Een nieuwe woning bouwen

Een nieuwe woning heeft een gemiddelde oppervlakte van 95m². De woningen worden compacter en de binneninrichting in de woning wordt complexer. Hier volgen enkele tips om de beschikbare ruimte te optimaliseren.

Bij de moderne woning, wordt de woonruimte compacter. In de loop der jaren gebruiken we minder m² om in te leven. In 2012 hadden woningen een gemiddelde woonoppervlakte van 111m², vandaag de dag bedraagt deze 95m². Het compacter wonen heeft als groot voordeel dat het de energiefactuur doet dalen. Terwijl de kleinere volumes minder energieverbruik vergen, worden deze ruimtes complexer om in te richten. Om met deze moeilijkheden om te gaan, zijn we verplicht om anders over de inrichting te denken. Waarom bijvoorbeeld geen keuken inrichten met een eiland ? Op die manier kan men koken en eten op eenzelfde element. Men kan ook de slaapkamers kleiner maken, om op die manier meer plaats te creëeren voor de leefruimte of voor een opbergruimte die helpt bij het opbergen van uw spullen.
Frequent search : Een nieuwe woning bouwen Een nieuwe woning bouwen Een nieuwe woning bouwenGratis catalogus van 306 pagina's (238 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus