Belgisch bouwbedrijf

Een Belgisch bouwbedrijf vinden is niet zo moeilijk ! België beschikt namelijk over meer dan 10.000 Belgische bouwbedrijven, maar een goed Belgisch bouwbedrijf vinden is toch niet zo gemakkelijk.

Daarom is het zeer belangrijk dat je voldoende tijd steekt in je zoektocht naar een Belgisch Bouwbedrijf.

belgisch bouwbedrijf

Goed Belgisch bouwbedrijf vinden, hoe pak ik dat aan?

Wanneer er nog grond dient aangevoerd te worden zal je dit ook voor je eigen rekening dienen te nemen. Heb je een stuk grond dat nogal in moerassig gebied ligt, zal je voor droogzuiging dienen te zorgen en je grond eventueel van drainage te voorzien. Indien er nog puin op je bouwgrond ligt zal je deze ook dienen zelf af te voeren evenals de grond die weg moet. Indien je bouwgrond nog niet voorzien is van enige stroom kan je best voor een verdeelkast zorgen, deze kan je gedurende de bouwprocedure huren en moet dus niet aangekocht worden. Zo dien je ook zelf de aansluiting van water, tv en elektriciteit zelf te regelen. In ieder van onze modelwoningen zijn stopcontacten, lichtknoppen en radiatoren voorzien, evenwel zijn deze meestal beperkt tot het minimum, wanneer je er extra bij wilt plaatsen komt dit wel bovenop de vooropgestelde prijs.

Je woning is wel volledig gevloerd, maar indien je voor een luxere vloer kiest komt er hiervoor ook een extra bij. Een badkamer is inbegrepen, maar voor een keuken moet nog zelf gezorgd worden, deze is niet in de totaalprijs inbegrepen. Indien je je woning door het Belgisch Bouwbedrijf Woningen Compere wenst te laten bouwen kom dan ook eens één van onze modelwoningen bezoeken. Er is er vast wel eentje bij u in de buurt en de meeste zijn iedere zondag te bezichtigen van 14u tot 18u of u kan tevens een afspraak maken. U vindt de nodige informatie terug via onze site bij ‘Kaart met kijkwoningen’. Zo ontmoet u alvast één van onze bouwadviseurs waarmee u uw bouwwensen vrijblijvend mee kan bespreken. Tot binnenkort.

Zie ook: belgisch bouwbedrijfbelgisch bouwbedrijfbelgisch bouwbedrijfbelgisch bouwbedrijfGratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus