Bouwaannemer

Hoe vind je een bekwame en betrouwbare bouwaannemer voor jouw huis?

Bij het bouwen van je huis draait het niet alleen om de kwaliteit van het werk. Zo zijn timing en het goed nakomen van afspraken ook heel belangrijk. Je architect kan je in je zoektocht naar de juiste bouwaannemer eventueel wel adviseren. Daarom is het ook belangrijk al zeer vroeg naar een architect te gaan, zelf al bij het zoeken naar de juiste bouwgrond kan hij je helpen en adviseren. Een woning bouwen betekent immers vaak de investering van uw leven en hierover dient met toch niet te vlug te oordelen.

Wat is een goede bouwaannemer?

Een bouwaannemer is een firma die verantwoordelijk is voor de realisatie en te coördinatie van je woning. Zo dient ze jouw huis voor een bepaalde prijs en binnen een overeengekomen termijn dat op voorhand in een contact is vastgelegd op te leveren. Zo kan je best rekening houden met de volgende aandachtspunten als je op zoek gaat naar de juiste bouwaannemer(s).

Zo is het nooit te vroeg om aan je zoektocht naar de juiste bouwaannemer te beginnen zoeken. Je kan links en rechts al eens bij vrienden, kennissen of familie informeren naar hun ervaringen met aannemers. Of via het web. Zo zijn er ook vaak blogs te vinden waarop mensen positieve, maar meestal negatieve commentaren op zetten met wat zij meegemaakt hebben met hun bouwaannemer(s). Dit geeft vaak een goed beeld van de kwaliteit en de werkwijze van de bouwaannemer(s). De beste bouwaannemers, zoals deze voor de ruwbouw, zijn vaak al lang op voorhand bezet. Schrik dus niet als je hoort dat je soms tot een jaar dient te wachten alvorens ze aan jouw huis kunnen beginnen. Tijdig beginnen is dus heel belangrijk, zo kan je dan ook meer offertes opvragen en eventueel naar bepaalde projecten van hun gaan kijken en even aanbellen om informatie over hun werkzaamheden op te vragen.

bouwaannemer
Bouwen een stresserende ervaring? ZEKER als je je droomhuis bouwt met verschillende bouwondernemers die elkaar niet dadelijk opvolgen waardoor het risico bestaat op vertragingen. Of indien er problemen zijn en jezelf je verhaal dient te gaan halen bij verschillende partijen. Of om te beginnen al bij het verzamelen en bespreken van verschillende offertes en prijzen. NIET als je je droomwoning bouwt met ons sleutel op de deur bouwfirma Woningen Compere. Wij zorgen ervoor dat u ’s nachts niet wakker ligt door bouwstress, maar dat u alvast kan wegdromen van wat u allemaal in uw mooie nieuwe woning kan gaan doen. Woningen Compere beseft dat uw bouwproject meer is dan alleen maar materialen kiezen en werken laten uitvoeren. Wij leven met u mee, daarom wordt alles nauwkeurig op voorhand allemaal besproken en vastgelegd in een contract, waar niet van afgeweken wordt tenzij onverwachte kosten, voor we aan de bouw beginnen zodat je tijdens de bouw van je woning niet meer voor verrassingen komt te staan. Ook je materialen kan je bij ons kiezen of je mag hiervoor steeds langsgaan bij onze leverancier zelf. Daar wij met vaste leveranciers werken kunnen wij de materialen goedkoper aan u aanbieden, zodat U daarop dus niet alleen tijd, maar ook geld kan op uitsparen. Zo zullen de werken bij ons ook vlotter verlopen daar wij vaak met dezelfde bouwondernemers werken en door ons zo gecoördineerd worden zodat die elkaar mooi opvolgen.

Zo zal uw woning bij ons ook eerder klaar zijn dan dat u kiest om samen te werken met bouwaannemers met vaste afspraken. Uiteraard wordt er steeds uitgebreid gecommuniceerd over de vooruitgang van uw bouw. Zo wordt bouwen voor u een aangename ervaring! Wanneer u dus uw woning zonder stress wilt bouwen bij Woningen Compere, neem dan gerust onmiddellijk contact op met ons, op het gratis nummer 0800/11 164 zodat wij u in verbinding kunnen brengen met één van onze bouwadviseurs bij u in de regio. Zo hebt u bij ons ook maar één contactpersoon voor alles die telefonisch steeds voor u bereikbaar is. Ga gerust ook even een kijkje nemen op onze website waar u al een eerste kennismaking kan hebben met onze firma en ook al heel wat informatie kan op terugvinden. Maak er tevens gebruik van om ons gratis catalogus te bestellen die je al snel in je bus mag verwachten. Indien u nog vragen hebt kan u deze ook steeds via ons mail adres info|a|woningencompere.be stellen en zal u zeer snel een antwoord ontvangen.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus