Sleutel op de deur woning in België

Met respect voor de traditionele bouwmethode bouwt Woningen Compere uw sleutel op de deur woning in België. Het doet een beroep op verschillende kwaliteitsbewuste tussenkomende partijen.

Is het altijd uw droom geweest om te kunnen wonen in een eigen woning die naar eigen smaak is gebouwd? Bent u iemand die goed weet wat die wil? We kunnen u dan goed nieuws bezorgen! Er bestaat namelijk een speciale formule in de bouwindustrie die ideaal is voor mensen zoals u. Deze bouwmethode is gebaseerd op de sleutel op de deur principe die steeds aan populariteit wint. Woningen Compere is een bouwfirma die deze principe toepast op haar sleutel op de deur woningen in België. Hebt u verder nog vragen of alvast interesse in onze diensten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. U kunt ook onze gratis catalogus bestellen via onze website.

 

 

Sleutel op de deur woning in België

 

Wat houdt dit sleutel op de deur principe nu juist in ?

 

Bij het principe van een sleutel op de deur woning in België blijft de door u gekozen sleutel op de deur firma uw enige gesprekspartner. Bij een traditioneel gebouwd huis zijn er meerdere dienstverleners. Woningen Compere bouwt sleutel op de deur woningen in België en respecteert de traditionele knowhow. De firma blijft uw enige gesprekspartner maar diverse tussenkomende partijen werken mee aan de bouw van uw woning, zodat het traditionele bouwconcept wordt gerespecteerd.

De firma selecteert enkel bedrijven bij passie en reputatie hoog in het vaandel dragen. Bij Woningen Compere staat de prijs kwaliteitsverhouding op de eerste plaats! De traditie wordt dus gerespecteerd met de snelheid en eenvoud van de sleutel op de deur woning in België. Uw woning wordt met andere woorden volledig voor u op maat gerealiseerd zonder dat u zich kopzorgen moet maken. Personen die via Woningen Compere bouwen krijgen dankzij dit systeem veel meer tijd om te spenderen aan andere zaken dan aan de bouw van hun huis. Wenst u van start te gaan met uw bouwavontuur en bent u op zoek naar een ervaren bouwfirma met de nodige vakkennis? Wacht niet meer en ga voor uw eerste sleutel op de deur woning in België ! Is het nu duidelijker waarom deze vorm van bouwen meer en meer aan populariteit wint?

 

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

 

Waarom bouwen volgens het sleutel op de deur principe? Wat maakt het zo speciaal en populair ?

 

Door uw eerste sleutel op de deur woning in België te bouwen kunt u genieten van een groot aantal voordelen. Zo zal u geen tijd verliezen aan de administratieve rompsloop. Administratie oftewel papierwerk is een taak die zeker van pas komt bij het bouwen van een huis. Door sleutel op de deur te bouwen hoeft u dit niet te doen en zal u veel tijd winnen voor uzelf. Ook wordt de uitvoeringstermijn op voorhand bepaald zodat de verhuis zonder probleem ingepland kan worden. Daardoor vermijdt u onnodige stress in het bouwproces van uw sleutel op de deur woning in België.

Verder kan uw sleutel op deur woning in België volledig naar uw smaak gebouwd worden zonder al te veel gedoe. De werf wordt steeds gecoördineerd door vakexperten die deze taak dagelijks doen. Bij Woningen Compere heeft u de keuze om zelf een architect te kiezen om uw bouwplannen te realiseren en u bij te staan tijdens uw bouwproject. Aan de hand van deze plannen realiseren wij uw woning. Heeft u geen inspiratie? Geen probleem! U kan altijd ideeën opdoen via onze 238 modelwoningen die u terugvindt via onze website. Indien u moeilijkheden ondervindt om voor een sleutel op de deur woning in België te opteren, kunt u steeds onze kijkwoningen bezichtigen. Bij U heeft de mogelijkheid om onze kijkwoningen te bezichtigen elke zondag van 14u tot 18u of op afspraak. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten en de materialen die gebruikt worden bij de realisatie van onze woningen.

Hebt u misschien weinig inspiratie? Geen probleem, sleutel op de deur firma’s beschikken tevens over modelwoningen die perfect aanpasbaar zijn volgens uw wensen en voorkeuren. Woningen Compere beschikt over 238 modelwoningen die duidelijk in onze gratis catalogus vermeld staan. Ook wordt de bijhorende prijs exclusief btw en ereloon architect vermeld. Op die manier kunt u zich een beeld vormen van de kostprijs van een sleutel op de deur woning in België.

 

Is het sleutel op deur bouwfirma flexibel genoeg wat het aanpassen van de bouwplannen betreft? U wilt immers dat uw sleutel op de deur woning in België uniek eruitziet

 

Dit hangt af van firma tot firma maar is een cruciale vraag die u moet stellen vooraleer u met een bouwfirma de zee in gaat. Sommige bouwbedrijven zullen u nooit de mogelijkheden geven om de bouwplannen van uw sleutel op de deur woning in België aan te passen. Bij Woningen Compere zijn de bouwplannen 100% personaliseerbaar!

Neem de bouwfirma onder de loep. Vergelijk met andere bouwbedrijven en luister naar ervaringen van personen die met hen gebouwd hebben. Op die manier kunt u weten of de firma wel iets voor u is. Door een bezoekje te brengen kunt u ook direct weten of de firma flexibel genoeg is op een aantal vlakken zoals bouwmethode, betalingsmethodes, aanpassingsvermogen, enz. U kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan kijkwoningen van sleutel op de deur bouwbedrijven waardoor u een persoonlijk zicht kan krijgen over de kwaliteit van de gebruikte (duurzame) materialen van de sleutel op de deur woning in België.

Het bouwen van uw eerste sleutel op de deur woning in België zal immers een belangrijke stap zijn in uw leven. Daardoor is het primordiaal dat u rekening houdt met bepaalde criteria vooraleer u een keuze gaat maken. Een firma die uw eigen bouwplannen niet accepteert zou de eer niet mogen krijgen om uw woning te bouwen! Zo simpel is dat. Vertrouw de bouw van uw sleutel op de deur woning in België niet zomaar toe aan eender wie. Om u te helpen in uw keuze kunt u steeds beroep doen op een architect of referenties zoeken bij personen die ervaring hebben in de bouwsector.

 

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

 

Door een sleutel op de deur woning in België te bouwen hebt u recht op de wet van Breyne. Wat is deze wet en wat houdt ze in ?

 

Elk bouwbedrijf is verplicht om de wet van Breyne na te leven. Deze woningbouwwet biedt zowel aan de bouwheer als aan de klant een uitgebreide bescherming op verschillende vlakken. Zo kunnen sleutel op de deur woningen in België zonder enig vorm van fraude gebouwd worden. Deze wet is verplicht en er kan niet van afgeweken worden. Hiervoor worden alle details van de woningbouw in een contract opgenomen waarin verschillende punten worden bepaald zoals bijvoorbeeld de betalingsmodaliteiten. Deze wet zegt bijvoorbeeld dat het voorschot maximaal 5% van de totale prijs van de woning mag bedragen.

Kunt u ervan zeker zijn dat de firma financieel betrouwbaar is? Kan het sleutel op de deur bouwbedrijf een nauwkeurige beschrijving van het lastenboek voorleggen? Dit is bij Woningen Compere perfect het geval. Is de sleutel op de deur bouwfirma lid van de bouw confederatie? Dit kan u nagaan door te surfen naar www.confederatiebouw.be. Op die manier kunt u heel wat informatie terugvinden over een specifieke bouwfirma. U kan onder andere de actuele situatie of de reputatie van het bouwbedrijf nagaan via deze site. Uw sleutel op de deur woning in België moet immers gebouwd worden door een betrouwbare firma bij wie prijs en kwaliteit garant staan. We willen verder ook nog toelichten dat Woningen Compere deze voorschriften met veel zorgen naleeft.

 

Sleutel op de deur woning in België

 

Hoe ziet het gedetailleerde lastenboek van Woningen Compere eruit? Woningen Compere bouwt uw sleutel op de deur woning in België met de grootste zorgen !

 

Woningen Compere beschikt over een heel gedetailleerd lastenboek die u kan raadplegen via onze website. In ons lastenboek hechten we groot belang aan ons PACK ISO+ en onze 20-jarige garantie.

Ons PACK ISO+ die u kunt terugvinden in onze sleutel op de deur woningen in België bezit 12 cm van polyurethaan in chape en 10 cm van polyurethaan in de buitenmuren. Onze woningen zijn voorzien van een dubbel superisolerende beglazing Ug(K) 1.0 alsook van 24 cm minerale wol in het dak. Sectionale poorten worden bij ons geïsoleerd met 40 mm polyurethaan.

De verdubbeling van de standaard 10-jarige garantie werd mogelijk door de kwaliteit van onze 100% traditionele gebouwde sleutel op de deur woningen in België. Onze woningen zijn uitgerust van een perfecte isolatie en presteren zeer goed op het vlak van energie. Onze gebruikte materialen zijn ook zeer kwalitatief zodat we zonder probleem en met veel vertrouwen die dubbele garantie kunnen aanbieden. Geïnteresseerd in deze dubbele garantie? Neem dan snel contact op met onze diensten via het gratis nummer 0800 11 164. Eén van onze medewerkers zal u in verbinding brengen met een bouwadviseur dicht bij u in de buurt. Hij zal u de nodige raad en advies geven die er bestaat rekening houdend met uw noden en eisen. Uw droomwoning wacht op u!

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus