Sleutel op de deur bouwfirma

Bouw zonder zorgen en laat alles over aan een sleutel op de deur bouwfirma. Slaap op uw twee oren terwijl Woningen Compere uw grootste bouwdroom waarmaakt.

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Bouw uw woning met behulp van een sleutel op de deur bouwfirma.

Wanneer u onlangs begonnen bent met het zoeken van een nieuwe woning is het u wellicht opgevallen dat het niet zo simpel is al het lijkt. Misschien bent u al een aantal woningen gaan bezichtigen bij u in de buurt maar heeft elke woning wel zijn tekortkomingen. Sommige woningen zijn te klein, andere zijn dan weer te groot of beschikken niet over de gewenste ruimtes.

Iedereen zijn smaak verschilt. Dat valt dan ook op wanneer u een bestaande woning overkoopt van vorige eigenaars. Zonder renovatiewerken gaat de woning nooit voldoen aan al uw verlangens en behoeftes. Misschien hebt u daarom uw zoektocht over een andere boeg gegooid en tracht u een geschikt stuk grond te vinden waarop u een nieuwbouwwoning kan plaatsen. Omdat het bouwen een langdurig en ingewikkeld proces is, doet u best beroep op een sleutel op de deur bouwfirma. De firma neemt alle taken van in het begin tot het eind op zich, zo kan u zorgeloos bouwen.

Wat voor woningen bouwt een sleutel op de deur bouwfirma?

Een sleutel op de deur bouwfirma, zoals Woningen Compere, bouwt sleutelklare woningen. Als wij ons werk hebben gedaan, zijn deze woningen per definitie afgewerkt. Wellicht hebt u (on)bewust al eens een sleutel op de deur woning gezien bij u in het dorp of in de stad. Tegenwoordig zijn deze woningen zéér populair en zal u als maar meer nieuwbouwwoningen tegenkomen die gebouwd zijn volgens deze formule.

Kandidaat kopers/ bouwers kiezen als maar meer voor een samenwerking met een sleutel op de deur bouwfirma.

Een sleutel op de deur bouwfirma zorgt ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Zo zorgen zij voor de volledige administratie. Zelf moet u enkel zorgen voor de stedenbouwkundige vergunningen. Op deze manier kan u het overzicht behouden over het administratief gedeelte dat komt kijken bij heel het bouwproces. Ook via het lastenboek kan u het administratief luik van het bouwen in de gaten houden. Zo kan u ook alle gebruikte materialen in het uitgebreid lastenboek terugvinden. Om een keuze te maken uit de materialen die een sleutel op de deur bouwfirma in aanbieding heeft kan u samen met de werkleider de materialen eens gaan bekijken bij de leveranciers.

Woningen Compere werkt al tal van jaren met vaste leveranciers. De materialen worden tevens in grote aantallen gekocht waardoor u bij ons kan genieten van forse kortingen op materialen. Op deze manier kunnen wij onze klanten ook kwalitatieve en betrouwbare materialen aanbieden. Wat kwaliteit en prijs betreft zit u bij een sleutel op de deur bouwfirma goed. Bovendien ligt de totale prijs en de afleveringsdatum van uw toekomstige woning vast in één contract. Indien er geen onverwachte kosten optreden wordt er zelden van deze prijs afgeweken. Dankzij de Wet van Breyne verzekert elke sleutel op de deur bouwfirma u dat de gemaakte beloftes worden nagekomen. Dit is niet bij elke aannemer het geval. Deze wet geeft elke klant een soort bescherming. U kan het interpreteren als een soort verzekering. Zo krijgt u alles wat vooraf is vastgelegd in het contract en waarvoor u betaald heeft. De Wet van Breyne is echter niet geldig als u eigenhandig een huis bouwt en contracten afsluit bij verschillende onderaannemers. Vergelijk dus grondig de verschillend mogelijkheden.

Een sleutel op de deur bouwfirma regelt zowel de administratieve kant als de coördinatie van de werf.

Uw ruwe bouwgrond wordt door een sleutel op de deur bouwfirma omgetoverd tot uw droomwoning. Natuurlijk gebeurt dit niet in 1,2,3. Het bouwproces verloopt in verschillende stappen. Op de werf wordt het geheel gecoördineerd door een professionele werfleider. Verder worden de bouwwerken regelmatig bezocht door één van onze supervisors. Op deze manier verzekert een sleutel op de deur bouwfirma dat de verschillende fasen tijdens het bouwproces op een correcte en zorgvuldige manier worden afgewerkt.

Sleutel op de deur bouwfirma

Van welke voordelen kan u geniet als u samenwerkt met eensleutel op de deur bouwfirma?

Met gemoedrust bouwen aan uw woning bij een sleutel op de deurfirma.

Kiezen voor een sleutel op de deur bouwfirma is kiezen voor bouwen zonder zorgen. U heeft tijdens het bouwproces namelijk één aanspreekpunt. Voor al uw problemen en vragen kan u terecht bij één enkel sleutel op de deur bouwfirma. Rondrijden naar de verschillende aannemers of uw architect is dus niet meer nodig. Bovendien hoeft u bij problemen op de werf geen nachtje slaap te laten want alles wordt voor u geregeld. Leveranciers vergelijken behoort ook niet meer tot uw taken.

De sleutel op de deur bouwfirma werkt met vaste en betrouwbare partners om uw droomwoning te realiseren. Over dit alles hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken. Daarnaast liggen bij sleutelklare woningen de prijs van het ontwerp en de ruwbouw tot de interieurafwerking vast. Door alle mogelijk opties te bekijken, lopen de kosten zelden op tot boven het voorziene budget. U hoeft bij een bedrijf zoals Woningen Compere ook niet wakker te liggen van de horrorverhalen over de maandenlange vertragingen tijdens het bouwproces. De datum waarop u kan verhuizen ligt immers al vast nog voor u begint met bouwen. Doordat een sleutel op de deur bouwfirma contracten heeft lopen bij vaste aannemers komt uw timing nooit in gedrang. Bovendien zorgen wij ervoor dat de werken snel achter elkaar opvolgen. De enige factor waar wij geen controle op hebben zijn de weergoden.   Slechte weersomstandigheden gaan er namelijk altijd voor zorgen dat de bouwtermijn langer is. Echter beschikken de meeste bedrijven over de juiste materialen om ervoor te zorgen dat er geen schade wordt opgelopen.

Bouw met de jarenlange ervaring van uw sleutel op de deur bouwfirma. Door de transparante aanpak weet u duidelijk wat u te wachten staat gedurende dit spannend avontuur.

Sleutel op de deur bouwfirma

Zoekt u een sleutel op de deur bouwfirma? Kies dan voor Woningen Compere!  

Elke sleutel op de deurfirma is anders.

In ons land kan u kiezen uit verschillende sleutel op de deurfirma’s. Sommige bouwbedrijven zijn gekend om hun unieke bouwmethode of bouwstijl. Als u een sleutelklare woning wenst te bouwen moet u natuurlijk een keuze maken uit deze lange lijst van sleutel op de deurfirmas. Dan is het natuurlijk moeilijk om een beslissing te maken. Om u hierin wegwijs te maken geven wij u een aantal voorbeelden waarin een sleutel op de deurfirma zich kan onderscheiden van een ander.

Een sleutel op de deur bouwfirma bouwt volgens een specifieke stijl.

Smaken verschillen. Dit is niet anders bij het bouwen van een huis. Wanneer we het over huisstijlen hebben zal u snel merken dat er veel mogelijkheden zijn.

Elke stijl heeft unieke kenmerken en creëert een bijzonder karakter in uw woning. Deze sfeer wordt verkregen door het materiaalgebruik, de details en de uitvoering. Door u bij de verschillende sleutel op de deur bouwfirma te laten informeren kan u te weten komen in welke stijl zij uw woning bouwen. Hieronder lichten wij een aantal bouwstijlen toe. Het grootste onderscheid kan gemaakt worden tussen moderne en klassieke woningen. De woningen van een sleutel op de deur bouwfirma die bouwt volgens de moderne bouwstijl zal u rap herkennen. Er zijn namelijk een aantal opvallende kenmerken aan een moderne woning. In deze huizen vindt u namelijk strakke lijnen en sobere vormen in terug. Echter is de architectuur wel zéér creatief.

Door gebruikt te maken van alternatieve bouwmaterialen zoals hout of zink en een reliëf aan te brengen aan de moderne woning wordt het unieke karakter gecreëerd.

Vaak bevatten deze woningen veel open ruimte die in elkaar overlopen en grote raampartijen. Deze ramen zijn vooral aanwezig aan de achterzijde van de woning en monden uit in de tuin. Ondanks deze strakke mooie bouwstijl, verkiest Woningen Compere toch om te bouwen volgens de klassieke bouwmethode. Bij deze bouwstijl zijn er heel wat knipogen naar het verleden. Typisch voor zulke woningen zijn de architecturale elementen van vroeger zoals de raamluiken of de blauwe steen die gebruikt wordt als deuromlijsting. In tegenstelling tot de strakke moderne woningen zonder te veel franjes kent een klassieke woning enkele sierlijke details. Zo wordt er een statig uiterlijk gecreëerd. De nog steeds populaire woningen die met baksteen gemetseld worden kennen daarlangs een grote flexibiliteit in het ontwerp, een uitstekende warmte en akoestische isolatie en een lange levensduur. Woningen Compere heeft deels zijn succes te danken aan het bouwen van deze stevige klassieke woningen. Men zegt niet voor niks dat de Vlamingen geboren zijn met een baksteen in hun maag.

Om een realistisch beeld te krijgen op onze woningen kan u altijd via onze website www.woningencompere.be een gratis catalogus aanvragen. Op deze website vindt u ook de datums terug waarop u één van onze kijkwoningen kan bezoeken. U kan bovendien altijd genieten van een virtueel bezoek door de 3D-videobeelden van onze sleutelklare woningen. Wenst u hier graag meer over te weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via volgend telefoonnummer 0800/96 960.

 

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus