Prijs van de bouw

Hoe de prijs van de bouw inschatten? Welk budget moet men voorzien? Waaraan moet u denken zodat u niet voor verassingen komt te staan?

Eerst en vooral, bent u al reeds in het bezit van een bouwgrond? De aankoop van deze bouwgrond is een belangrijk fase voor de vooruitgang van uw bouwproject.

Er zijn sommige die hun bouwgrond al een tijd geleden hebben gekocht en nu beginnen met hun project, andere zijn nog altijd op zoek naar een bouwgrond. De prijs van de bouw varieert ook in functie van bovenstaand gegeven. Vergeet niet als u een bouwgrond koopt dat hier ook notariële en inschrijvingskosten aan verbonden zijn.

prijs van de bouw

Welk budget moet u eigenlijk voorzien?

Dit is een vraag die u zich moet stellen alvorens het type en het model van de woning te bepalen die u graag zou willen laten bouwen. Het budget is dus bepalend voor de kostprijs voor de bouw.

Hebt u genoeg eigen vermogen, hebt u de middelen om geholpen te worden door u familie, heeft u een lening aangegaan? Eenmaal u voldoet aan deze voorwaarden, dan heeft u een start budget in handen.

Houdt u ook de onvermijdelijke kosten in de gaten die niet eigen zijn aan de bouw zelf. Zoals de kosten voor het aansluiten van de verschillende nutsvoorzieningen van de woning, bijvoorbeeld: Water, gas, elektriciteit, riolering, … of de kosten die gepaard gaan met de architect en of onverwachte gebeurtenissen die zich kunnen voordoen bij de bouw van uw woning.

Het voordeel dat u heeft door een sleutel op de deur woning te bouwen, is dat u direct een overzicht krijgt van de prijs van de bouw.

Het spreekt ook voor zich dat een basis sleutel op de deur woning goedkoper zal zijn als een persoonlijk ontwerp bij een onafhankelijke architect.

U begrijpt dus dat een goede voorbereiding onmisbaar is voor een goede financiële opvolging van uw droomproject.

Indien dit voor u niet uitvoerbaar is en nood hebt aan hulp, aarzel niet om ons te contacteren op het gratis nummer: 0800/96690. Wij zullen u dan direct in contact brengen met onze lokalen bouwadviseurs die met enthousiasme zullen begeleiden en antwoorden op al de vragen die u heeft, ook deze over de prijs van de bouw.

Woningen Compere is voordelig in de prijs van uw bouw. Wij bouwen woning via de sleutel op de deur methoden en houden een zeer dichte relatie met onze klanten. Wij zijn altijd tot u dienst voor het geven van advies en helpen u in uw keuze op basis van wat u wenst. Wij respecteren u wensen en geven prioriteit aan uw tevredenheid.

Zie ook: bouwplan

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus