Lijst van 237 sleutel-op-de-deur modelwoningen met plan en prij

Wenst u een sleutel op de deur woning te bezichtigen ?
Breng gerust een bezoek aan één van onze kijkwoningen.

Bouwfirma’s

Woningen Compere maakt u wegwijs in verschillende bouwfirma’s

 

Bouwfirma’s

 

Er zijn enorm veel verschillende bouwfirma’s. Dat maakt het moeilijk om de juiste te vinden. Er zijn verschillende soorten bouwfirma’s. Elke soort bouwfirma richt zich op een ander soort project. Enkele van deze bouwfirma’s hebben zich gespecialiseerd in het sleutel-op-de-deur concept. Het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen heeft voor u erg veel voordelen. Als u graag wil weten welke voordelen het sleutel-op-de-deur concept voor u in petto heeft, moet u zeker verder lezen in het artikel. Daarnaast moet u zich ook enkele dingen afvragen alvorens u een bouwfirma kiest. Ook al deze zaken die u best nakijkt bij de bouwfirma’s kan u in dit artikel lezen. Ten slotte laten wij u ook nog kennismaken met een sleutel-op-de-deur firma die al deze kenmerken heeft. Daarbij geven we u hun contactgegevens zodat u hen ten alle tijden kan bereiken bij vragen of opmerkingen.

 

Ontvang gratis onze catalogus

 

Wat zijn bouwfirma’s en welke verschillende soorten bouwfirma’s zijn er?

 

Wanneer u de letterlijke betekenis van bouwfirma’s opzoekt komt u tegen dat het een bedrijf is dat gebouwen maakt. Echter weet u met deze betekenis nog niet veel meer. Daarom zullen wij u in enkele zinnen uitleggen wat bouwfirma’s precies zijn en wat ze doen. Daarnaast leggen we u ook uit dat er verschillende soorten bouwfirma’s zijn en geven we u enkele voorbeelden van deze verschillende bouwfirma’s.

Er kunnen ten eerste twee verschillende soorten werken zijn waarin bouwfirma’s zich verdiepen. Er zijn bouwfirma’s die zich enkel bezighouden met het bouwen van nieuwbouwwoningen en bouwfirma’s die vooral bezig zijn met het renoveren van woningen. Verder hebben veel bouwfirma’s ook een bepaalde specialiteit. Zo is er bijvoorbeeld Woningen Compere, een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen. Verder zijn er ook nog bouwfirma’s die zich gespecialiseerd hebben in bijvoorbeeld prefab woningen, passiefhuizen of in enkel de ruwbouw van een woning. Ook zijn er bijvoorbeeld bouwfirma’s die enkel bepaalde opdrachten willen uitvoeren. Bepaalde bouwfirma’s zien het namelijk alleen zitten om nieuwbouwwoningen te plaatsen voor particulieren of enkel in de agrarische sector te werk gaan.

Er zijn eigenlijk drie grote categorieën waarin we bouwfirma’s kunnen indelen. Het is namelijk zo dat de grootte van het bouwbedrijf in veel gevallen ook de functie van de bouwfirma bepaalt. Ten eerste zijn er grote bouwfirma’s. Deze grote bouwfirma’s houden zich vooral bezig met grote bouwprojecten zoals het aanleggen van veel woningen of appartementen.
Daarnaast zijn er ook middelgrote bouwfirma’s. Deze zullen zowel kleine als grote bouwprojecten aannemen en ook voor particulieren zijn ze bereid om nieuwbouwwoningen te plaatsen.
Ten slotte zijn er ook nog kleine bouwfirma’s. Kleine bouwfirma’s oefenen vooral kleine opdrachten uit en richten zich op het bouwen van nieuwbouwwoningen voor particulieren.
U, als particuliere bouwer, zal dus op zoek moeten gaan naar een kleine bouwfirma of een middelgrote bouwfirma.

 

Wat zijn de voordelen van bouwfirma’s gespecialiseerd in het sleutel-op-de-deur concept?

 

Bouwfirma’s

 

Een bouwfirma kan zich, zoals in de vorige alinea uitgelegd staat, specialiseren in een bepaald soort woningbouw. Er zijn veel van deze bouwfirma’s gespecialiseerd in het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen. Maar wat zijn voor u, als particuliere bouwer, eigenlijk de voordelen van een samenwerking met een bouwfirma gespecialiseerd in het bouwen van woningen sleutel-op-de-deur? Wel, dit zijn er een hoop! Ten eerste gaat u, wanneer u gebruikt maakt van het sleutel-op-de-deur concept om uw woning te bouwen, een zorgeloos bouwproces tegemoet. Bouwfirma’s nemen bij het sleutel-op-de-deur concept namelijk altijd het hele bouwproces voor hun rekening. Ze regelen zowel het papierwerk, het contacteren van de aannemers, de coördinatie van de werf en de opvolging van de werken. U hoeft zich dus helemaal niets aan te trekken van het bouwproces bij het bouwen van een sleutel-op-de-deur woning bij bouwfirma’s. Bijkomend zal u veel van uw vrije tijd behouden als u uw huis laat bouwen bij bouwfirma’s. Daarnaast is het niet alleen stressvrij en behoudt u niet uw vrije tijd, maar is het voor u ook super gemakkelijk om sleutel-op-de-deur woningen te bouwen.

Een tweede voordeel van bouwfirma’s gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur woningen is dat de bouw meestal enorm vlot verloopt. Het duurt meestal slechts een klein jaartje voordat u uw persoonlijke, instapklare sleutel-op-de-deur woning afgewerkt ontvangt. Het bouwen van een normale woning neemt normaal gezien meer dan het dubbele van deze bouwduur van een sleutel-op-de-deur in beslag. De bouw kan zo snel gerealiseerd worden dankzij de professionaliteit van deze bouwfirma’s. Ze weten namelijk perfect hoe ze de verschillende aannemers op elkaar kunnen afstemmen zodat alle werken tijdig uitgevoerd kunnen worden.

Een derde voordeel van bouwfirma’s gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur is de garantie die u heeft op een kwalitatieve woning. Dankzij zijn ervaring weet het sleutel-op-de-deur bedrijf perfect welke bouwmaterialen geschikt zijn voor de bouw van uw sleutel-op-de-deur huis. Ook kunnen bouwfirma’s het best inschatten welke aannemers goed werk zullen leveren voor uw nieuwbouwwoning. De betere sleutel-op-de-deur bouwfirma’s geven u ook een aantal jaren garantie zodat u 100 procent zekerheid hebt van een goede en kwalitatieve woning.
Overigens zijn bouwfirma’s erg goed in het inschatten van bepaalde gegevens. Het bouwbedrijf weet u namelijk in de meeste gevallen perfect te zeggen wat de einddatum van de werken zal zijn, hoe het ontwerp van uw sleutel-op-de-deur huis eruit zal zien en wat de uiteindelijke kostprijs zal zijn. Bouwfirma’s moeten zich, hoewel velen beweren dat ze dit niet doen, weldegelijk aan deze op voorhand gecommuniceerde gegevens houden. De Wet Breyne beschermt u, als klant bij een sleutel-op-de-deur bedrijf, namelijk tegen dit soort praktijken. Moesten bouwfirma’s zich niet willen houden aan deze afspraken worden ze beboet door de Wet Breyne. Normaal zal een sleutel-op-de-deur bedrijf zich dus altijd houden aan deze afspraken.

Een laatste voordeel van bouwfirma’s gespecialiseerd in het sleutel-op-de-deur concept is dat u altijd terecht kan bij deze bouwonderneming. U kan altijd bellen of afspraken maken voor advies en informatie. Daarbij heeft u ook maar één aanspreekpunt bij een sleutel-op-de-deur bedrijf. Veel mensen zien niet in wat voor groot voordeel dat ene aanspreekpunt eigenlijk wel niet is. In geval van problemen kunnen er bijvoorbeeld geen misverstanden ontstaan over welke aannemer van welk bedrijf in fout is gegaan. De schuld zal namelijk vaak doorgeschoven worden van aannemer naar aannemer. Het makkelijke is dat de bouwfirma in geval van problemen letterlijk altijd aansprakelijk wordt gesteld. Bouwfirma’s zullen uw problemen dan ook zo snel mogelijk proberen op te lossen en u eventueel een schadevergoeding bezorgen. Daarnaast is er ook nog altijd de garantie, die u hebt gekregen op uw sleutel-op-de-deur woning. Het bouwbedrijf zal dus hoe dan ook bereid staan om uw problemen te verhelpen.

Zoals u ziet heeft het werken met bouwfirma’s voor het bouwen van uw sleutel-op-de-deur woningen enorm veel voordelen. Wij kunnen u dit bouwconcept dus zeker aanraden!

 

Ontvang gratis onze catalogus

 

Hoe ga ik op zoek naar goede bouwfirma’s voor het bouwen van mijn woning?

 

De vraag die veel mensen stellen voordat ze aanvangen met de bouw van hun woning is ‘Waar vind ik geschikte bouwfirma’s?’ of ‘Wat zijn de kenmerken van goede bouwfirma’s?’ Het eerste wat men doet om deze vragen op te lossen is op het internet beginnen te zoeken. Hier lezen ze reviews of bekijken ze de websites van enkele sleutel-op-de-deur bedrijven. Daarnaast vragen ze rond bij kennissen die reeds met deze bouwfirma’s gewerkt hebben. Ze baseren zich grotendeels op andere mensen hun mening. Sommige mensen brengen ook een bezoekje aan bouwbeurs Batibouw. Bouwbeurs Batibouw is een jaarlijks evenement waar u perfect inspiratie kan opdoen over de verschillende bouwfirma’s. Hoewel het een erg goed idee is een bezoekje te brengen aan de bouwbeurs Batibouw, moet u zeker ook rekening houden met de volgende tips voor het zoeken van goede bouwfirma’s.

Ten eerste moet u er zien achter te komen in welke bouwstijl u wenst te bouwen. Wil u uw woning bijvoorbeeld erg graag volgens het sleutel-op-de-deur concept bouwen, controleer dan zeker welke bouwfirma’s volgens dit principe te werk gaan.

Daarnaast moet u ook zorgen dat u nagaat of de bouwonderneming onder de Wet Breyne valt. Deze wet zal u, als bouwer, beschermen tegen de bouwfirma’s. In de Wet Breyne staan verschillende regels. Een van deze regels is bijvoorbeeld dat bouwfirma’s zich altijd moeten houden aan de op voorhand afgesproken gegevens in verband met de totale prijs of de opleveringsdatum. Ook staat er in de Wet Breyne dat bouwfirma’s een voorschot van maximum vijf procent van de totale prijs mogen vragen.

Ook moet u altijd nakijken of de bouwfirma’s u voldoende inspraak geven bij het bouwen van uw sleutel-op-de-deur woningen. Er zijn namelijk veel bouwfirma’s die u enkel laten kiezen uit de modelwoningen en u hier niets meer aan laten aanpassen. Spreek dus altijd op voor de aanvang van uw bouw af of u de nodige inspraak krijgt in de bouwwerken. Bovendien zijn er zelfs bouwfirma’s die toestaan dat u met uw eigen architect te werk gaat.

Zorg bij het zoeken naar een goede bouwfirma ook steeds naar een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Vergelijk zeker de offertes van verschillende bouwfirma’s. Doe dit om een beeld te krijgen van de gemiddelde marktprijzen van bouwfirma’s. Doe dit echter niet enkel om de goedkoopste offerte te vinden. Het is namelijk niet zo dat de laagste prijs per se de beste is. U wil natuurlijk liever een kwalitatieve woning voor een gemiddelde prijs dan een slechte nieuwbouwwoning voor de goedkoopste prijs. Check zeker eens de onderaannemers waarmee het sleutel-op-de-deur bedrijf samenwerkt. Controleer ook eens de merken van de bouwmaterialen die de bouwfirma’s gebruiken. Op die manier krijgt u al snel een beeld over de kwaliteit van deze woningen.

Ten slotte mag u uw persoonlijk gevoel bij de bouwfirma’s niet onderschatten. U moet namelijk minstens een volledig jaar contact blijven houden met dat sleutel-op-de-deur bedrijf. Heeft u na de eerste gesprekken geen goed gevoel bij die bepaalde bouwonderneming, ga dan op zoek naar een ander bouwbedrijf. Er zijn namelijk nog duizenden andere bouwfirma’s die klaar staan om u te helpen. Als communicatie niet vlot verloopt is een samenwerking absoluut niet gemakkelijk. Er moet namelijk van beide kanten open gecommuniceerd kunnen worden zodat er geen misverstanden ontstaan bij het bouwen van uw sleutel-op-de-deur woning.

Ga dus zeker op zoek naar goede bouwfirma’s. Een sleutel-op-de-deur woning zal waarschijnlijk een van de grootste investeringen zijn in uw hele leven. Een juiste keuze is dus zeker essentieel.

 

Een huis laten bouwen is een groot levensproject. Het is dan ook heel belangrijk om een beroep te doen op professionals. Hoe een keuze maken uit de verschillende bouwfirma’s?

 

Bouwfirma’s

 

Er zijn verschillende manieren om een lijst met mogelijke bouwfirma’s voor uw huis te krijgen. Mond aan mond reclame zijn de eerste manier. Wie kent in zijn omgeving niet iemand die al heeft gewerkt met een of meerdere bouwfirma’s? Er is ook een tweede manier: een beroep doen op agentschappen die gespecialiseerd zijn in het samenbrengen van klant en professional. Dit brengt uiteraard een extra kost met zich mee. U kunt ook zelf op zoek gaan naar bouwfirma’s. Verzamel bijvoorbeeld informatie over de ouderdom, de garanties en de reputatie van de firma. Daarna wordt het gemakkelijker om te kiezen uit de bouwfirma’s die uw voorkeur genieten.

Wat onderscheidt Woningen Comperevan andere bouwfirma’s?

 

Bent u nog op zoek naar een goede bouwfirma? Zit u met de handen in het haar met het vergelijken van de offertes van verschillende bouwfirma’s? Wel dan zijn wij, Woningen Compereer om uw zoektocht te beëindigen. Ons sleutel-op-de-deur bedrijf heeft namelijk alle kenmerken die goede bouwfirma’s moeten bezitten. Ten eerste bouwen we al onze sleutel-op-de-deur woningen met behulp van de Wet Breyne. U bent bij ons dus steeds zeker dat we ons aan onze afspraken houden. Ook krijgt u bij ons altijd de vrijheid om zaken aan te passen aan de modelwoningen en om met uw eigen architect te werken. Ook bieden we u erg kwalitatieve sleutel-op-de-deur woningen aan prijzen waar andere bouwfirma’s niet aan kunnen tippen. Ten slotte is klantvriendelijkheid onze grootste troef. We zijn een familiebedrijf dat altijd een familiale omgang behoudt met zijn klanten. Daarnaast spreken we zowel Frans al Nederlands. We zijn namelijk een tweetalig bedrijf gelegen op de grens tussen Vlaanderen en Wallonië. Indien u graag contact met ons zou willen opnemen moet u dit zeker doen! U kan Woningen Compere altijd telefonisch bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 11 164 of via het nummer 019 33 91 18. Elke weekdag tussen 8.30 u en 17 u garanderen wij u dat er iemand zal opnemen. Indien dit toch niet het geval mocht zijn, kan u Woningen Compere ook altijd een mailtje sturen op info@woningencompere.be. We zullen u zo spoedig mogelijk iets terug laten weten. Contacteer ons zeker en wie weet heeft u binnenkort een sleutel-op-de-deur woning, gebouwd door een van de beste bouwfirma’s.

 

 Gratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus