Sleutel-op-de-deur

Bij een sleutel-op-de-deur woning neemt de bouwfirma de volledige realisatie van de woning voor zich.

Bij Woningen Compere heeft u een ruime keuze uit 228 berekende modelwoningen met plan. Deze plannen kunnen aangepast worden naargelang de wensen van de klant. De klant kan indien hij dit wenst ook zijn eigen project laten uittekenen via zijn architect. Woningen Compere bouwt de sleutel-op-de-deur woning op maat van de klant. Eenmaal u akkoord gaat met de plannen neemt Woningen Compere de volledige realisatie van uw sleutel op de deur woning voor zich, wat een enorm bouwcomfort biedt.

De totaalprijs van een sleutel-op-de-deur woning wordt vastgelegd in een contract.

Op deze manier kent u op voorhand de definitieve prijs van uw sleutel op de deur woning en kan u uw budget goed onder controle houden. Aangezien sleutel-op-de-deur bouwfirma’s met vaste leveranciers werken, kunnen zij ook betere prijzen bieden dan wanneer u zelf beroep zou doen op aannemers.

Waarom opteren de meeste personen voor een sleutel-op-de-deur woning?

 

sleutel-op-de-deur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien u voor dit bouwconcept kiest, gaat u voor zekerheid. U weet op voorhand de prijs en de uitvoeringstermijn van uw sleutel op de deur woning. Dankzij een gedetailleerd lastenboek weet u precies welke werken er voorzien zijn voor de realisatie van uw sleutel op de deur woning. Via een gedetailleerde meetstaat bent u ook precies op de hoogte van de eenheidsprijs van de gebruikte materialen. Zoals eerder vermeld heeft u één contactpersoon bij wie u terecht kan indien u vragen heeft of advies wenst. Tijdens de bouwwerken wordt de werf gecoördineerd door een persoonlijke werfleider die regelmatig een bezoek brengt aan de werf en de werken in goede banen leidt. Wenst u een moderne stijl of landelijke stijl ? Diverse stijlen zijn perfect te combineren met een sleutel-op-de-deur woning in belgie. Bovendien bent u ook beschermd door de wet Breyne.  Bent u nog niet overtuigd over een sleutel op de deur woning? Neem dan een kijkje in een sleutel-op-de-deur kijkwoning zodat u zelf kan oordelen over de kwaliteit van de materialen en afwerking van de woning.

Heeft een sleutel-op-de-deur bouwconcept ook nadelen?

Zoals alle bouwmethodes heeft deze ook zijn nadelen. Door de kortere bouwtijd zullen de facturen op een sneller tempo volgen. Bij sommige sleutel-op-de-deur bouwfirma’s bent u beperkt in de materiaalkeuze. Bij een goedkope sleutel op de deur woning zijn het aantal lichtpunten en stopcontacten meestal beperkt waardoor u snel supplementen gaat betalen. Niet alle sleutel op de deur bouwfirma’s geven de mogelijkheid om zelf uw architect te kiezen.

Wie een sleutel-op-de-deur woning wil bouwen heeft natuurlijk bouwgrond nodig.

De prijs van een stuk bouwgrond is vandaag de dag niet goedkoop en is een grote hap uit het budget van uw bouwproject. Deze prijs varieert van gewest tot gewest en verschilt sterk tussen regio’s. Hoe dichter u een sleutel-op-de-deur woning bij de stadskern wil bouwen, hoe meer u voor uw bouwgrond zal betalen.

Wat is de prijs van een sleutel-op-de-deur woning?

Wat zijn de prijsbepalers? Zoals reeds vermeld is de bouwgrond één van de belangrijkste prijsbepalers. Een factor waar u zeker rekening mee moet houden bij aankoop van de bouwgrond is de samenstelling en draagkracht ervan. Indien de bouwgrond niet van goede kwaliteit is, zal u snel extra moeten investeren in de fundering van uw sleutel op de deur woning. Laat daarom zeker een grondsondering uitvoeren. Denk ook aan de helling van de grond. Bij een hellend perceel zullen de kosten oplopen indien de woning bijvoorbeeld onderkelderd moet worden. Indien u binnen een beperkt budget wenst te bouwen is het belangrijk uw sleutel op de deur woning heel simpel te houden. Vermijd complexe vormen aan de woning om extra werkuren te vermijden die nodig zullen zijn om de werken uit te voeren. De werkuren zijn namelijk de belangrijkste prijsbepaler in het budget van uw sleutel op de deur woning.
Opteer voor een woning met een plat dak dan een woning met een hellend dak. Voor een woning met een plat dak bent u goedkoper af maar zal u wel wat ruimte verliezen aangezien de woning niet over een zolder beschikt. Een andere bepalende factor zijn hernieuwbare en energiezuinige technieken. Deze technieken vragen een grotere investering bij aankoop maar zullen op lang termijn hun vruchten afwerpen op energie besparing. De afwerking speelt ook een cruciale rol in de prijs van uw sleutel-op-de-deur woning. Personen die voor detaillering gaan en van design materialen houden zullen meer voor hun woning betalen. Een strakke eenvoudige woning met een plat dak zal logisch wijzer goedkoper uitkomen dan dezelfde woning met luxe afwerking en grote raampartijen.  Uiteindelijk blijft het de keuze van de klant waarin hij wenst te investeren. Sommige zullen investeren in luxe design terwijl andere personen eerder zullen opteren voor energiezuinige technieken.

Bij Woningen Compere kan u een sleutel op de deur woning bouwen aan een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW. In deze prijs zijn de bouwgrond en ereloon van de architect niet inbegrepen. Deze prijs kan variëren aan de hand van de afwerking en de keuzes die de klant maakt. Bent u een handige persoon en kan u zelf klusjes uitvoeren? Bij het sleutel-op-de-deur bouwbedrijf Woningen Compere is dit geen probleem. Onze woningen worden op maat berekend naargelang de wens en het budget van de klant.

Wat kan een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf als Woningen Compere voor u betekenen?

Woningen Compere is een familiaal sleutel-op-de-deur firma die traditionele woningen bouwt. Onder traditionele woningen verstaan we woningen die gebouwd worden aan de hand van bakstenen. Deze bouwtechniek is immens populair bij ons de Belgen. Het is immers niet voor niets dat men zegt dat een Belg geboren wordt met een baksteen in de maag. Jullie kunnen een sleutel op de deur woning in oost-vlaanderen, een sleutel op de deur in antwerpen of een sleutel op de deur in west-vlaanderen hebben.
Bij een traditionele sleutel op de deur woning wordt eerst een fundering gebouwd. Hierop kan een kruipkelder of kelder gebouwd worden. Daarop worden welfsels geplaatst die zorgen als ondersteuning van de verdieping. Een traditionele woning is een woning die de tijd des tand doorstaan heeft. Het sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere beschikt over 228 modelwoningen die variëren in stijl en prijs. Deze woningen kunnen aangepast worden volgens de eisen en wensen van de klant. Deze modelwoningen kunnen ook als inspiratie gebruikt worden voor de bouw van uw toekomstige woning. Op deze manier realiseert Woningen Compere de sleutel op de deur woning, gebouwd op maat van de klant. Via onze website heeft u de mogelijkheid enkele van onze modelwoningen virtueel te bezoeken. Nog niet overtuigd? Bezichtig dan één van onze kijkwoningen en oordeel zelf over de afwerking en kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen. Bij Woningen Compere heeft u ook de mogelijkheid werken zelf of door derden op latere tijdstip te laten uitvoeren. Voor onze modelwoning WC104 heeft u een model A en een model B.
Bij het model B, is de woning volledig afgewerkt terwijl het model A de mogelijkheid biedt de verdieping achteraf af te werken. Alle leefruimtes bevinden zich op de gelijkvloers.

Valt een sleutel-op-de-deur woning te combineren met groene energie ?

Bij Woningen Compere is het perfect mogelijk om een sleutel op de deur woning te combineren met energiezuinige technieken. Zo zijn onze woningen voorzien van een hoogrendementsketel en een groene energie pack. Ons groene energie-pack bestaat uit de installatie van 6 tot 28 fotovoltaïsche zonnepanelen, naargelang de oppervlakte van het gebouw, alle toebehoren en apparatuur nodig voor opwekking van deze groene energie.
Tegenwoordig bestaat er een ruime keuze in sleutel op de deur woningen. Indien u overweegt om een sleutel op de deur woningen te laten bouwen is Woningen Compere zeker een meerwaarde voor u. Indien u meer informatie wenst over onze werkwijze en sleutel op de deur woningen kan u ons bereiken op het gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers staan u graag te woord om u in contact te stellen met een bouwadviseur uit uw regio. Aarzel vooral niet om online gratis onze catalogus van 306 pagina’s met 228 berekende modelwoningen aan te vragen. Bij Woningen Compere kan u immers een sleutel op de deur woning laten bouwen aan een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW. Met deze prijs zijn we de referentie binnen de Belgische sleutel op de deur bouwmarkt.Gratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus