunt u allemaal verwachten?

U weet het misschien al, of u bent misschien aan het twijfelen. U hebt misschien al een huis op het oog en u wenst die te kopen. Maar u moet wel weten wat er allemaal nog bestaat naast een huis kopen. U kunt bijvoorbeeld een huis verbouwen of een huis zelf bouwen. Of u kunt nog beter doen: een sleutel op de deur woning laten bouwen door Woningen Compere. Hierbij staat één firma centraal bij het bouwen van uw droomhuis. Uw woning wordt volledig op maat gerealiseerd volgens uw wensen en voorkeuren. In dit artikel gaan we na welke van de drie (kopen, verbouwen en bouwen) het best bij u past. Hebt u ondertussen toch interesse in een sleutel op de deur woning of wenst u vragen stellen? Neem dan gerust contact met onze service diensten via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We helpen u graag verder in uw zoektocht!

  • Huis te koop: hoe te werk gaan om uw eigen woning aan te schaffen?

Een huis kopen

 

Een huis kopen, renoveren of bouwen?

Een huis kopen heeft zowel zijn voordelen als nadelen. Maar dat is ook het geval indien u een woning wenst te bouwen of verbouwen. Vandaar dat wij het uiterst belangrijk vinden dat u goed geïnformeerd bent, zodat u de keuze maakt die het beste bij uw visie past. Een huis kopen, renoveren of bouwen is namelijk één van de belangrijkste en duurste beslissingen die u in uw leven maakt. Deze keuze moet dus zeer verstandig worden genomen: u moet immers goed op de hoogte zijn wat u kan winnen, maar ook verliezen. Wij van Woningen Compere vinden dat een sleutel op de deur woning de beste oplossing is! Met onze ervaring weten we dat u het meest voordelig uitkomt door met ons samen te werken. Hebt u nog vragen of wenst u een huis bouwen bij Woningen Compere? Neem telefonisch contact op met Woningen Compere via het gratis nummer 0800 11 164 of breng eens een bezoekje aan onze zeer informatieve website.

Een nieuwbouw huis kopen heeft zijn voordelen. Wanneer u een woning hebt gekocht, hebt u de mogelijkheid om snel te verhuizen. Er is ook in principe geen onverwachte kosten, wat soms het geval kan zijn indien u een huis verbouwt of bouwt (uitgezonderd sleutel op de deur woningen). U krijgt ook de exacte prijs, duidelijk vermeld wanneer u ondertekend hebt. U weet dus wat u koopt en voor welke prijs. Een nieuwbouw huis kopen betekent ook dat er de mogelijkheid is om eerst een aantal jaren in de woning te wonen en dan pas later de woning te renoveren in functie van het beschikbare budget.

 

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

Wat de nadelen betreft van een huis kopen, houdt u best rekening met het volgende. Als u een huis koopt, hebt u wel geen huis op maat volgens uw wensen en voorkeuren! Hebt u een droomwoning in uw hoofd? Dan kan een huis kopen frustrerend zijn. Een woning bouwen met behulp van een sleutel op de deur bouwfirma zoals Woningen Compere kan een oplossing vormen. Sleutel op de deur wordt steeds populairder aangezien u geen tijd moet steken in de bouw van de woning. Bij een huis kopen kunnen er ook verborgen gebreken zijn die u op het eerste gezicht niet heeft gezien. Die gebreken kunnen dan achteraf grote problemen vormen indien ze niet tijdig worden opgelost. Er zijn ook vlugger onderhouds- en herstellingswerken indien u een woning hebt gekocht. Dit is niet het geval bij een nieuwbouwwoning.

U hebt naast een huis kopen, ook de mogelijkheid om een huis te renoveren of te bouwen. Indien u beslist om een woning te bouwen dan kunt u het volgende verwachten. In tegenstelling tot een huis kopen, kunt u zelf bepalen hoe u wilt wonen en hoe de woning eruit moet zien bij een huis bouwen. Dit voordeel is nog beter indien u opteert om een sleutel op de deur woning te bouwen. Hierbij wordt echt een woning op maat gerealiseerd volgens uw persoonlijke wensen. Bij een nieuwbouwwoning hebt u tevens jarenlang geen onderhouds- of herstellingskosten, wat niet het gevel bij een huis kopen. Als u een woning wenst te bouwen, moet u ook weten dat bouwgronden, vooral in België, heel duur kunnen zijn. Ze worden schaarser en hierdoor kunnen mensen grote bedragen voor vragen. Het vinden van een geschikte bouwgrond is dus niet echt evident. Maar we zijn ervan overtuigd dat u over de nodige motivatie beschikt om een fantastische bouwgrond te vinden. Als u de bouwgrond hebt gevonden en wenst samen te werken met een sleutel op de deur firma zoals Woningen Compere, dan gaat de rest vanzelf! We verzorgen voor de volledige administratieve procedure en we zorgen ervoor dat uw woning kwalitatief wordt gebouwd.

 

 

U wenst misschien een huis te renoveren in plaats van een huis kopen? Dan moet u weten dat een huis renoveren betekent dat er bij de aankoop van een woning ouder dan 10 jaar, werken uitgevoerd kunnen worden tegen een verlaagd btw-tarief (6% in plaats van 21%). Het is wel zeer moeilijk om op voorhand een duidelijke budget vast te stellen, in tegenstelling tot een huis kopen of een sleutel op de deur woning te bouwen. Er zijn soms onvoorziene omstandigheden die ervoor zorgen dat de renovatie iets meer zal kosten. U wilt dit vermijden? Neem dan snel contact met een sleutel op de deur bouwfirma zoals Woningen Compere. Onverwachte kosten komen zelden voor bij ons, tenzij er bijvoorbeeld een extra deur of een extra raam geplaatst moet worden. Het is ook niet leuk voor u als klant om langdurig in een bouwwerf te wonen. U moet dus goed verstandig alle mogelijkheden op een rijtje zetten en zeker zijn dat een huis kopen wel iets voor u is. Woningen Compere geeft u de mogelijkheid om uw droomwoning in realiteit te brengen. Mis deze kans zeker niet! U kunt achteraf spijt van hebben. Wenst toch een huis te kopen ? Geen probleem. We zijn er altijd als er vragen zijn. We zijn bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Onze medewerkers helpen u graag verder indien het nodig is.

 

Waarom kiezen voor een sleutel op de deur woning i.p.v. een huis kopen?

U bent van gedachte veranderd? U wilt toch zien wat een sleutel op de deur woning allemaal in petto heeft? Wat zijn de voordelen daarvan en waarom u dan best voor zo’n woning moet kiezen i.p.v. een huis kopen? We helpen u daarbij graag verder. Een sleutel op de deur woning geeft u de mogelijkheid om een woning op maat te realiseren volgens uw wensen en voorkeuren. Uw gekozen sleutel op de deur bouwfirma is volledig verantwoordelijk voor de bouw van uw sleutel op de deur woning. Woningen Compere is zo’n firma die sinds 2013 actief is in deze sector van de bouw. We hebben veel ervaring en we weten hoe we onze klanten tevreden kunnen houden. Uw woning wordt bij ons met de hoogste expertise behandeld. Interesse in een sleutel op de deur woning? Bel ons via het gratis nummer 0800 11 164. Woningen Compere is steeds bereikbaar als er vragen zijn.

De grootste voordelen dat een sleutel op de deur woning kan bieden is inzicht in timing en prijs. U krijgt enerzijds de uitvoeringstermijn op voorhand zodat de verhuis stressvrij kan verlopen en anderzijds krijgt u de totale prijs bij voorbaat duidelijk vermeld op één contract. Er wordt zelden afgeweken van de totale prijs, tenzij er onverwachte kosten optreden (extra deur of extra raam). Ook hebt u de mogelijkheid om inspiratie op te doen bij inkijkwoningen, ontwerpen en basisplannen. Bij Woningen Compere kunt u een gratis catalogus bestellen met 238 modelwoningen met plan en prijs. Deze modelwoningen kan u volledig aanpassen volgens uw wensen en voorkeuren en zo uw droomwoning in realiteit brengen. Dit vormt de grootste troef van een sleutel op de deur woning, in tegenstelling tot een huis kopen waarbij u de stijl van de woning zal moeten accepteren.

 

Gratis catalogus

 

Bovendien is de wet van Breyne van toepassing indien u een sleutel op de deur woning wenst te bouwen. Deze wet zegt ons dat de klant effectief moet krijgen waarvoor hij betaald heeft. Op die manier wordt u zeker beschermd tegen eventuele fraude. U wint ook enorm veel tijd. Een sleutel op de deur firma bouwt sneller dan wanneer u het zelf zou doen. Een huis zoeken en dan een huis kopen kost immers veel tijd, vooral als u een specifieke stijl in gedachte hebt. We hebben vaste afspraken met onze onderaannemers en we verzekeren u een strak bouwtermijn. Uw droomwoning is dus snel klaar en u kunt snel intrekken. Bij het bouwen van een sleutel op de deur woning hebt u ook de mogelijkheid om steeds de service dienst te contacteren indien er vragen zijn. Er is één aanspreekpunt: dit voorkomt eventuele verwarring. Bovendien zorgt een ervaren werfleider voor de coördinatie van uw woning en we zorgen ervoor dat de werf regelmatig bezocht wordt door een ervaren supervisor. U kunt dus ervan zeker zijn dat uw woning met de hoogste expertise gebouwd wordt.

Een huis kopen kan dus heel wat voordelen bieden aan klanten, maar we zijn ervan overtuig dat sleutel op de deur woning steeds de oplossing is voor ieder klant. Deze woningen worden steeds populairder door de tijd en geven u de mogelijkheid om uw woning op maat te realiseren volgens uw wensen en voorkeuren. Hebt u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We zijn er altijd om u verder te helpen!

 

Een huis kopen

 

Zelf een huis bouwen of kopen zijn twee verschillende mogelijkheden. Het Belgische familiebedrijf Woningen Compere is uw unieke gesprekspartner tijdens de werken van uw sleutel op de deur woning. Zij volgen de werf op en besparen u op die manier tijd.

Zelf een huis kopen of bouwen is zowel een financieel zware als een tijdrovende investering. In het traditionele circuit  komen er verschillende professionelen aan te pas. Als particulier moet je in gesprek gaan met verschillende spelers en de veelheid aan deelnemers verlengt de ontwerptijd. Met de sleutel op de deur methode hoeft u zich enkel tot de bouwonderneming te wenden. Zij regelt de werken en komt tussen in geval van problemen.

Woningen Compere is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in deze bouwwijze. Dit familiebedrijf heeft de tevredenheid van de klant tot zijn prioriteit gemaakt. Ze blijven u te woord staan vanaf de eerste afspraak tot aan de afgifte van de sleutels. Zij nemen de leiding over de verschillende teams van professionelen met wie ze de gewoonte hebben om samen te werken. Over de jaren heen zijn de verschillende spelers op elkaar ingespeeld geraakt. Dit bevordert een vlotte en snelle samenwerking

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus