Huis bouwen

Een huis bouwen doe je niet elke dag. Het is één van de grootste en belangrijkste gebeurtenissen in je leven.

Een huis bouwen kan heel spannend zijn, maar kan ook heel veel stress met zich meebrengen. Je dient bij je huis bouwen duidelijke en goede keuzes te maken daar je er je ganse leven mee geconfronteerd blijft. Want je huis bouwen doe je ten slotte maar één keer in je leven.

Hoe kies ik mijn architect voor mijn Huis bouwen?

Je moet niet alleen denken aan een huis bouwen, maar ook aan je thuis. Een huis moet niet alleen mooi zijn, maar je moet er je ook goed in voelen. Hierbij kan een goede architect je helpen om dat doel te bereiken.

Hiervoor kan je best naar onze site reeds je gratis catalogus bestellen die je dan heel snel in de bus zult vinden. Of via de lijst van modelwoningen met plan krijg je al een aanzienlijk aantal voorbeelden van modelwoningen, dewelke uiteraard kunnen aangepast worden naar uw wensen. Voor elke wijziging die u zou willen uitvoeren aan één van de basisplannen kan u beroep doen op één van onze bouwadviseurs, die u ook gedurende gans het bouwproces blijft bijstaan. Zo kan u ook een gratis voorontwerp van uw droomhuis bekomen dat opgesteld is door één van onze architecten, aangepast aan de hellingsgraad van uw terrein en met de juiste oriëntatie. Ook ontvangt U na uw definitief plan een gedetailleerd lastenboek van ons.
Dit beschrijft de methoden en materialen die gebruikt zullen worden bij de realisatie van je huis bouwen. Uiteraard wordt er steeds gebruik gemaakt van materialen die aan een zeer sterk criteria voldoen om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw woning te garanderen. Dit stelt Woningen Compere zelfs in staat om de tienjarige garantie te verlengen tot een twintigjarige garantie. U kan een voorbeeld van ons lastenboek terugvinden op onze site. Uiteraard kan dit steeds aangepast worden aan de laatste nieuwe methoden, producten en merken die minstens even kwalitatief zijn. Zo, nu heb je al een duidelijk zicht van hoe je droomhuis er zal gaan uitzien. Een ander groot voordeel is dat je op voorhand ook al weet wanneer je huis klaar is en wat je huis juist zal kosten. Bij Woningen Compere bouw je een goedkoop huis bouwen, je huis al aan een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW en kan je je woning al na 6 à 7 maanden betrekken. Zo wordt je huis bouwen ook steeds gecoördineerd door een ervaren werfleider en regelmatig bezocht door een supervisor.