Investeerder-ontwikkelaar

Het huis dat door Woningen Compere wordt uitgewerkt, biedt diverse garanties. Het heeft een hoog energie- en milieuniveau en is aangepast aan het ontwerp van een duurzame wijk die door een investeerder-ontwikkelaar wordt gefinancierd.

Door nieuwe woningen te financieren, bevordert de investeerder-ontwikkelaar de bouw van duurzame wijken. De recente woningen leven de milieunormen na en zijn heel energiezuinig. Woningen Compere bouwt woningen met hoge energieprestaties. Zijn ISO + pack bestaande uit 12 cm polyurethaan in de dekvloer, 10 centimeter polyurethaan in de buitenmuren,  dubbele ramen K1.1, 24 centimeter minerale wol in het dak en sectionale garagepoorten geïsoleerd met 40 millimeter k 0.5, garandeert een optimale isolatie. De ventilatie van de ruimten is ook performant met een ventilatiesysteem type C en een kruipkelder van 60 centimeter. Met het door Woningen Compere voorgestelde passiefhuis kan een energiebesparing worden gehaald die beter is dan wat de huidige van kracht zijnde Belgische normen voorschrijven.
Frequent search : Sleutel op de deur woningen Het bouwen van de woning Huis te koop Belgisch bouwbedrijf Huis bouwen Een huis kopen Prefab woningbouw Bouwonderneming Bouwbedrijf Sleutel op de deur prijzen Een nieuwbouwhuis bouwen Nieuwbouw huis Nieuwbouwwoningen te koop Een nieuwe woning bouwen Sleutel op de deur sleutel-op-de-deur Sleutel op de deur woning in België Huis te bouwen Huis bouwen kostprijs Nieuw constructie Bouwfirma Batibouw Passiefhuis Investeerder-ontwikkelaar Bouwfirma's Passiefhuizen Investeerders-ontwikkelaars Bouwplan Kostprijs huis bouwen Bouwpromotor De Bouw Sleutel op de deur huizen in Henegouwen kijkwoningen Prijs van de bouw Goedkoop huis kopen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Goedkoop huis kopen Huis bouwen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Bouwfirma sleutel op de deur Sleutel op de deur bouwfirma Woningen sleutel op de deur Huis bouwen prijzen Huis bouwen prijs Prefab woning Sleutel op de deur prijs Eigen huis bouwen Sleutel op de deur limburg Sleutel op de deur woning Modern huizen Huizen modern Nieuwbouw huis bouwen Prefab woning prijzen Goedkoop huis bouwen