Sleutel op deur

Bij sleutel op deur bouwen kies je ervoor om het hele bouwproces aan één firma uit te besteden dat er voor zorgt dat jou droomhuis instapklaar is.

Jij hoeft enkel voor de bouwgrond te zorgen. Geen aannemers zoeken of offertes vergelijken. Ook de coördinatie van je bouw wordt volledig voor u gedaan. Is sleutel op deur bouwen nu niet gemakkelijk ?

Maar wat kost nu sleutel op deur bouwen?

Bij het bouwen van een sleutel op deur woning zijn er toch belangrijke factoren waar we rekening mee moeten houden wanneer we ons budget willen bepalen. Wij zullen ze even voor u op een rijtje zetten.


 

Zoals U eerder uitgelegd kan u bij Woningen Compere kiezen of u zelf een plan maakt van uw sleutel op deur woning met een architect, maar dat dat uiteraard niet noodzakelijk is daar Woningen Compere reeds beschikt over 228 modelwoningen voor u.
Via de site kan u al onmiddellijk naar de lijst van 228 sleutel op deur modelwoningen met plan gaan. Wanneer je dus beslist om niet met een architect te werken kan je hier dan ook heel wat inspiratie opdoen. Uiteraard kan elke sleutel op deur modelwoning worden aangepast naar uw wensen. Hiervoor kan u uiteraard beroep doen op één van onze ervaren bouwadviseurs. U zal ook zien dat u de keuze hebt zowel uit klassieke als moderne woningen, woningen met plat dak of hellend dak, woningen zonder garage of met garage geïntegreerd in de woning of vast of los aan de woning zelf, of met een carport.
Tevens zal je ook merken dat sommige woningen zich ook uitstekend lenen voor zowel open, halfopen of gesloten woning. En dat er bij de meeste woningen al 2 prijzen staan vermeld van MODEL A en MODEL B. Wanneer we dan op de woning klikken zal je ook zien dat er vaak een verschil is in totale oppervlakte en prijs per vierkante meter. Onder de foto ziet u dan ook de plannen van MODEL A en MODEL B en kan u zien waar het verschil in prijs juist zit. Vergeet niet, deze prijzen zijn alleen exclusief BTW en het ereloon van de architect dat ongeveer 5 % is op basis van het lastenboek. Uiteraard beschikken wij ook over een gratis catalogus die u vrijblijvend bij ons kan bestellen via de site waarin u deze modelwoningen ook terugvindt samen met de hele uitleg hoe Woningen Compere werkt en waarvoor te staan. Neem alvast ook al contact op met Woningen Compere via het gratis nummer 0800/11 164. Een medewerker zal u dan al in verbinding brengen met een bouwheer die, indien u kiest om uw sleutel op deur woning te laten bouwen door Woningen Compere, u ook gedurende gans het bouwproces zal bijstaan.