Investeerders-ontwikkelaars

Het familiebedrijf Woningen Compere is gespecialiseerd in de bouw van naast elkaar gelegen huizen en/of opbrengsteigendommen voor ontwikkelaars en investeerders.

De sleutel op de deur woningen worden snel en kwaliteitsvol gebouwd. Dat is de reden waarom vele investeerders-ontwikkelaars zich tot deze uitvoeringswijze richten met als doel te verhuren of met winst door te verkopen. Woningen Compere heeft al diverse investeerders-ontwikkelaars als klant, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Ze zijn op de hoogte van de beschikbare gronden evenals van alle reglementen die voor dit type project van toepassing zijn. Deze werkwijze is een positieve zaak voor de collectieve woningbouw en de ruimtelijke ordening. Bovendien leven de woningen van Woningen Compere de technische en milieunormen na; ze verbruiken dus weinig energie dankzij een heel goed isolatie- en ventilatiesysteem.
Frequent search : Sleutel op de deur woningen Het bouwen van de woning Huis te koop Belgisch bouwbedrijf Huis bouwen Een huis kopen Prefab woningbouw Bouwonderneming Bouwbedrijf Sleutel op de deur prijzen Een nieuwbouwhuis bouwen Nieuwbouw huis Nieuwbouwwoningen te koop Een nieuwe woning bouwen Sleutel op de deur sleutel-op-de-deur Sleutel op de deur woning in België Huis te bouwen Huis bouwen kostprijs Nieuw constructie Bouwfirma Batibouw Passiefhuis Investeerder-ontwikkelaar Bouwfirma's Passiefhuizen Investeerders-ontwikkelaars Bouwplan Kostprijs huis bouwen Bouwpromotor De Bouw Sleutel op de deur huizen in Henegouwen kijkwoningen Prijs van de bouw Goedkoop huis kopen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Goedkoop huis kopen Huis bouwen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Bouwfirma sleutel op de deur Sleutel op de deur bouwfirma Woningen sleutel op de deur Huis bouwen prijzen Huis bouwen prijs Prefab woning Sleutel op de deur prijs Eigen huis bouwen Sleutel op de deur limburg Sleutel op de deur woning Modern huizen Huizen modern Nieuwbouw huis bouwen Prefab woning prijzen Goedkoop huis bouwenGratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus