Huis bouwen

Wie start met een huis bouwen weet eigenlijk heel weinig.

Men zegt wel al doende leert men, maar omdat de meeste onder ons toch maar één keer in hun leven bouwen, is het handig om soms wat professionele hulp te krijgen. Daarom kan Woningen Compere u alles uit handen nemen, u aanvullen of u verbeteren.  Een huis bouwen met Woningen Compere heeft tevens het voordeel dat wij reeds beschikken over een ruime keuze van 228 berekende modelwoningen met plan die aangepast kunnen worden aan de noden van de klant.

Waarom opteren de meeste personen voor een huis bouwen ?

Een huis bouwen vergt heel wat voorbereidingen. Zo dienen we afspraken te maken met de architect, een hypothecaire lening regelen, contact opnemen met verschillende bouwbedrijven en aannemers, om nog maar te zwijgen van het papierwerk dat komt kijken bij de realisatie van uw droomhuis. Indien U beslist van zelf uw huis te bouwen probeer goed samen te werken met uw architect en aannemer.

Manier waarop Belgen hun huis bouwen ?

De Belg is dol op een huis bouwen en besteedt er dan ook heel veel tijd en geld aan. Niet voor niets dat men zegt dat een Belg geboren wordt met een baksteen in de maag. Daarom is het ook heel belangrijk dat alles goed verloopt en dat uw geld goed besteed wordt. Woningen Compere is een familiebedrijf die sleutel-op-de-deur woningen zet en die u kan helpen met uw huis bouwen zodat u zorgeloos door deze periode komt.
Het bekende spreekwoord van de Belg en de baksteen zegt niet enkel iets over de drang van de Belg om een huis te bouwen, maar ook over de manier waarop hij dat doet.
Een huis bouwen kan met verschillende bouwtechnieken. Traditioneel metselwerk, boutskeletbouw, staalstructuur of prefab betonstructuren. Bouwmethodes zijn er bij de vleet. De Belg bouwt nog steeds zijn woning volgens de regels van de kunst en kiest het vaakst voor de traditionele bouwtechniek die de laatste tijd ook heel erg geëvolueerd is. Het is een van de meest soepele bouwmethodes en je bent op architecturaal vlak zeer vrij hoe je je woning indeelt. Aanpassingen tijdens het bouwen van de woning zijn ook steeds mogelijk, dit ligt heel wat moeilijker bij de andere bouwtechnieken. Door de inherente soliditeit van een traditionele constructie is deze woning ook veel steviger. Zo ligt de waarde van een steen per steen gemetseld gebouw door de band ook een stuk hoger.
Een huis bouwen via de traditionele bouwtechniek is vakmanschap en dit vraagt dus veel tijd. Doordat alles ter plaatse zelf gebouwd wordt kan er vaker iets mis mee gaan. De weersomstandigheden kunnen hier soms ook een grote rol spelen. Zo kunnen er ook vaak tussen de start en einde werken grote prijsschommelingen voordoen. Je huis kan dus duurder zijn dan eerst gedacht. Indien U weinig tijd hebt om in een huis bouwen te steken kan U ook kiezen voor een sleutel op de deur bouwbedrijf. Omdat wij alles goed op voorhand plannen zal de bouw niet veel tijd in beslag nemen en kan u de woning al na een 7-tal maanden betrekken. Via dit bouwconcept kan u ook uw budget onder contrôle houden zodat u tijdens het bouwproces niet voor financiële verrassingen komt te staan. Daar een sleutel-op-de-deur firma materialen en diensten goedkoper kan aanbieden omdat deze in grote hoeveelheden worden besteld, is vaak het totaalplaatje goedkoper.
Indien U op zoek bent naar een ervaren en betrouwbaar sleutel-op-de-deur bouwbedrijf, kan Woningen Compere zeker een meerwaarde voor U zijn. Wij zijn te bereiken via het gratis -nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord om u in contact te stellen met een bouwadviseur uit uw regio. Bestel tevens online gratis onze catalogus van 306 pagina’s met 228 berekende modelwoningen. Bij Woningen Compere kan U immers een sleutel op de deur woning laten bouwen aan een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter, inclusief BTW. Deze prijs is een referentie in de Belgische sleutel-op-de-deur bouwmarkt.

Wij bouwen in heel België. Breng gerust een bezoek aan één van onze huizen :Gratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus