Sleutel op de deur prijzen

Is het primordiaal om sleutel op de deur prijzen te vergelijken vooraleer u met een bouwfirma in zee gaat en de eerste stappen onderneemt.

Bij een sleutel op de deur bouwformule komt het erop neer dat u beroep doet op één bouwfirma die de volledige realisatie van uw woning voor zich neemt.

Wat bepaalt sleutel op de deur prijzen

Zoals u kan vaststellen zijn sleutel op de deur prijzen heel verschillend van firma tot firma. Iedere sleutel op de deur bouwbedrijf hanteert een verschillende basisprijs per vierkante meter. Bij Woningen Compere bedraagt deze prijs 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW.
Wanneer u binnen een bepaald budget moet blijven is het van groot belang dat u het ontwerp van uw sleutel op de deur woning zo simpel mogelijk houdt. Het eenvoudigste is een rechthoekige woning met 2 verdiepingen. Gaat u voor complexe vormen, dan zal de sleutel op de deur prijzen om deze werken uit te voeren stijgen. Indien u van luxe afwerking houdt, zal de prijs per vierkante meter stijgen.  Ook in de technieken kan u besparen of juist extra investeren. Het prijskaartje bij energiezuinige technieken liggen bij aankoop hoger maar zullen op lang termijn hun vruchten afwerpen. Uiteindelijk zijn er heel wat factoren die invloed hebben op sleutel op de deur prijzen. Indien u meer informatie wenst over onze werkwijze en sleutel op de deur prijzen, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website of contact op te nemen met één van onze bouwadviseurs uit uw regio.

Wat zijn de sleutel op de deur prijzen bij Woningen Compere

Zoals u kan vaststellen stelt Woningen Compere sleutel op de deur prijzen voor per vierkante meter. Deze gemiddelde prijs bedraagt 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW . Op deze manier heeft u een duidelijk idee over onze sleutel op de deur prijzen. Aan de deze prijs moet u natuurlijk de prijs van de bouwgrond en architectenkosten bijrekenen.
Verschillende elementen zijn inbegrepen in onze sleutel op de deur prijzen. Onze sleutel op de deur woningen zijn uitgerust met een hoogrendementsketel en beschikt over een ISO+ pack. Dit pack bestaat uit 12 cm polyurethaan in de chape, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, dubbele beglazing K1.1, 24 cm minerale wol in het dak, geïsoleerde sectionaalpoorten 40 mm k 0.5. Neem bijvoorbeeld onze modelwoning WC292. Dit is een strakke moderne woning met grote glaspartijen. Dit oogt ontzettend mooi en laat veel natuurlijk daglicht binnen wat een enorm wooncomfort biedt. Naast het daglicht geniet u ook van de warmte van de zon waardoor u minder moet verwarmen. In het tussenseizoen is dit vooral heel comfortabel. Grote raampartijen laten uw sleutel op de deur woning ook groter lijken. De plannen van onze modelwoning WC180 kunnen volledig aangepast worden naargelang de wensen en de eisen van de klant. Deze kan gerealiseerd worden in verschillende gevelkleuren (rood, wit, grijs) met licht of donker buitenschrijnwerk. Deze modelwoning heeft een totale oppervlakte van 102 vierkante meter. De sleutel op de deur prijs van deze woning bedraagt 132.069 euro exclusief BTW en exclusief ereloon architect. Wenst u meer informatie over onze sleutel op de deur prijzen? Schrijf u in op onze website en ontvang gratis onze catalogus van 306 bladzijden met onze 228 berekende modelwoningen met plan.Gratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus