De Bouw

Het kan soms een moeilijke keuze zijn om een huis te kopen of dit te laten bouwen door een bouwbedrijf. Wat moet u weten alvorens u begint met de bouw van een woning?

We gaan het eerst hebben over de verschillende voordelen die de bouw te bieden heeft. De bouw van sleutel op de deur woningen natuurlijk.

Eénmaal u in het bezit bent van een bouwgrond, is het belangrijk om te weten hoelang de bouw zal duren. Afhankelijk van welk soort project u kiest, zal dit variëren tussen de 9 en 12 maanden.

Als u voor een sleutel op de deur bedrijf kiest, dan is het belangrijk om te weten dat u goed zal begeleidt worden doorheen de verschillende administratieve stappen om uw bouw dossier in orde te krijgen. Eénmaal uw dossier in orde is en goedgekeurd, zal de werfleider alle processen van de bouw overnemen. Hij zal aanwezig zijn op uw werf en alle verschillende stappen van de bouw opvolgen. Voor al uw vragen blijft het bedrijf gedurende het hele proces beschikbaar.

Welke documenten heeft u nodig om te kunnen bouwen?

Het is verplicht om in het bezit te zijn van een bouwvergunning voor de bouw van een nieuwe woning. Eénmaal u in het bezit bent van de bouw voorschriften, zal het gemakkelijk zijn om een bouwaanvraag te doen bij de gemeente. Dit kan door u of de architect ingediend worden bij de gemeente waar u de bouw zal plaatsvinden. De gemeente zal een periode van 30 tot 115 dagen nodig hebben om uw bouwaanvraag na te kijken, eventuele aanpassingen te vragen of publieke enquêtes uit te voeren. als alles goed bevonden is door de gemeente dan zal u een bouwvergunning ontvangen.

Wat moet u ook voorzien voor uw sleutel op de deur woning? Welke supplementaire kosten moet u voorzien die gerelateerd zijn aan de bouw?

U moet aan de prijs van de bouw in eerste instantie de BTW toevoegen samen met de kosten van de architect. De grondstudie van de bouwgrond is zeer bepalend voor het type fundering dat gebruikt moet worden, bij de bouw van uw woningen. Eénmaal als de grondstudie is uitgevoerd moet u deze bezorgen aan het studiebureau dat instaat voor de stabiliteitsberekening van uw woning. De EPB-studie (Energie Prestatie Bouw) moet opgesteld worden vooraleer u kan beginnen te bouwen.

Wat met de veiligheid op uw werf?

Een veiligheids- en gezondheidscoördinator zal bij het begin van de werf worden aangesteld, deze persoon zal nagaan of alles volgens de veiligheidsvoorschriften verloopt. Een veiligheids- en gezondheidscoördinator is verplicht voor elke bouw.

U hoeft niet te paniekeren over de kostprijs van wat hierboven beschreven word. Er wordt bestek opgesteld en aan u overgemaakt waarin alles gedetailleerd in beschreven staat zodat u niet tot verassingen komt te staan.

Van de eerste tot de laatste stap, vertrouw de bouw van uw woning toe aan de professionals van woningen compere.

Frequent search : Sleutel op de deur woningen Het bouwen van de woning Huis te koop Belgisch bouwbedrijf Huis bouwen Een huis kopen Prefab woningbouw Bouwonderneming Bouwbedrijf Sleutel op de deur prijzen Een nieuwbouwhuis bouwen Nieuwbouw huis Nieuwbouwwoningen te koop Een nieuwe woning bouwen Sleutel op de deur sleutel-op-de-deur Sleutel op de deur woning in België Huis te bouwen Huis bouwen kostprijs Nieuw constructie Bouwfirma Batibouw Passiefhuis Investeerder-ontwikkelaar Bouwfirma's Passiefhuizen Investeerders-ontwikkelaars Bouwplan Kostprijs huis bouwen Bouwpromotor De Bouw Sleutel op de deur huizen in Henegouwen kijkwoningen Prijs van de bouw Goedkoop huis kopen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Goedkoop huis kopen Huis bouwen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Bouwfirma sleutel op de deur Sleutel op de deur bouwfirma Woningen sleutel op de deur Huis bouwen prijzen Huis bouwen prijs Prefab woning Sleutel op de deur prijs Eigen huis bouwen Sleutel op de deur limburg Sleutel op de deur woning Modern huizen Huizen modern Nieuwbouw huis bouwen Prefab woning prijzen Goedkoop huis bouwenGratis catalogus van 306 pagina's (238 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus