Huis bouwen prijzen

Is het bouwen van een sleutel-op-de-deur woning haalbaar voor u met de huis bouwen prijzen van tegenwoordig?

Het is een feit dat het steeds duurder wordt om een eigen nieuwbouwwoning te laten bouwen. Bovendien is het plaatsen van uw droomwoning hoogstwaarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste investeringen van uw leven. Omdat de huis bouwen prijzen relatief hoog zijn moet u zeker nagaan of u zich een nieuwbouwwoning kan veroorloven. In dit artikel komt u erachter wat de gemiddelde huis bouwen prijzen zijn, hoe u de huis bouwen prijzen zo laag mogelijk kan houden, wat de criteria van een goede bouwfirma zijn en ook maakt u kennis met het sleutel-op-de-deur bedrijf Woningen Compere. Als u geïnteresseerd bent in dit bedrijf moet u het zeker contacteren om een vrijblijvende offerte op te laten maken.

huis bouwen prijzen

Wat zijn de gemiddelde huis bouwen prijzen?

Het is erg moeilijk te zeggen wat de gemiddelde huis bouwen prijzen precies zijn. Het woord ‘huis’ heeft namelijk een erg brede betekenis. Een huis is letterlijk een gebouw bestemd voor een woonfunctie. Er zijn echter enorm veel verschillende soorten huizen. Er zijn bijvoorbeeld bungalows, duplexwoningen, herenhuizen, villa’s, woonboerderijen et cetera. Verder is er ook nog een onderscheid tussen een gesloten bebouwing, een open bebouwing en een halfopen bebouwing.

Ook kan een huis in verschillende bouwstijlen gebouwd worden. Denk hierbij maar aan de moderne bouwstijl, de eigentijdse bouwstijl, de traditionele bouwstijl, de landelijke bouwstijl et cetera. Al deze verschillende soorten huizen hebben natuurlijk verschillende prijsklassen. Het is perfect mogelijk hier een gemiddelde van te nemen, maar u moet wel weten dat de huis bouwen prijzen van uw bepaald droomhuis hier ver onder of boven kunnen liggen. De huis bouwen prijzen worden zo goed als altijd weergegeven in vierkante meters, zodat u de huis bouwen prijzen kan uittellen aan de hand van de grootte van uw droomhuis. Het makkelijkste is om met een sleutel-op-de-deur bedrijf te werken. Deze sleutel-op-de-deur firma kan namelijk heel nauwkeurig kan inschatten hoeveel de huis bouwen prijzen per vierkante meter voor uw favoriete woning zullen zijn. Ook zal een goede sleutel-op-de-deur firma deze geschatte huis bouwen prijzen altijd met u communiceren zodat u op voorhand rekening kunt houden met de maximale prijs die u voor ogen had. Voor de gemiddelde kostprijs van een nieuwbouwwoning moet u rekenen op minstens 1300 euro per vierkante meter. Hier dient u wel nog de bijkomende btw van 21 procent bij te tellen. Dit zijn de huis bouwen prijzen voor gewone woningen. Met een gewone woning hebben we een woning van goede kwaliteit, met de nodige installaties en gebouwd is met traditionele bakstenen voor ogen. Een interessant gegeven is dat de huis bouwen prijzen per vierkante meter eigenlijk niet constant zijn.

Voor een enorm groot huis zullen de huis bouwen prijzen per vierkante meter eigenlijk lager zijn dan de huis bouwen prijzen per vierkante meter voor eenzelfde kleinere woning. Dit is zo omdat de vaste kosten die u reeds heeft niet veel toenemen per vierkante meter. Enkele factoren die wel een grote invloed hebben op de huis bouwen prijzen zullen we voor u kort opsommen zodat u hier rekening mee kan houden bij het bouwen van uw nieuwbouwwoning.

Allereerst kunnen natuurlijk het ontwerp en de keuze in materialen de huis bouwen prijzen enorm beïnvloeden. Verder is de plaats van uw bouwgrond ook erg belangrijk voor de huis bouwen prijzen. Voor twee bouwgronden van dezelfde grootte betaalt u namelijk soms een heel andere huis bouwen prijzen als deze gelegen zijn in verschillende gemeentes. En ten slotte is het, wegens deze grote verschillen in de huis bouwen prijzen, niet goed om uit te gaan van deze gemiddelde huis bouwen prijzen. Het is ten zeerste aan te raden hier een gespecialiseerde bouwfirma zoals een sleutel-op-de-deur bedrijf voor te contacteren.

Hou zit het met de huis bouwen prijzen indien u werkt met behulp van een sleutel-op-de-deur bedrijf?

Een groot misverstand rond het sleutel-op-de-deur concept is dat het hogere huis bouwen prijzen heeft. Indien u werkt met een sleutel-op-de-deur bedrijf is namelijk het tegengestelde waar. U zal dankzij het sleutel-op-de-deur bedrijf namelijk een groot bedrag op uw huis bouwen prijzen kunnen uitsparen. Vanwaar komt dan het misverstand omtrent de hoge huis bouwen prijzen bij een sleutel-op-de-deur bedrijf? Wel het is zo dat men de huis bouwen prijzen vergelijkt wanneer ze zelf hun huis bouwden en wanneer ze dit lieten doen door een sleutel-op-de-deur bedrijf. Echter zijn er bij het sleutel-op-de-deur bedrijf erg veel verschillende kosten inbegrepen. Enkele van deze kosten worden vaak over het hoofd gezien bij het berekenen van de huis bouwen prijzen van de zelf gebouwde woning. Daarom zullen we om dit vooroordeel over het sleutel-op-de-deur concept te kunnen ontkrachten enkele vaak over het hoofd geziene kosten aanhalen. Ten eerste is er de btw die bij de huis bouwen prijzen gerekend moet worden.

Dit is in een normaal geval 21 procent btw bovenop de netto huis bouwen prijzen. Verder dient u de kosten van de architect ook niet te vergeten bij het berekenen van de huis bouwen prijzen. De kosten van de architect kunnen enorm schommelen aangezien de architect zijn ereloon zelf mag bepalen. Het is dus aan u om u op voorhand goed te informeren bij uw architect over de gevraagde huis bouwen prijzen voordat u de bouwplannen laat opmaken. Daarnaast wordt er ook vaak over het hoofd gezien dat de prijs van de EPB-verslaggever ook in de totale huis bouwen prijzen moet worden opgenomen. Een EPB-verslaggever is nodig om te controleren of u zich heeft gehouden in verband met de regels omtrent ‘energieprestatie en binnenklimaat’. Dit is een relatief kleine extra kost van 1000 euro bij de huis bouwen prijzen. Echter kan deze kost opnieuw variëren afhankelijk van de EPB-verslaggever en zijn takenpakket. Verder zijn er ook nog de bijkomende kosten in de huis bouwen prijzen van de nodige aansluitingen in uw zelfgebouwde woning. Met de verschillende aansluitingen die u nodig heeft in uw nieuwbouwwoning bedoelen we de elektriciteit, de riolering, de gasaansluiting enzovoort. Voor deze aansluitingen mag u al gauw 4000 euro bijtellen bij de huis bouwen prijzen. Ook moet de bouwgrond klaargemaakt worden voordat men met de bouw van uw nieuwbouwwoning kan aanvangen. Deze prijzen variëren heel erg naar de kwaliteit van uw bouwgrond, de aanwezigheid van bomen, de toegankelijkheid enzovoort. Het is logisch dat wanneer uw bouwgrond slechter is en er veel werken nodig zijn, u een hoger bedrag moet betalen.

Vergeet dit ook zeker niet bij de totale huis bouwen prijzen op te tellen. Ten slotte is er ook nog de grondnivellering rondom de woning nodig. Opnieuw zijn deze kosten erg afhankelijk van de grootte en kwaliteit van uw grond. Vergeet deze kosten dus niet bij de totale huis bouwen prijzen te tellen. Dit waren enkele van de vele kosten die men wel eens over het hoofd ziet. Het is dus wel degelijk zo dat u uw huis bouwen prijzen zo laag mogelijk kunt houden dankzij het sleutel-op-de-deur concept. Bovendien is sleutel-op-de-deur voor u ook erg makkelijk en stressvrij. Niets dan voordelen dat sleutel-op-de-deur principe!

Vraag uw gratis catalogus aan

Voor welk sleutel-op-de-deur bedrijf kan u het best kiezen indien u de huis bouwen prijzen het liefst zo laag mogelijk houdt?

Het is zeker mogelijk om huis bouwen prijzen lager te houden dankzij een sleutel-op-de-deur bedrijf. Echter is het, aangezien u het volledige bouwproces in de handen van dat ene sleutel-op-de-deur bedrijf legt, van groot belang dat u voor een goede sleutel-op-de-deur firma kiest. Maar hoe zoekt u een goed sleutel-op-de-deur bedrijf en wat zijn de belangrijkste dingen waar u op moet letten? Wel, wij geven u bij dezen de belangrijkste criteria waar u op moet letten bij het zoeken van een bouwfirma. Het allereerste wat u moet nagaan is de regio waar het sleutel-op-de-deur bedrijf zijn nieuwbouwwoningen bouwt. Het is namelijk zo dat sommige bouwfirma’s slechts in een bepaalde provincie actief zijn. Vervolgens moet u bekijken wat voor soort bouwfirma het is. Er zijn namelijk bouwbedrijven, die gespecialiseerd zijn in houtskeletbouw, energiezuinige woningen, sleutel-op-de-deur enzovoort.

Als u de huis bouwen prijzen zo laag mogelijk wenst te houden kiest u het best voor een sleutel-op-de-deur firma. Ook is het belangrijk te kijken naar de verschillende attesten en labels die het bedrijf heeft. U moet vooral nagaan of het bedrijf onder de wet-Breyne te werk gaat. Deze wet zorgt ervoor dat het bedrijf de beloofde afspraken in verband met de huis bouwen prijzen en de verwachtte uitvoeringsdatum. Dit waren de belangrijkste opmerkingen waar u op voorhand op moet letten. Daarnaast is het zo dat u zich vooral goed moet voelen bij het bouwbedrijf. Waar u zich goed bij voelt is een persoonlijk gegeven. Zo zijn er mensen die bijvoorbeeld houden van een bedrijf dat hen betrekt in de bouwwerken en u de nodige inspraak geeft. Ook zijn er mensen die het liefst te maken hebben met een bouwbedrijf dat hen niet op de hoogte houdt van de werken, maar hen op het einde van de rit een instap klaar sleutel-op-de-deur huis bezorgen. Verder is het ook persoonlijk welke stijl u aanspreekt. Houdt u bijvoorbeeld van een traditioneel gebouwde woning of juist niet? De meeste sleutel-op-de-deur bedrijven stellen modelwoningen ter beschikking voor u. Neem zeker een kijkje tussen deze verschillende kijkwoningen en beslis of het een stijl is die u mooi vindt en die eventueel bij u past. Ook stellen sommige goede bouwfirma’s kijkwoningen ter beschikking. Op deze manier kan u in ‘real life’ beslissen of u ook graag een soortgelijke woning zou willen. Ten slotte kan u ook nog rondvragen bij kennissen die reeds met dat bouwbedrijf gewerkt hebben. Ook kan u op internet reviews lezen van verschillende klanten en hun ervaringen met dat bedrijf. Denk dus goed na en overloop deze criteria zeker voordat u met een bepaalde bouwfirma in zee gaat!

Woningen Compere, uw garantie voor lage huis bouwen prijzen

Als u nog geen goede bouwonderneming gevonden hebt is het zeker de moeite waard om eens te luisteren naar al de kwaliteiten van Woningen Compere. Zelfs indien u reeds een bouwfirma gevonden hebt, is het misschien niet slecht om verder te lezen. Woningen Compere heeft namelijk bijzonder veel voordelen voor u in petto. Woningen Compere staat immers gekend om zijn klantvriendelijkheid. Woningen Compere biedt zijn klanten altijd een luisterend oor en staat ook klaar zijn klanten dag in, dag uit te helpen. Woningen Compere levert nog steeds werk onder het motto ‘klant is koning’. Al deze goede eigenschappen hebben hun oorsprong in het feit dat Woningen Compere eigenlijk een familiebedrijf is. Spontaniteit en een familiale sfeer zijn dan ook niet weg te denken bij dit bedrijf. Daarnaast hanteert het bedrijf altijd een open communicatie in verband met de huis bouwen prijzen en de uiteindelijke uitvoeringsdatum. Het bedrijf is gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur en weet dus perfect welke architecten en aannemers het beste werk leveren. Woningen Compere is bereid uw sleutel-op-de-deur woning te bouwen in volledig België, behalve binnen de Brusselse Ring.

Indien u warm gemaakt bent om te werken met dit professioneel en deskundig bedrijf, mag u ze altijd contacteren. Ook wanneer u nog met vragen of opmerkingen zit bent u altijd welkom bij het bedrijf Woningen Compere. U mag altijd bellen naar het gratis telefoonnummer 0800 11 164 of op het nummer 019 33 91 18. Ook heeft het bedrijf Woningen Compere het emailadres [email protected] ter beschikking gesteld voor al uw vragen of opmerkingen. Daarnaast hebben ze ook nog hun eigen website. Op deze website vindt u tal van modelwoningen met plan en prijs. Ook heeft u de kans een gratis catalogus te bestellen op hun website. In deze catalogus kan u deze vele modelwoningen ook terugvinden. Neem gerust een kijkje op de website en bestel zeker ook de catalogus. Indien deze woningen u aanspreken, laat dan zeker iets van u horen en wie weet heeft u binnenkort uw eigen sleutel-op-de-deur woning voor kleine huis bouwen prijzen.

Woningen Compere is voordelig wat betreft de huis bouwen prijzen. Het bedrijf bouwt woningen volgens de methode sleutel op de deur.

Het voordeel van een sleutel op de deur woning te bouwen is de korte uitvoeringstermijn. Woningen Compere is gespecialiseerd in het bouwen van dit type woningen. Er zijn 91 uitgewerkte modellen die u kan raadplegen in de catalogus.
De toekomstige eigenaar kan zijn toekomstige woning personaliseren dankzij de aanpasbare plannen die de firma u aanbiedt. Woningen Compere maakt van de tevredenheid van de klant zijn prioriteit. Het is daarom dat ze een goed contact heeft met haar klanten, door de plannen aan te passen naar de wensen van de klant, en door alles te detailleren in het lastenboek, zo staat de klant niert voor verassingen wat huis bouwen prijzen betreft.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus