Huizen bouwen

Huizen bouwen via Woningen Compere staat voor bouwen via een ervaren bouwbedrijf. Steeds luisterend naar de wensen en ideeën van onze klanten bouwen wij uw toekomstige sleutel op de deur woning volledig op maat gemaakt. Steeds op de hoogte van de nieuwe technieken en materialen beschikbaar op de bouwmarkt, bieden wij onze klanten de beste prijs kwaliteitsverhouding. Een woning bouwen is een belangrijk levensproject en daarom is het van groot belang uw project goed voor te bereiden. Een bouwadviseur uit uw regio helpt u hierbij graag verder en geeft u met veel plezier een woordje uitleg over onze werkwijze.

Huizen bouwen via Woningen Compere? Ontdek onze modelwoning MC380 via het virtueel bezoek die wij u online voorstellen. Deze prestigieuze woning biedt de plaats om 5 slaapkamers in te richten. Dankzij de grote raampartijen geniet u van veel lichtinval in de volledige woning. De woning biedt een aangename sfeer voor u en uw gezin en geeft u een rechtstreeks zicht op het terras en de tuin. Via ons virtueel bezoek kan u onze sleutel op de deur woning WC380 ontdekken. Dit model wordt aangeboden vanaf 287.622 euro exclusief BTW (exclusief ereloon architect van ongeveer 5%) De totale oppervlakte bedraagt 363 vierkante meter. De prijs bedraagt 792,35 euro per vierkante meter exclusief BTW (exclusief ereloon architecten van ongeveer 5%). De kroonhoogte bedraagt 5,50 meter en heeft een plat dak.  Allerlei ideeën die u kan opdoen voor de realisatie van uw toekomstige sleutel op de deur woning.
Wenst u huizen bouwen met een plat dak? Welke voordelen bieden woningen met platte daken? Hierbij heeft u enkele voor-en nadelen indien u opteert voor een sleutel op de deur woning met een plat dak. Platte daken zijn de laatste jaren enorm populair geworden in de architectuur van hedendaagse of gezinswoningen. Een grote troef van een woning met een plat dak is eerst en vooral de bruikbare ruimte die u wint. Bij woningen met platte daken heeft u bijvoorbeeld meer plaats in de slaapkamers voor het plaatsen van hoge kasten. Dit is niet het geval bij woningen met hellende daken. Een woning met een plat dak geeft u ook de mogelijkheid een verdieping bij te bouwen op het dak. Op deze manier hoeft u niet te verhuizen om meer leefruimte te verkrijgen. Wij raden u wel aan om de verdieping bij te bouwen door een bouwbedrijf die hier ervaring in heeft. Indien u een extra verdieping wenst te bouwen heeft u ook een vergunning nodig. Voor meer info hierover kan u steeds terecht op het gemeentehuis. U kan achteraf ook een dakterras met een groene daktuin plaatsen. Wat is het geheim van een mooi geslaagd dakterras? Eerst en vooral moet u denken aan veiligheidsmaatregelen zoals een veilige toegang tot het dakterras en het plaatsen van balustrades waar het nodig is. Hoe kan u kleur en leven geven aan uw dakterras? De grote aanraders zijn groene planten. Op deze manier kan u het hele jaar door genieten van een mooie daktuin. Echter vergt een daktuin ook onderhoud zoals bij een gewone tuin. Dankzij een daktuin zal u ook de levensduur van het plat dak ook verlengen.  Het nadeel van een plat dak is wel dat deze na ongeveer 30 jaar aan vervanging toe is terwijl hellende daken een langere levensduur hebben. Hou er ook rekening mee dat de watervloeiing van platte daken minder optimaal is dan bij hellende daken.
Wenst u te investeren in zonnepanelen en vraagt u zich af of u zonnepanelen mag plaatsen op een plat dak? Het antwoord is ja ! Zonnepanelen associeert men vaak met hellende daken. Op een plat dak kunnen deze ook perfect geplaatst worden. Bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak is het van groot belang dat u rekening houdt met de hellingshoek zodat deze optimaal zonlicht kunnen opvangen. Zonnepanelen op een plat dak zijn bijna niet zichtbaar wat een extra voordeel is op esthetisch vlak. U behaalt ook een groter rendement bij zonnepanelen op een plat dak ten opzichte van een hellend dak. Bij een plat dak heeft u het groot voordeel dat u vrij bent om te kiezen in welke richting u deze wenst te plaatsen. Op deze manier beschikt u over het meest optimale rendementsvermogen van uw zonnepanelen. De installatie ten opzichte van een hellend dak vergt wel iets meer werk  waardoor de prijs van de installatie hoger ligt.

Huizen bouwen via een sleutel op de deur woning bedrijf. Wat zijn de voor-en nadelen van deze bouwmethode? Heeft u een drukke job en wenst u een woning te bouwen binnen een  korte bouwperiode, dan is een sleutel op de deur woning de ideale oplossing voor u. Dankzij dit concept geeft u het administratieve werk en de planning tijdens de verschillende bouwfases volledig uit de handen. U koopt een instapklare woning en komt achteraf niet voor financiële verrassingen te staan aangezien de kostprijs van uw sleutel op de deur woning vooraf bepaald is.  Bij Woningen Compere zijn we ervan bewust dat de smaken en stijlen van onze klanten verschillen. Daarom zijn de bouwplannen van onze modelwoningen volledig aanpasbaar naargelang de wensen van onze klant.  Bij woningen Compere heeft u één aanspreekpunt waarbij u terecht kan voor al uw vragen en inlichtingen.
Sleutel op de deur huizen bouwen heeft het grote voordeel dat u een stuk sneller het huis kan bewonen aangezien de aannemers perfect op elkaar zijn ingestemd.  Bij Woningen Compere kan u ook terecht voor advies over de nieuwe bouwtechnieken en materialen. Bent u niet overtuigd? Ga één van onze kijkwoningen of kijkwerven bezichtigen zodat u zelf kan oordelen over de bouwwijze en kwaliteit van onze gebruikte materialen. Surf naar onze website voor meer info over onze kijkwoningen en kijkwerven. Ga hiervoor naar “kijkwoningen en contact” “kaart met kijkwoningen”. Naast al deze voordelen heeft deze bouwmethode ook nadelen. Het nadeel van sleutel op de deur huizen bouwen is dat deze meestal duurder zijn dan indien u alles zelf zou coördineren met aannemers.  Niet alle sleutel op de deur bouwbedrijven laten het toe om zelf een architect te kiezen. Dit is namelijk niet het geval bij Woningen Compere. Bij Woningen Compere hebt u de vrijheid zelf uw architect te kiezen. Indien u geen architect kent kunnen wij u een architect aanbevelen maar uiteindelijk blijft de eindbeslissing aan de klant.  
Ondanks de verschillende vooroordelen over sleutel op de deur woningen is dit concept de laatste jaren in opmars. Bij dit concept heeft u de mogelijkheid uw eigen architect te kiezen. De basis bouwplannen van onze modelwoningen kunnen ook volledig aangepast worden met behulp van uw architect. U kan uw eigen persoonlijkheid laten weerspiegelen in een sleutel op de deur woning naargelang uw wensen, eisen en leefgewoontes. Bij Woningen Compere heeft u ook ruime keuzemogelijkheden uit meer dan 60 verschillende soorten gevelstenen die hernomen zijn in ons lastenboek. Ga naar onze site en klik op de verschillende kleuren die wij in aanbieding hebben  zodat u al een idee krijgt over het uitzicht van uw sleutel  op de deur woning.  
Wat is een lastenboek ? Aan de hand van het lastenboek wordt in detail uitgelegd hoe we op het werf te werk gaan. De omschrijving van de werken die voorzien zijn en de gebruikte materialen worden volledig omschreven in het lastenboek. Uiteraard bent u vrij andere opties te kiezen die niet hernomen zijn in het lastenboek. U kan bijvoorbeeld een volledige andere gevelsteen kiezen dan degene die omschreven staan in het lastenboek.  De prijs van de keuze die u zal maken zal aangepast worden in de meetstaat.
Huizen bouwen met Woningen Compere staat voor duidelijke prijzen en een begeleiding door een ervaren en gedreven team. We luisteren naar de wensen en ideeën van onze klanten en bouwen uw toekomstige sleutel op de deur woning volledig op maat gemaakt. Wenst u meer info over onze sleutel op de deur woningen ? Neem dan contact met ons op via het gratis nummer 0800/11 164. Een bouwadviseur uit uw regio helpt u graag verder en geeft u met veel plezier een woordje uitleg over onze werkwijze en onze modelwoningen. Woning Compere bouwt duurzame en energiezuinige woningen. Hiervoor maken we gebruik van ons ISO + pack en onze groene energie pack. Waaruit bestaat een ISO+ pack? Ons ISO+ pack bestaat uit 12 cm polyurethaan in de chape, – 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, Dubbele beglazing K1.1, 24 cm minerale wol in het dak, Geïsoleerde sectionaalpoorten 40 mm k 0.5. Meer info vind u hierover in ons lastenboek die u online kan raadplegen en downloaden.
Steeds op de hoogte van de nieuwe technieken en materialen beschikbaar op de bouwmarkt bieden wij onze klanten de beste prijs kwaliteitsverhouding. Om de betrouwbaarheid en de kwaliteit van onze woningen te garanderen hebben we onze tienjarige garantie verdubbeld tot een twintigjarige garantie. Afhankelijk van de ontwikkelingen op de bouwmarkt kunnen wij op elk moment onze producten optimaliseren om de tevredenheid van onze klanten te garanderen.
Energiezuinige huizen bouwen staat gelijk voor een budgetvriendelijke duurzame woning. Door gebruik te maken van de juiste materialen zal u op termijn kosten besparen op uw energiefactuur. Bij een energiezuinige woning is de luchtdichtheid, ventilatie en isolatie van groot belang.  Vooraleer u begint te bouwen is het van groot belang dat u uw project goed voorbereid en weet over welk budget u beschikt zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
Enkele tips om uw budget onder controle te houden :
Vooraleer u een bouwvergunning indient is het van groot belang dat u zich goed informeert over alle kosten waarmee u geconfronteerd zal worden tijdens uw bouwproject. Een belangrijke factor is ook de aankoop van uw bouwgrond. Vooraleer u een stuk bouwgrond aankoopt kan u best raad vragen aan uw architect om de mogelijkheden van de bouwgrond te bespreken. U kan ook inlichtingen nemen bij het gemeentehuis waar de bouwgrond zich bevindt. Zij kunnen u informeren over de bouwvoorschriften die gebonden zijn aan het terrein. Door het opleggen van bepaalde stijlen en materialen kunnen de bouwmogelijkheden van uw nieuwbouwwoning hierdoor beperkt worden.  Bekijk ook de ligging van de bouwgrond. Ligt het terrein dicht bij het werk, zijn er scholen in de buurt? Bekijk ook de richting, is de bouwgrond naar het zuiden gericht? Dit zorgt voor meer lichtinval in uw woning.
De oppervlakte van de woning is de belangrijkste factor die de prijs van de woning kan doen stijgen. Hoe groter uw woning hoe duurder de kostprijs. Vermijd hierdoor grote verloren ruimtes zoals een grote inkomhal of grote opbergruimtes. Haal eerder het maximum uit de leefruimtes. Indien u handig bent en tijd heeft kan u ook heel wat kosten besparen door sommige posten zelf uit te voeren zoals het leggen van de vloer of de installatie van de elektriciteit. Uw bouwadviseur of uw architect kan u raad geven bij welke werken u het meest kan besparen.  Er zijn goede of slechte keuzes, het is van groot belang dat u de juiste keuzes maakt zodat u achteraf niet voor slechte verrassingen komt te staan.
Huizen bouwen of kopen ? Een huis bouwen of kopen heeft een grote invloed op uw budget. Daarom is het van groot belang dat u eerst goed inlichtingen neemt vooraleer u uw keuze gaat maken. Hier beschrijven wij u enkele voordelen die u heeft indien u opteert om een nieuwbouw woning te bouwen. Een groot voordeel is dat u zelf kan bepalen hoe uw toekomstige woning gebouwd zal worden. U heeft zelf de keuze over de indeling van de leefruimtes, slaapkamers enz.  Bent u handig? Dan kan u verschillende werken zelf uitvoeren om kosten te besparen.  Hou er wel rekening mee om afwerkingen niet te spreiden over verschillende jaren hetgeen invloed kan hebben op uw wooncomfort. Gaat u voor een sleutel op de deur woning dan heeft u de zekerheid dat u onmiddellijk een instapklare woning gaat bewonen. Indien u een woning koopt heeft u het nadeel dat de woning misschien niet volledig aan uw eisen en leefgewoontes voldoet. Bovendien zijn alle gebreken van de woning niet zichtbaar waardoor u snel voor financiële verrassingen komt te staan. U heeft sneller herstellingskosten wat niet het geval is bij een nieuwbouw woning. Wenst u meer info over sleutel op de deur woningen, duurzame woningen of energiezuinige woningen ? Bekijk onze 104 modelwoningen via onze website of neem gerust contact met Woningen Compere op het gratis nummer 0800/11 164. Wij staan u graag te woord om u meer info en advies te geven.