Investeerder-ontwikkelaar

Het huis dat door Woningen Compere wordt uitgewerkt, biedt diverse garanties. Het heeft een hoog energie- en milieuniveau en is aangepast aan het ontwerp van een duurzame wijk die door een investeerder-ontwikkelaar wordt gefinancierd.

Door nieuwe woningen te financieren, bevordert de investeerder-ontwikkelaar de bouw van duurzame wijken. De recente woningen leven de milieunormen na en zijn heel energiezuinig. Woningen Compere bouwt woningen met hoge energieprestaties. Zijn ISO + pack bestaande uit 12 cm polyurethaan in de dekvloer, 10 centimeter polyurethaan in de buitenmuren,  dubbele ramen K1.1, 24 centimeter minerale wol in het dak en sectionale garagepoorten geïsoleerd met 40 millimeter k 0.5, garandeert een optimale isolatie. De ventilatie van de ruimten is ook performant met een ventilatiesysteem type C en een kruipkelder van 60 centimeter. Met het door Woningen Compere voorgestelde passiefhuis kan een energiebesparing worden gehaald die beter is dan wat de huidige van kracht zijnde Belgische normen voorschrijven.

Zie ook: investeerder-ontwikkelaarinvesteerder-ontwikkelaarsbouwfirmaGratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus