Huizen modern

Als u dan een bouwgrond heeft, op een mooie plek, in een aangename buurt, dan moet daarop niets minder worden gerealiseerd dan huizen modern van uw dromen. Het huis waarin u zich helemaal thuis voelt. Degelijk gebouwd, comfortabel en energiezuinig. Dat biedt Woningen Compere .

Kijkt u op uw gemak eens rond en laat u inspireren. Doe ideeën op over mogelijke woningtypen.  Verbaas u over de opvallend korte bouwtijd. Kom een keer vrijblijvend kijken in onze modelwoning.
En ontdek dat uw droomhuis niet alleen realiseerbaar is, maar ook betaalbaar. Bij het bouwen van huizen modern komt heel wat kijken. Daarbij gaat u niet over één nacht ijs. U kiest dan ook niet zomaar voor een bouwbedrijf, maar voor een bouwbedrijf waar u op kunt vertrouwen. Gelukkig bent u bij ons in goede handen.

Voor het ontwerp van nieuw te bouwen huizen modern kunt u bij ons terecht. U heeft keuze uit 91 basistypen met ontwerptekeningen. Deze ontwerpen passen wij naar uw wensen aan u kan deze modellen terugvinden in onze gratis 192 tellende catalogus.

Naast het voorontwerp en de uitvoering van huizen modern, staan wij u ook administratief bij, samen met uw architect voor zaken als het aanvragen van vergunningen en het uitvoeren van eventueel noodzakelijk bodemonderzoek.

Woningen Compere stelt een aantal modelwoningen open voor u, daar kunt u samen met onze bouwadviseur alles tot in de kleinste details bekijken. Zo krijgt u al een aardig beeld van hoe uw toekomstige huizen modern eruit kan gaan zien.

Wilt u graag meer weten over de bouw van uw huizen modern? Bekijk dan voor uitgebreide informatie onze website.

Zie ook: huizen modernhuizen modern

huizen modern

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus