Bouwbedrijf

Bouwen van een nieuwbouw is een groot en duur project waar heel veel bij komt kijken, waarbij er veel beslissingen dienen genomen te worden en waarbij kostbare fouten kunnen worden gemaakt. Een belangrijk onderdeel bij een nieuwbouw is dus het kiezen van een goed bouwbedrijf.

Spijtig genoeg wordt er nogal licht over gegaan bij het uitkiezen van een goed bouwbedrijf waarbij jouw bouwproject vaak risico’s oploopt.

bouwbedrijf

Wat dient er allemaal te gebeuren voor we naar een bouwbedrijf stappen ?

Voor we naar een goed bouwbedrijf beginnen te zoeken, dienen we eerst en vooral eigenaar te zijn van een stuk bouwgrond waar ons droomhuis op gebouwd kan worden en nemen we best een architect onder de arm die voor ons een voorontwerp maakt van onze droomwoning.

Wanneer je er niks voor voelt om zelf samen met een architect een plan op te stellen, op zoek wilt gaan naar een goede bouwfirma en geschikte aannemers, zelf je materialen gaan kiezen of opzichter spelen op je werf, dan laat je best je woningen bouwen door een sleutel op de deur bouwbedrijf. Zo vermijd je dan ook al heel wat problemen zoals hierboven vermeld staan. Woningen Compere is zo’n sleutel op de deur bouwbedrijf dat jouw droomwoning voor u van A tot Z kan uitwerken. U kan rechtstreeks naar ons bouwbedrijf komen, het is zelfs niet nodig een architect te nemen, want Woningen Compere beschikt reeds voor U over een 228 modelwoningen die als inspiratiebron kunnen dienen voor de bouw van uw toekomstige sleutel op de deur woning.

Uiteraard staat ons ervaren team volledig klaar om u tijdens gans het bouwproces bij te staan. Zo helpen zij u ook met gans de administratieve rompslomp. Vervolgens krijgt u een zeer gedetailleerd lastenboek waarin vermeld staat welke voorzieningen en werken er in uw woning worden uitgevoerd. Zo weet u dan ook al wat uw woning bij ons bouwbedrijf zal kosten. Uiteraard is dit een vaste prijs en wordt deze reeds voor de aanvang van uw bouw in een contract vermeld en zal er van deze prijs ook niet meer afgeweken worden, tenzij je zelf nog veranderingen wilt aanbrengen. Woningen Compere is tevens gebonden aan de wet van Breyne. Vanaf het prille begin zal er ook een bouwheer aangesteld worden die u van alle werkzaamheden op de hoogte kan houden en waar u steeds terecht kan met al je vragen. Een ervaren werfleider zal uiteraard op regelmatige basis uw werf opzoeken en waar nodig is bijsturen. Woningen Compere werkt met vaste aannemers zodat de coördinatie ervan voor geen problemen zal zorgen waardoor uw woning al na een korte tijd van 6 à 7 maanden zal gerealiseerd zijn. Deze termijn ligt uiteraard ook al op voorhand vast. Indien jij stress vrij wilt bouwen, en ook nog eens dat alles voor u gedaan wordt, van administratie tot de afwerking van je woning, kan je ons via het gratis nummer 080-11 164 bereiken. Een medewerken zal je dan onmiddellijk in verbinding stellen met een bouwheer bij u in de buurt die tevens uw contactpersoon blijft gedurende gans uw bouwprocedure.

Andere zoekopdrachten: Hoe kies een sleutel op de deur bouwbedrijf ? – BouwbedrijvenGratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus