Virjstand huis bouwen

In gedachten weet je al, tot in de kleinste hoekjes, hoe jouw vrijstaand huis bouwen er moet uitzien.

Een volledig afgewerkte woning kopen of een ouder huis renoveren komt dan ook niet in je planning voor. Je kiest ervoor je eigen vrijstaand huis te bouwen volledig naar jouw wensen. Hierbij kan Woningen Compere je zeker helpen. Ons ervaren team staat graag tot uw dienst om uw droomproject van A tot Z uit te werken. Bij Woningen Compere staan de noden en wensen van de klant centraal.

Een stuk bouwgrond kopen voor een vrijstaand huis bouwen.

Je eigen vrijstaand huis bouwen begint met de aankoop van een stuk bouwgrond. Voor je aan je zoektocht naar een betaalbaar stuk bouwgrond begint, moet je goed nadenken over wat je precies verwacht van jouw toekomstige stuk grond voor jouw vrijstaand huis bouwen.

Indien u voor uw bouwproject hebt gekozen om voor zekerheid te gaan en dit door ons te laten bouwen, wilt u uiteraard ook precies weten waar u aan toe bent qua kosten voor uw vrijstaand huis bouwen ? Neem dan contact op via ons gratis nummer 0800/11 164 om een vrijblijvende afspraak vast te leggen zodat wij de kosten voor u berekenen op basis van uw concrete wensen en plannen voor uw vrijstaand huis bouwen. Staart u zich ook uiteraard niet blind op de offerte van een vrijstaand huis bouwen, maar laat u goed en deskundig adviseren door onze adviseur.
Op onze website woningencompere.be geven wij u ook graag een eerste indruk van wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. U hebt er tevens toegang tot 228 berekende modellen met plannen en u kan er onze sleutel op de deur woningen bekijken. Zo zal U ook zien dat bij de meeste vrijstaande woningen zoals bij bijvoorbeeld WC117 er steeds een model A en een model B is. Bij model B is de woning volledig afgewerkt, terwijl bij model A u de mogelijkheid hebt de verdieping achteraf af te werken en bij bijvoorbeeld WC110 kan u kiezen met of zonder garage. Zo kunnen de plannen van onze modelwoningen ook steeds aangepast worden naargelang uw wensen en uw eisen. Zo hebt u ook via onze site de mogelijkheid de kleur van de gevelstenen en schrijnwerk te variëren. U vindt er ook ons volledig gedetailleerd lastenboek terug. In onze brochure, die u ook via onze site kan bestellen, vindt u ook heel wat woningen en plattegronden. Wij sturen hem geheel kosteloos toe, zodat u zich rustig en zorgeloos kunt voorbereiden op uw vrijstaand huis bouwen. U heeft ook de mogelijkheid onze kijkwoningen te bezoeken samen met uw bouwadviseur. Hierdoor kan u zelf zien en oordelen over de kwaliteit van de woningen die de bouwfirma Woningen Compere realiseert.

Gratis catalogus van 408 pagina's (312 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus