sleutel-op-de-deur

De sleutel-op-de-deur woning vinden die bij u past

Ga 100% voor uw zin, kies voor een sleutel-op-de-deurwoning

 
U bent al een tijdje op zoek naar een geschikte woning, maar u vindt nergens de ideale woning. Aan elke woning dat u reeds heeft bezocht scheelde wel iets: te klein, te onhandige indeling, te veel onkosten… .
Stilletjes aan begint de moed in uw schoenen te zakken en vraagt u zich af of u ooit de woning van uw dromen gaat vinden.

Heeft u dan al een keertje gedacht aan een sleutel-op-de-deur woning?

Laat de sleutel-op-de-deur woning naar uw zin bouwen.

Indien u zich in zo’n situatie bevindt, is het misschien hoogtijd om het over een andere boeg te gooien en eens te denken aan bouwen. Schrikt u misschien van deze wending? Dat is nochtans niet nodig als u kiest voor een sleutel-op-de-deurwoning. Bij Woningen Compere bent u alvast aan het juiste adres.

Het oplossen van deze vragen vergt veel opzoekingswerk en tijd. En eenmaal u de antwoorden heeft, begint het echte werk: alles overzien en organiseren. U bent namelijk zelf het aansprekingspunt tussen alle betrokken partijen. Dat is zeer tijdrovend en stresserend. En is tijd niet iets wat iedereen tekort komt? En hoe weet u nu wie te kiezen, want welke aannemer is betrouwbaar en nog een echte meester in zijn vak? Bovendien draagt u alleen de verantwoordelijkheid van de planning. U moet er dus voor zorgen dat aannemers en technici op elkaar zijn afgesteld en op tijd kunnen beginnen en deze eventueel verwittigen bij een vertraging. En dan hebben we het nog niet gehad over alle administratie.
Net daarom is het interessant om te kiezen voor een sleutel-op-de-deur woning van Woningen Compere. In elke fase van de constructie van uw sleutel-op-de-deur woning voorzien we voor u een persoonlijk aansprekingspunt die al deze vragen voor u oplost.
In een eerste fase kan u zich beroepen op een bouwadviseur. Hij of zij gaat u met raad en daad bijstaan tijdens het ontwerpen van uw perfecte sleutel-op-de-deur woning en helpt u doorheen de hele administratieve rompslomp. Bovendien verzorgt de bouwadviseur er ook voor dat de communicatie tussen alle betrokken partners: architect, ingenieurs, klant… goed en vlotjes verloopt.
Eenmaal de administratie van de woning afgehandeld is en men klaar is om uw woning te bouwen, krijgt u een tweede aansprekingspunt namelijk: één van onze ervaren en deskundige werfleiders. Hij of zij coördineert de bouw van uw sleutel-op-de-deur woning van de eerste grondwerken tot het overhandigen van de sleutel en zal dus instaan voor de communicatie en planning van alle aannemers.
Beeldt u zich eens in wat voor kostbare tijd u bespaart en wat u er mee kan doen.
Om toch op de hoogte te zijn van de vooruitgang van de werf van uw sleutel-op-de-deur woning, ontvangt u regelmatig een werfverslag van een onze controleurs. Ook kan u altijd contact opnemen met uw werfleider, die u met veel enthousiasme en kennis zal verder helpen bij eventuele vragen en opmerkingen.
U moet zich ook geen zorgen maken dat uw woning niet op tijd klaar zal zijn aangezien u beschermd wordt door de zogenaamde Wet Breyne, beter bekend als de woningbouwwet. Dankzij deze wet moet u slechts een voorschot betalen van maximum 5% van de totale prijs. Deze prijs wordt op voorhand berekend en er is een verplichte oplevering in een voorlopige fase en een jaar later moet uw sleutel-op-deur woning definitief opgeleverd worden. Indien deze termijnen niet worden gerespecteerd, voorziet de wet een voltooiingswaarborg dat in geval van faling de woning toch nog volledig wordt afgewerkt.
 
Kortom wenst u de woning 100% naar uw goesting met een duidelijk beeld over de budgettering en dat zorgeloos voor uw wordt gebouwd, kies dan voor een sleutel-op-de-deur woning van Woningen Compere.Gratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus