Bouwonderneming

De Belgische bouwonderneming Woningen Compere ontwerpt, in samenwerking met competente professionelen, sleutel op de deur woningen. Na ondertekening van het bouwcontract, verzorgt zij de regelmatige opvolging van de werf.

Woningen Compere is een Belgisch bouwbedrijf gespecialiseerd in het ontwerp van sleutel op de deur woningen. Ze stelt 91 te personaliseren modellen van sleutel op deur woningen voor in hun 192 pagina dikke catalogus. Woningen Compere is een geregistreerd en erkend bedrijf.
Wanneer u met hen samenwerkt dient u slechts één contract te ondertekenen. Dit contract is conform de wet Breyne. Dit laatste is een garantie voor de klant dat de termijnen zullen worden gerespecteerd en dat de berekende kost niet zal wijzigen. U dient geen voorschot te betalen bij ondertekening van  het contract, u betaalt per schijf telkens na beëindiging van een bepaalde fase. Woningen Compere blijft uw enige gesprekspartner vanaf de ondertekening tot aan de aflevering van de sleutels. Ze verzekert een regelmatige opvolging door de medewerkers en zorgt ter plaatse voor een verantwoordelijke die de gepaste beslissingen zal nemen, indien nodig.
Frequent search : Bouwonderneming Bouwonderneming BouwondernemingGratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus