Modern huis te koop

Veel mensen dromen ervan om een eigen huisje te hebben. Een huis bouwen brengt heel veel zorgen en werk met zich mee, en niet iedereen heeft hiervoor de tijd of het geduld. Zo wordt er dan ook vaak uitgekeken naar een modern huis te koop.

Maar is dit de beste oplossing ? Waarom informeren we eens niet naar de gulden middenweg en gaan voor een sleutel op de deur woning. Deze bouwfirma bouwt voor u uw woning en neemt alle zorgen van u over. Zo bouwt u uw modern huis naar uw noden en waar u wilt. Dit is niet altijd het geval bij een modern huis te koop.

Wat is de kostprijs van modern huizen te koop ?

Iedereen zingt het al wel eens mee, ‘Een eigen huis, een plek onder de zon’. Wie zijn droom is het niet om zo snel mogelijk een eigen stekje te hebben. Maar wat zijn nu de kosten van een modern huis te koop ? We zetten ze even allemaal voor u op een rijtje.

Indien je afstapt van een modern huis te koop maar zou gaan voor een sleutel op de deur woning wat mag je dan verwachten ? Je weet wat je krijgt op voorhand en tegen welke prijs daar dit op voorhand wordt vastgezet in een contract. Zo is Woningen Compere een sleutel op de deur woning bouwbedrijf die traditioneel energiezuinige woningen bouwt en dit tegen een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter van al de modellen in de catalogus en voor elke stijl, zowel modern als klassiek. Zo wordt er tijdens de bouw van je woning ook niet van afgeweken tenzij onverwachte kosten zoals bv een extra raam of deur. Zo werk je samen met slechts 1 bedrijf dat samen met u het plan opstelt en u een woning levert van begin tot einde. Neem hiervoor ook gerust eens een kijkje op onze website waar je reeds een aantal moderne modelwoningen met plan gerangschikt op prijs terugvindt of je kan er ook een virtueel bezoek brengen aan onze modellen.
De volledige administratie wordt je ook uit handen genomen. En je moet tevens niet bang zijn dat je niet veel te kiezen of te zeggen hebt, want alles wordt in samenspraak met u gedaan. Zo kan je ook de materialen zelf kiezen bij ons of bij een van onze leveranciers. Daar wij werken met vaste leveranciers kunnen wij u de materialen ook goedkoper aanbieden. En om u te beschermen is er de Wet van Breyne, u krijgt effectief wat u besteld en betaald heeft. Zo kan U eveneens een optie nemen voor een evolutieve woning waar uw woning met u meegroeit in de tijd. Het grote voordeel van een sleutel op de deur woning bouwen is dat je stressvrij kunt bouwen, dat alles voor u gedaan wordt, van administratie tot afwerking. Dit uiteraard bij een goede begeleiding en één aanspreekpunt. Uw woning wordt gecoördineerd door een ervaren werfleider en regelmatig bezocht door een supervisor. Zo volgt onze firma ook de nieuwe ontwikkelingen in de bouw op en krijgt u de garantie van de allernieuwste bouwtechnieken en materialen met certificaten. Bij Woningen Compere kunt u uw woning al binnen een gemiddelde termijn van 6 à 7 maanden betrekken, wat erg kort is voor een nieuwbouwwoning. Aarzel dus niet meer en neem nu de telefoon en bel naar ons gratis nummer 0800/11 164. Zo wordt u in contact gebracht met één van onze bouwadviseurs uit uw regio. Indien u nog vragen hebt kan u ons ook via ons e-mail adres contacteren info@woningencompere.be. Bij aanvraag van onze catalogus via onze website mag u deze ook snel in uw bus verwachten.