Huizen sleutel op deur

Huizen sleutel op deur bouwen wil zeggen dat je stressvrij kan bouwen zonder zelf veel te doen.

Zo zal een sleutel op de deur bouwbedrijf de woning van A tot Z volledig voor u realiseren. Indien je verkiest met je eigen architect te werken, is dat uiteraard geen probleem, maar Woningen Compere beschikt voor u al over 228 sleutel op de deur modelwoningen met plan waaraan u uiteraard uw eigen inbreng kan hebben. Zo ontvangt u ook een duidelijk lastenboek en weet je op voorhand wat jouw droomhuis je gaat kosten zonder dat je nadien nog voor verrassingen komt te staan. Huizen sleutel op de deur bouwen is dus de ideale oplossing voor jouw.

Huizen sleutel op de deur, goed idee of niet ?


 

Huizen sleutel op deur bouwen met Woningen Compere staat voor bouwen met een vaste prijs, één contactpersoon, korte afleveringstijd, gedetailleerd lastenboek, opvolging van de laatste nieuwe trends en afleveren van een kwaliteitswoning. Wie wilt niet zo zorgeloos bouwen.
Woningen Compere bouwt huizen sleutel op de deur 100 % op de traditionele bouwwijze in heel België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. De voorkeur van deze bouwwijze is vooral te danken aan de vele voordelen die er eigen aan zijn. Zo zijn we er vast van overtuigd dat bouwen op de traditionele manier de meeste garantie biedt, de beste prijs-kwaliteit garandeert, een laag energieverbruik oplevert en een verzekerde duurzaamheid biedt. Dit is dan ook de reden waarom Woningen Compere de garantie verdubbelt tot 20 jaar. Uiteraard kan je bij Woningen Compere huizen sleutel op deur bouwen in verschillende stijlen. Wanneer je onze modelwoningen met plan bekijkt op onze site zal je merken dat er zowel voorbeelden van klassieke woningen, landelijke woningen, pastorijwoningen als moderne woningen zijn. Uiteraard is hangt de keuze die je kiest volledig af van uw smaak. Al de modelwoningen kunnen uiteraard aangepast worden naar uw wensen. Tevens zal u merken dat bijna iedere woning een MODEL A en MODEL B heeft waar er reeds waar aanpassingen aan zijn, zoals de oppervlakte, niet afgewerkte ruimtes, … of woningen met of zonder garage. Uiteraard hangt er dan voor dezelfde woning een ander prijskaartje aan. Ook kan u uw evolutieve huizen sleutel op deur (in Henegouwen) bouwen met Woningen Compere. U hebt misschien de ruimtes in het begin niet nodig, maar later wanneer er bijvoorbeeld kinderen komen of wanneer we wat extra hebben kunnen sparen. Ook kan u kiezen of uw woning ruwbouw winddicht of volledig afgewerkt wordt. Indien je wat meer wenst te weten over onze bouwwijze en stijlen of hoe Woningen Compere juist te werk gaat, breng dan alvast een bezoek aan onze kijkwoningen en ontmoet er één van onze bouwadviseurs waar je met al je vragen terecht kan en met wie je je bouwwensen kan bespreken. Via onze site kan u hierover wat meer informatie terugvinden. Zo kan u dan ook onmiddellijk onze gratis catalogus aanvragen via het inlichtingsformulier. Wij kijken er alvast naar uit u weldra te mogen ontmoeten.

Huizen sleutel op deur

Het is zover, u wilt uw eigen stekje, een huis met een tuintje waarin u zich thuis voelt. Maar zelf een huis bouwen is de dag van vandaag zo complex geworden, dat u zich best door een deskundig team kan laten bijstaan. Want voor de bouw van een huis is heel wat tijd en energie nodig. Om deze reden opteren steeds meer en meer Belgen voor het bouwen van huizen sleutel op deur waarbij zij hun vertrouwen stellen in een sleutel op de deur bouwbedrijf die hun woning van A tot Z voor hun bouwt. Met een combinatie van traditioneel vakmanschap, materialen die voldoen aan zeer sterkte criteria en een bekwaam team garandeert Woningen Compere u energiezuinige huizen sleutel op deur volledig op uw maat gemaakt en waarin u zich ook echt thuis voelt.  Neem daarom alvast een kijkje in onze modelwoningen met plan en prijzen via de site en bestel ook de gratis catalogus boordevol informatie en inspiratie. Het is alvast een eerste stap in de richting van uw droomhuis. Huizen sleutel op deur bouwen met Woningen Compere is bouwen in vertrouwen en met een gerust hart. 
 
In tegenstelling tot bouwbedrijven die huizen sleutel op deur bouwen, bouwt Woningen Compere uw huizen sleutel op deur volledig op maat volgens uw eigen wensen en noden en binnen uw budget. Bij Woningen Compere dient u uw huizen sleutel op deur niet te bouwen volgens de modelwoningen in ons gratis catalogus, maar kunnen deze aangepast worden naar gelang uw eigen persoonlijkheid en levensstijl, of kan u samen met uw architect een eigen plan bijbrengen. Bij Woningen Compere hebt u voor uw huizen sleutel op deur een enorme architecturale vrijheid zodat u ongetwijfeld de woning kan laten bouwen die volledig bij u past.

Woningen Compere is een familiebedrijf dat al heel wat huizen sleutel op deur heeft gebouwd.

Zij stelt zich niet tevreden met het bouwen van eenvoudige woningen, maar streeft ernaar haar huizen sleutel op deur te bouwen die de tand des tijds doorstaan en dit tegen een prijs-kwaliteit die ongeëvenaard is op de Belgische markt. Maar hoe gaan zij tewerk?

huizen sleutel op deur

Dankzij de enorme ervaring die Woningen Compere heeft bij het bouwen van huizen sleutel op deur beschikt zij over een enorme efficiënte aanpak die gebaseerd is op een voor u op maat gemaakte voorbereiding, een constante opvolging van de uitvoeringswerken, een accurate planning en slechts één aanspreekpunt voor een vlotte communicatie.
Elke bouwavontuur start met een goed gesprek. Onze bouwadviseur probeert te achterhalen wat uw persoonlijke woon- en leefcultuur is, welke stijl het best bij u past en welke voorkeur en verwachtingen u heeft voor uw toekomstige huizen sleutel op deur. Na een eerste bespreking krijgen uw huizen sleutel op deur een definitieve vorm in een voorontwerp. U ontvangt tevens een zeer uitgebreide offerte waardoor u beeld krijgt wat uw huizen sleutel op deur zullen kosten. In het lastenboek staat vermeld welke methode en materialen er zulle gebruikt worden voor de bouw van uw woning. Dank zij onze aannemingsovereenkomst zal u achteraf niet voor verrassingen te komen staan. Ons administratief team verzamelt al de administratieve gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de werken.
De architect doet de aangifte van voor uw bouwvergunning. Vervolgens zal onze projectleider u tijdens het ganse bouwproces bijstaan voor wat de technische kant van het bouwen betreft. De gespecialiseerde vakmannen van Woningen Compere zorgen ervoor dat u op het einde van de rit beschikt over een kwaliteitsvolle woning alsook omwille van de nauwe opvolging van de werken door onze werfleider. Nu uw woning winddicht is worden alle technieken geïnstalleerd volgens plan. Indien andere wensen buiten onze standaardtechnieken, dan  kunnen deze altijd toegepast worden of eventueel voorzien worden voor later. Tenslotte is er nog de afwerking van uw huizen sleutel op deur. Uw persoonlijke voorkeuren hier maken ook steeds het grote verschil tussen de verschillende modelwoningen waardoor er nooit twee dezelfde woningen gebouwd zullen worden. Uiteindelijk komen bij de oplevering van uw huizen sleutel op deur. Samen wordt nagegaan of alles volgens plan en wens is uitgevoerd. Eventuele opmerkingen worden bij ons zeer ernstig genomen. Uw huizen sleutel op deur zijn nu volledig af zoals u ze hebt besteld en kan u er uw intrek in nemen.

 Wat is de kostprijs van huizen sleutel op deur gebouwd door Woningen Compere?

Via de site van Woningen Compere treft u onmiddellijk de gemiddelde prijs aan per vierkante meter inclusief BTW die zij handhaaft voor al haar huizen sleutel op deur. Deze prijs is een referentie in de Belgische sleutel op deur huizenmarkt.
In eerste instantie dient u er wel rekening mee te houden dat de kostprijs van uw bouwgrond niet inbegrepen is in deze prijs. U dient zelf reeds eigenaar te zijn van uw bouwgrond zodat Woningen Compere uw droomhuis voor u kan realiseren op uw eigen stukje grond. Vanaf het ontwerp, de technieken tot en met de afwerking van uw huizen sleutel op deur zijn inbegrepen in de gemiddelde prijs huizen sleutel op deur bij Woningen Compere met uitzondering van de vloer in de kamers en de keuken.
Zo bent u in de mogelijkheid deze volledig zelf te kiezen en dient u zich niet te houden aan een bepaald budget. Wanneer u huizen sleutel op deur bouwt zijn er ook bepaalde factoren waarmee u rekening kunt houden als u binnen een bepaald budget dient te blijven. Een van de belangrijkste factoren is uw ontwerp zo eenvoudig mogelijk houden. Het goedkoopste is opteren voor een woning met twee verdiepingen volledig boven elkaar en met een plat dak. Door het platte dak hebt u dan wel een beetje minder ruimte. Vervolgens zijn er de hernieuwbare technieken. In de prijs van de huizen sleutel op deur bij Woningen Compere zitten sowieso de technieken. Indien gewenst kunnen steeds andere technieken verrekend worden waardoor er wel een meerprijs kan bijkomen. Ook de afwerking speelt een belangrijke rol. Zo zal een woning met alles erop en eraan heel wat meer kosten in afwerking dan een standaard woning. Zo kost een moderne woning met een plat dak minder, maar door bijvoorbeeld te opteren voor heel wat grote ramen, zal de prijs ervan enorm stijgen.  
Naast het financiële is ook de kortere bouwtermijn van huizen sleutel op deur een groot voordeel. Doordat de werken van huizen sleutel op deur bouwen elkaar goed opvolgen zal uw woning veel sneller klaar zijn dan wanneer u ze zelf bouwt. Nog een extra voordeel is dat u dan minder lang huur dient te betalen voor uw huidige verblijfplaats. Het nadeel van deze kortere bouwtermijn is dan wel dat de rekening elkaar ook sneller opvolgen waardoor de financiële last op deze manier veel zwaarder lijkt. Daarenboven hebt u  tijdens de bouw van uw huizen sleutel op deur zelf heel wat minder kopzorgen. U dient niet zelf opzoek te gaan naar aannemers daar u slechts met één bouwfirma samenwerkt, de coördinatie van uw huizen sleutel op deur wordt volledig gedaan alsook de volledige opvolging ervan. Dank zij de wet van Breyne, die steeds van toepassing is bij het bouwen van huizen sleutel op deur, bent u als bouwheer ook steeds beschermd tegen eventueel misbruik.

Nog niet volledig overtuigd van uw huizen sleutel op deur te bouwen bij Woningen Compere?

Kom dan zeker een bezoek brengen aan één van de kijkwoningen bij u in de buurt. Zo kan u zelf een duidelijk beeld krijgen van hoe uw huizen sleutel op deur er kunnen uitzien.
Wenst u wat meer informatie over de kijkwoningen van Woningen Compere, klik dan via de site op “kaart met kijkwoningen”  en klik op de icoon van de kijkwoning bij u in de buurt. Zo krijgt u verdere informatie per woning. Breng ook via de site een bezoek aan onze virtuele modellen om onmiddellijk een eerste feeling te krijgen van de huizen sleutel op deur gebouwd door Woningen Compere.
Woningen Compere bouwt 100 % traditionele woningen in heel België die de tand des tijds doorstaan en die u kan overdragen aan uw kinderen. De voorkeur voor de traditionele bouw vindt zijn oorsprong voornamelijk in de vele voordelen die eigen zijn aan deze bouwwijze. Om u te overtuigen van haar beste prijs-kwaliteit verhouding verdubbelt Woningen Compere dan ook de 10-jarige garantie tot één van 20 jaar. U kan ons gratis catalogus via de site alvast aanvragen. In deze catalogus vindt u allerlei informatie en inspiratie terug betreffende onze huizen sleutel op deur alsook de gegevens van een bouwadviseur bij u in de buurt. Voor meer informatie of vragen over bijvoorbeeld het bouwen van huizen sleutel op deur of de prijzen ervan, kan u steeds bij deze persoon terecht. Onze bouwadviseur kan vrijblijvend bij u langskomen om naar uw woondroom te luisteren. U kan Woningen Compere ook steeds telefonisch bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.