Bouwfirma

Bouwen is kiezen. Waar wil je wonen? Welke stijl wil je bouwen? En vooral welke bouwfirma mag je huis realiseren?

U moet uw vertrouwen schenken aan een volstrekt vreemde persoon en dat om je levenswerk te realiseren. Daarom is bouwen met de sleutel op de deur bouwfirma Woningen Compere een goede oplossing voor U. Deze bouwfirma bouwt namelijk uw droomhuis niet met een 10-jarige garantie maar verhoogt deze naar 20 jaar enkel en alleen om uw vertrouwen in hun realisaties te garanderen.

Waar let ik best op in mijn zoektocht naar een goede bouwfirma

Omdat we de dag van vandaag niet veel zin meer hebben om zelf de handen uit de mouw te steken en omwille van tijdgebrek door onze drukke jobs laten we steeds meer en meer onze woning bouwen door een bouwfirma. Maar waar dien ik nu allemaal op te letten wanneer ik op zoek ga naar een goede bouwfirma voor de bouw van mijn droomhuis?

bouwfirma

Welke sleutel op de deur bouwfirma u ook kiest, voor ieder van hen geldt het dat het bouwen u uit handen wordt genomen en dat u zorgeloos het bouwtraject kan doorlopen voor uw sleutel op de deur woning. Zo bouwt de bouwpromotor Woningen Compere uw energiezuinige sleutel op de deur woning met een combinatie van traditioneel vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en een efficiënte organisatie. Voor het vakmanschap werkt Woningen Compere enkel samen met gepassioneerde medewerkers die allen een aangepaste opleiding genoten hebben, die zowel uw woning op papier zetten, die u helpen met de administratie, die uw woning bouwen, met werfleiders die er voor zorgen dat het bouwproces goed verloopt, … en niet vergeten uw bouwadviseur, die van het prille begin tot de oplevering van uw woning uw aanspreekpunt blijft waar u steeds terecht kan met al uw vragen en informatie. Daar wij enkel met kwaliteitsmaterialen werken verhogen wij zelfs onze 10-jarige garantie tot 20 jaar. En dankzij de efficiënte organisatie van al onze leveranciers en medewerkers kan u uw woning al binnen 6 à 7 maanden betrekken.

Nadat u onze catalogus hebt ontvangen of indien je naar onze site surft zie je reeds de lijst van onze sleutel op de deur modelwoningen en kan ja alvast beginnen met zoeken welke van deze modelwoningen hebt best bij u en uw (eventueel toekomstig) gezin past. Tevens stelt Woningen Compere u modellen voor die in fases kunnen afgewerkt worden, bijvoorbeeld een later in te richten verdiep of een optionele garage. Zo kan u bij ons ook kiezen om bepaalde posten zelf uit te voeren of bijvoorbeeld door iemand van de familie of uit je vriendenkring. Indien je ons schriftelijk wilt contacteren kan dit uiteraard ook via onze mail info@woningencompere.be. Bij vragen zal u uiteraard zeer snel een deskundig advies ontvangen.

Zie ook: bouwfirma’ssleutel op de deur bouwfirmabouwbedrijfGratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus