Huis te bouwen

U wenst zelf een nieuw huis te bouwen maar vreest dat u in tijdsnood zal geraken?

 

U weet niet zeker of u alles wel zal kunnen combineren? Dan biedt Woningen Compere voor u de ideale oplossing.

Woningen Compere bouwt sleutel-op-de-deur woningen helemaal op maat van de klant. U hoeft dus geen extra tijd vrij te maken en kan ervan uitgaan dat uw woning gebouwd zal worden met oog voor detail. Door samen met Woningen Compere een sleutel-op-de-deur huis te bouwen weet u vanop voorhand al hoe uw woning eruit zal gaan zien en wat dit ongeveer zal gaan kosten. Woningen Compere regelt alles voor u, zodat u zichzelf geen zorgen hoeft te maken over wat er allemaal dient te gebeuren op de bouwwerf.

 

huis te bouwen

 

Omdat wij u willen verzekeren dat uw toekomstige woning volledig uw ding zal zijn, geven wij u voldoende vrijheid zodat u de keuzes kan maken die er voor uw huis echt toe doen! Door te kiezen voor Woningen Compere om uw huis te bouwen kiest u voor een sleutel-op-de-deur woning die u volledig kan aanpassen aan al uw verlangens. Door uw huis te bouwen met Woningen Compere kiest u voor een snel verloop van zaken. Onze vakmensen werken aan het huis van uw dromen en zorgen ervoor dat dit klaar is binnen de afgesproken tijdslimiet. Op die manier weet u vanop voorhand wanneer alles klaar zal zijn. In onze gratis catalogus vindt u talrijke plannen van woningen die u naar hartenlust kan aanpassen. U dient enkel en alleen te zorgen voor een bouwgrond, al de rest zal Woningen Compere op zich nemen. Over heel België bouwt Woningen Compere aan uw droomhuis.

 

Ontvang gratis onze catalogus

 

Door een huis te bouwen met Woningen Compere kiest u voor een woning die allesbehalve standaard is!

 

 

Woningen Compere geeft u bij het ontwerp van uw droomwoning zodanig veel vrijheid en aanpassingsmogelijkheden dat u allesbehalve een standaardwoning koopt bij ons. Bij het bouwen van een huis komen ook heel wat verantwoordelijkheden kijken. Niet iedereen heeft altijd de nodige ervaring of kennis om dit hele parcours vlekkeloos te kunnen doorlopen. Ook daarom kan u ervoor kiezen een huis te bouwen met Woningen Compere. Vanaf het moment dat u het contract ondertekend, neemt Woningen Compere de gehele verantwoordelijkheid over. U kan dus op uw beide oren slapen terwijl wij al het werk voor u verrichten. Indien u liever zelf de laatste hand legt aan uw woning hoeft u niet voor een sleutel-op-de-deur woning te kiezen. Door een huis te bouwen met Woningen Compere heeft u ook nog de keuze om te gaan voor een winddichte ruwbouw. In dat geval zorgen wij voor de basis en kan u naar eigen believen de laatste hand leggen aan uw nieuwe woonst. Om een beter beeld te krijgen van uw toekomstige woning raden wij u sterk aan om zeker eens enkele van onze kijkwoningen te bezoeken. De lijst met kijkwoningen en hun routebeschrijving is te vinden op onze website onder “kaart met kijkwoningen”. Deze zijn elke zondag te bezoeken van 14u tot 18u. Als u kiest om een huis te bouwen met Woningen Compere, kiest u om samen te werken met één bouwbedrijf dat in zal staan voor alle taken. Wij zorgen ervoor dat alle werken mekaar perfect opvolgen, wat ervoor zorgt dat u binnen een oogwenk uw nieuwe woning al zal kunnen betrekken. Dit zorgt er ook voor dat u gedurende de hele bouwperiode slechts één aanspreekpunt hebt waar u terecht kan met al uw vragen. Hierdoor hoeft u geen tijd te verliezen met het zoeken naar de juiste persoon per specifieke kwestie.

 

Door een huis te bouwen met Woningen Compere kiest u voor een bouw met alleen maar voordelen

 

huis te bouwen

 

Woningen Compere bouwt de woning van uw dromen op de traditionele bouwwijze. Ons gedreven team staat klaar om u gedurende het hele bouwproces bij te staan bij alle mogelijke taken tijdens de bouw van uw droomwoning. Bij de bouw van uw woning kiezen wij ervoor om alleen maar te werken met materialen van een hoge kwaliteit. Daarom ook dat wij u een twintig jarige garantie geven op uw nieuwbouw sleutel-op-de-deur woning van bij Woningen Compere. Nog één van de vele redenen om een huis te bouwen met Woningen Compere. Onze prijzen behoren tot de beste prijzen op de gehele Belgische markt. Geen wonder dat Woningen Compere dé referentie is als het gaat om betrouwbare sleutel-op-de-deur woningen in heel België. Wij trachten telkens weer opnieuw de beste prijs-kwaliteitverhouding mogelijk te geven aan al onze klanten. Omdat wij onze materialen van topkwaliteit tegen een grote hoeveelheid inkopen, kunnen wij deze ook aanbieden tegen een schappelijke prijs. Aangepast aan ieders budget beschikken wij bij Woningen Compere over verschillende modelwoningen. Door onze veelheid aan bouwstijlen en mogelijke aanpassingen kunnen wij echt voor ieder wat wils aanbieden. Al onze modelwoningen zijn te vinden in onze catalogus, maar ook gewoon op onze website. Hier vindt u ook het gedetailleerde lastenboek dat beschrijft welke materialen Woningen Compere gebruikt voor het vervaardigen van onze sleutel-op-de-deur woningen. Woningen Compere brengt met plezier al uw bouwdromen in vervulling. Ons ervaren team staat helemaal klaar om uw huis te bouwen zoals u dat wilt, geheel volgens de regels van de kunst. Om uw creativiteit alvast een beetje op te wekken raden we u aan om zeker en vast al eens één van onze kijkwoningen te bezoeken. Hier kan u met één van onze bouwadviseurs geheel vrijblijvend uw bouwdroom bespreken. Deze zal u meer inzicht kunnen verschaffen in het hoe en wat van een nieuwe woning. Zo kan u erop toezien dat de meetstaat die u ontvangt volledig zal voldoen aan al uw persoonlijke verwachtingen. Door samen met Woningen Compere een huis te bouwen kiest u voor betrouwbaarheid en vrijheid. Enkele aspecten die wij zeer hoog in het vaandel dragen.

 

Kiezen om een huis te bouwen door beroep te doen op een architect met een origineel project of zijn huis te bouwen met een bouwfirma en tijd winnen?

 

Een huis te bouwen met een architect staat voor een uniek en origineel project. De architect tekent de plannen op basis van uw wensen. Het belangrijkste voordeel van een woning te bouwen met een bouwfirma is de snelheid van uitvoering. Hierbij kiest u een personaliseerbaar model uit een catalogus en vervolgens laat u alles aan de firma over.

 

Ontvang gratis onze catalogus

 

Ervoor kiezen om een huis te bouwen betekent ook weten wat u wil, het gaat immers om uw eigen bouwdroom

 

Als u wenst een huis te bouwen is het wel belangrijk om enkele juiste keuzes te maken. De keuze van de bouwgrond onder andere is er zo al eentje. Woningen Compere geeft u de vrijheid om geheel zelf uw bouwgrond te kiezen. Aangezien de ligging van uw toekomstige woning een zeer belangrijk aspect is, lijkt het ons ook zeer belangrijk dat u hier een keuze maakt die u volledig bekoren kan. Eens u uw bouwgrond aangekocht heeft kan Woningen Compere verdergaan om uw huis te bouwen zoals u dat wilt. Bij de bouw van een woning komt natuurlijk ook heel wat administratieve rompslomp kijken. Dit neemt heel wat tijd in beslag die wij u met gemak kunnen besparen. Wij nemen alle verantwoordelijkheden op ons en zorgen voor een goed verloop van het hele proces. Ook indien er zich een probleempje of extra kosten zouden voordoen tijdens de bouw van uw woning dan zijn wij hiervoor verantwoordelijk en zullen wij deze zo snel als mogelijk verhelpen! Verder is een goede samenwerking tussen architect en bouwaannemer ook nog eens onontbeerlijk, iets wat bij Woningen Compere geen enkel probleem vormt omdat wij telkens weer met dezelfde mensen samenwerken. Dit zorgt er ook voor dat wij mekaar door en door kennen en alles goed op elkaar kunnen afstemmen. Eens u al uw keuzes gemaakt heeft voordat het hele bouwproces van start gaat, kan Woningen Compere aan de slag gaan met de bouw van uw droomwoning. Het familiebedrijf Woningen Compere heeft als doel om een huis te bouwen dat met gemak de tand des tijds zal kunnen doorstaan. Zo zullen de generaties die na u komen ook nog kunnen genieten van uw woning. Woningen Compere zet altijd alles in het werk om u als klant zo tevreden mogelijk te maken en dat ook zo te houden. Dit is onze allerhoogste prioriteit. Daarom ook dat wij iedere klant een persoonlijke contactpersoon toewijzen die u zal kunnen bijstaan vanaf dat de werken beginnen tot ze helemaal afgelopen zijn. Het gehele bouwproces wordt op de voet opgevolgd en u wordt telkens weer op de hoogte gebracht van de laatste veranderingen. Ook worden de werven op willekeurige momenten bezocht door ons waardoor we telkens op een goed verloop kunnen controleren. Zo bent u verzekerd van de perfecte uitvoering van uw bouwdromen. Woningen Compere kiest ervoor om een huis te bouwen op de traditionele manier van bouwen. Deze techniek wordt ook veruit door heel België gebruikt en daarom schept het een gevoel van duurzaamheid en zekerheid. Traditioneel gebouwde woningen, worden gebouwd met het oog op de toekomst en zullen dus ook een lange tijd mee kunnen gaan. De bakstenen waarmee gebouwd wordt beschikken over een uitstekende thermische capaciteit. Tijdens de winter slagen deze erin de warmte goed vast te houden en in de warme zomermaanden zorgen deze ervoor dat er niet al te veel warmte binnen kan komen.

Op onze website vindt u talloze filmpjes die u een kijkje kunnen geven binnenin zo een sleutel-op-de-deur woning van bij Woningen Compere. Zodat u voldoende inspiratie op kan doen kan u virtueel binnenstappen in de woningen van bij ons. Als dit nog niet genoeg voor u is, heeft u ook nog de mogelijkheid om enkele van onze vele kijkwoningen te bezoeken. Zo kan u alvast uw creativiteit de vrije loop laten gaan en bent u nadien vastberaden over hoe de woning van uw dromen er nu net uit dient te zien. Om uw ontwerp volledig aan uw wensen aangepast te zien worden kan u best samenzitten met uw architect. Deze zou zonder enig probleem uw dromen vorm kunnen geven. Daarom is het ook belangrijk dat u een architect weet te kiezen die juist is voor u. Een belangrijk gegeven hierin is dat u qua stijl en smaak volledig overeen dient te komen met uw architect. Woningen Compere biedt u talloze ontwerpen aan voor de sleutel-op-de-deur woning van uw dromen, maar ook hierbinnen kan u samen met uw architect ook nog de nodige veranderingen aanbrengen. Om u zoveel vrijheid te kunnen geven als mogelijk kan u verder ook nog eens kiezen om een architect van bij Woningen Compere te nemen of om gewoon zelf eentje te kiezen die volledig werkt zoals u dat wenst. De ideale woning is natuurlijk volledig aangepast aan uw levensstijl. Door een huis te bouwen kunnen de kosten al snel hoog oplopen. Daarom raadt Woningen Compere u aan om te gaan voor een sleutel-op-de-deur woning, zo kan u genieten van een prachtige woning maar weet u toch nog de kosten te drukken. Bij ons kan u volledig de vinger aan de pols houden. Voordat Woningen Compere van start gaat met de bouw van uw droomwoning zal afgesproken worden wanneer uw huis klaar zal zijn en ook binnen welk budget. Zo weet u op voorhand al wat het u zal gaan kosten en komt u dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. In samenspraak met uw bank kan dan zo het ideale budget opgesteld worden voor het uw droomhuis.

Ziet u het zitten om een huis te bouwen en zou u graag samen met Woningen Compere de handen in mekaar willen slaan? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers via het gratis nummer 0800/11 164. Wij zullen u dan zo snel als mogelijk in contact kunnen brengen met een bouwadviseur in uw buurt waarbij u terecht kan voor al uw verdere vragen. Via onze website kan u ook alvast onze gratis catalogus bestellen die u dan binnen een mum van tijd bij u in de brievenbus mag verwachten. Ook via mail kan u bij ons terecht voor allerlei soorten vragen die betrekking hebben tot de bouw van uw droomwoning. Mailen kan op [email protected].

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus