Huis te koop

Kandidaat-kopers mogen er steevast van overtuigd zijn dat een woning de best mogelijke investering is , maar bij de aanvang staat iedereen voor dezelfde keuze, een huis te koop of een huis zelf bouwen.

Misschien heb je er nog niet aan gedacht om je huis te laten bouwen door een sleutel op de deur bouwfirma waardoor je zonder al te veel zorgen en werk je droomhuis kan laten creëren volledig naar jouw wensen en noden.

Is huis te koop wel de goede oplossing voor u?

Huis te koop of huis bouwen heeft een grote invloed op het gezinsbudget. Een doordachte financiële aanpak en keuze is dan ook erg belangrijk. Daarom zetten wij even voor u de voor en nadelen van huis te koop met een eventuele bouwen erbij voor u op een rijtje.
huis te koop
Zo kan Woningen Compere uw droomwoning creëren tegen een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW. Wat toch een verschil is ten opzicht van de gemiddelde prijs van 1300 euro per vierkante meter inclusief BTW als je zelf je woning bouwt. Tevens word je prijs op voorhand in een contract vastgelegd en waar nog zelden van afgeweken wordt. Dus bij een sleutel op de deur woning weet je ook op voorhand, net zoals bij huis te koop, wat je woning gaat kosten en met het grootste voordeel van dat de woning echt 100 % naar jouw wens zal zijn.

Dus twijfel niet langer en bestel alvast onze gratis catalogus via onze site zodat je al onmiddellijk op zoek kunt gaan naar jouw droomhuis in plaats van huis te koop. Tevens krijgt u bij de catalogus al de gegevens van onze bouwheer bij u in de buurt waar u contact mee kan opnemen en die u door gans je bouwproces zal begeleiden. Indien je toch nog een beetje handig bent of je misschien iemand in de familie hebt die bijvoorbeeld elektricien is en je bepaalde werken zelf wenst uit te voeren is dat uiteraard geen probleem. Vergeet dan niet dat je dan zelf verantwoordelijk bent voor de uitgevoerde werken. Indien je nog met vragen zit, aarzel niet en contacteer ons dan onmiddellijk via ons gratis nummer 0800/11 164. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Een huis kopen kan dus heel wat voordelen bieden aan klanten, maar we zijn ervan overtuig dat sleutel op de deur woning steeds de oplossing is voor ieder klant. Hebt u nog vragen ? Indien je nog met vragen zit, aarzel niet en contacteer ons dan onmiddellijk via ons gratis nummer 0800/11 164. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Zie ook: huis te koophuis te koop

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus